QUOTE(Hedera @ 2005 07 28, 12:47)
Norėčiau pasiūlyti gal nelabai vasariškas salotas. Aš ir pati jas labiau gaminu šaltesniu metų laiku, nes per katščius jos truputi per sočios ir "sunkios"
Morkos su sūriu
Morkos (nevirtos)
Fermentinis sūris
Česnakas
Majonezas
Morkas sutarkuoti, sūrį sutarkuoti, įšspausti česnako (skonio reikalas, bet aš mėgstu daaaaug česnako), įdėti majonezo, sumaišyti. Druskos (jos kiekis dažniausiai priklauso nuo majonezo rūšies) ir pipirų pagal skonį.
Morkos su sūriu
Morkos (nevirtos)
Fermentinis sūris
Česnakas
Majonezas
Morkas sutarkuoti, sūrį sutarkuoti, įšspausti česnako (skonio reikalas, bet aš mėgstu daaaaug česnako), įdėti majonezo, sumaišyti. Druskos (jos kiekis dažniausiai priklauso nuo majonezo rūšies) ir pipirų pagal skonį.
Kitas variantas (tiems, kas mėgsta švelnesnį skonį):
virtas morkas sutarkuoti burokine tarka,
įtarkuoti fermentinio sūrio,
įdėti majonezo ir išmaišyti.
Tepti ant pakepintos juodos duonos. Skanaus.