QUOTE(Saga @ 2005 10 27, 08:44)
Niekada niekur nenaudojau saliero, todel nelabai zinau
. gal ir keistokai nuskambes klausimas...... o jie jau virti buna parduotuvese? jeigu ne tai kaip juos virti rekia, nulupti gal, gabaliukais supjaustytus ir kiek laiko jie verda... na kaip bulves ar pan...... o druska ar dedama?
Jei naudoji saliero stiebus , tai jie naudojami nevirti.
Pvz tikrai skanu krabu lazdeles, plonai pjaustytas saliero stiebas , virti liausiai+ majonezas
Arba paprastos siebas saliero+obouliai+majonezas
O sakniavaisis saliero dedamas ir virtas ir zalias tarkuotas.Priklauso nuo to kokias salotas darai
Pvz man skanu nevirtas saliero gumbas, morka ,obuolys .Viska tarkuoti per burokine tarka+ majonezas.
Virtas saliero gumbas daznai dedamas i salotas vietoj virtu bulviu.
Iki Lauros 12-o gimtadienio liko [Countdown=26,03,2006,D]
Iki Godos 7 gimtadienio liko[Countdown=19,12,2006,D]
Iki Vaivos 1 gimtadienio liko [Countdown=15,04,2006,D]