Dar vienos 'margosios" salotos:
200g. šaltai rūkytos skumbrės
1stiklinė virtų ryžių
8-10ridikėlių
4šaukštai svogūnų laiškų
1stiklinė majonezo su jūros kopūstais, grybais, su krapais ar kt.
Man tai pacios skaniausios yra tokios:
Ziedinis kopustas
Krabu lazdeles
Pomidorai
Poro nedaug
Viska supjaustom smulkiai ir sumaisom su majonezu.
Skanaus!
Ziedinis kopustas
Krabu lazdeles
Pomidorai
Poro nedaug
Viska supjaustom smulkiai ir sumaisom su majonezu.
Skanaus!
Vistiena virta arba rukyta, pjaustom kubeliais, obuolys rugstesnis, marinuotu agurkeliu, paprika, prieskoniai ir majonezas. Mano megstamiausios
Pekino salota+krabų lazdelės+konservuoti ananasai- uždėti majonezo ir NEMAIŠYTI.+ apiberti išlukštentom saulėgrąžom.
Man skanu...... ;D
Man skanu...... ;D
Vaisiu salotos
po vienodai imu apelsinu, kriausiu, bananu,obuoliu, kivi ir dar galima ananasu, vienuzodziu vaisius ko po ranka turit.
indelis geriamo jogurto, smilga arba tuos maiseliai kur yra Rokiskio gamybos ir pieno zvaigzdziu, kas pigesnis ir skanesni
supjaustau vaisiu sudedu i inda ir uzpilu jogurtu, jei vaisiu mazai gali viso indelio jogurto nereik, na tai kan gautusi vaisiai ne sausi ir valgom . man laibai skanu. zinau kiti deda sirupo arba grietineles pagal skoni
po vienodai imu apelsinu, kriausiu, bananu,obuoliu, kivi ir dar galima ananasu, vienuzodziu vaisius ko po ranka turit.
indelis geriamo jogurto, smilga arba tuos maiseliai kur yra Rokiskio gamybos ir pieno zvaigzdziu, kas pigesnis ir skanesni
supjaustau vaisiu sudedu i inda ir uzpilu jogurtu, jei vaisiu mazai gali viso indelio jogurto nereik, na tai kan gautusi vaisiai ne sausi ir valgom . man laibai skanu. zinau kiti deda sirupo arba grietineles pagal skoni
Duonos ir silkes salotos
1 galvute svoguno
aliejaus svogunui ir duonai pakepinti
vienos silkes file
puse kepaliuko juodos duonos, jei kepaliukas didelis uztenka ketvircio
indelis mazas zirneliu
majonezo
prieskoniu
svoguna supjaustom kubeliai ir pakepinam aliejuj. duona irgi supjaustom kubeliai ir pakeinam aliejuj kol paruduoja, bet tik atsargiai, kei pradeda ruduot, tada greit sudega. viska atvesinu, dedu zirnelius, prieskonius ir ismaisau. majoneza dekit pries patiekiant, nes labai duona sugeria ir sausa pasidaro, arba kaip mano mama tai ji deda majoneza, kad ismirktu duona ir tada pries duodant ant sato dar karta ideda, kad ne visai sausa butu, tada majonezo reik daugiau. na cia nuo kiekvienos seimininkes skonio priklauso. tokios salotos labai tinka kucioms
1 galvute svoguno
aliejaus svogunui ir duonai pakepinti
vienos silkes file
puse kepaliuko juodos duonos, jei kepaliukas didelis uztenka ketvircio
indelis mazas zirneliu
majonezo
prieskoniu
svoguna supjaustom kubeliai ir pakepinam aliejuj. duona irgi supjaustom kubeliai ir pakeinam aliejuj kol paruduoja, bet tik atsargiai, kei pradeda ruduot, tada greit sudega. viska atvesinu, dedu zirnelius, prieskonius ir ismaisau. majoneza dekit pries patiekiant, nes labai duona sugeria ir sausa pasidaro, arba kaip mano mama tai ji deda majoneza, kad ismirktu duona ir tada pries duodant ant sato dar karta ideda, kad ne visai sausa butu, tada majonezo reik daugiau. na cia nuo kiekvienos seimininkes skonio priklauso. tokios salotos labai tinka kucioms
dar vienas receptas:
ridikėliai+kumpis+agurkai+majonezas+grietinė+druska ;)
ridikėliai+kumpis+agurkai+majonezas+grietinė+druska ;)
Salotos per 1 min. (labai tinka netikėtiems svečiams pavaišinti).
1 indelis raudonų pupelių (ne tų kur su pamidorų padažu, bet kurių sudėtis: pupelės, vanduo ir.t.t)
1 indelis kukurūzų
1 indelis ananasų (kurie būna jau iš karto kvadratėliais supjaustiti).
Kaip gaminti:
1.Atidaryti indelius
2.Nukošti
3.Sudėti į bliūdą
4.Sumaišyti su majonezu
1 indelis raudonų pupelių (ne tų kur su pamidorų padažu, bet kurių sudėtis: pupelės, vanduo ir.t.t)
1 indelis kukurūzų
1 indelis ananasų (kurie būna jau iš karto kvadratėliais supjaustiti).
Kaip gaminti:
1.Atidaryti indelius
2.Nukošti
3.Sudėti į bliūdą
4.Sumaišyti su majonezu