Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

QUOTE(Saga @ 2005 03 21, 10:30)
vakar per televizoriu maciau idomias salotas dare, labai skaniai atrode wink.gif ...... avokadas nuluptas ir supjaustytas, krabu mesa suplesyta rankomis, pipirai ir majonezas....... atrode labai skaniai..... tik sake kad avokadas turi buti prinokes..... o perkant is kur zinoti ar jis gerai prinokes?  g.gif

Saga, aš tiesiog pačiupinėju, jei prinokęs turi būti toks minkštokas biški.O salotos šitos tikrai skanios, labai..aš dar darau avokodas+virtos krevetės+virtas kiaušinis+majonezas+krapai, irgi labai skanu...
Atsakyti
aciu mergaites uz atsakyma....... bandysiu savaitgali daryti wink.gif ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 21 kovo 2005 - 10:54
Parašysiu ir aš savo receptuką, labai paprasta, ir labai skanu.Iš tikrųjų niekada nemėgau salotų su vaisiais, bet čia turbūt vienintelės salotos, kurias su malonumu valgau, nors į jas įeina ananasai.
Tai va supjaustome krabų lazdeles griežinėliais, sūrio lazdeles (Piknik) taip pat griežinėliais,konservuotą ananasą gabaliukais, ir ždedame majonezo. Tai va kaip paprasta ir tikrai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Aš savaitgalį labai skaniu salotų pas anytą ragavau. Pradžioj, kai paklausiau iš ko, pasirodė keistokos, bet paragavus thumbup.gif .
Reikės:
Žalių alyvuogių su ančiuviais, pomidoro, mozarelos sūrio, obuolio. Viską sumaišyti su majonezo-jogurto(be priedų) padažu ir saldvos prieskoniais salotoms.
Skanaus.
Atsakyti
Ir aš turiu savo mėgstamiausias salotas:
salotų lapai
pomidorai
agurkai
paprika
fetos sūris
petražolės
viską supjaustyti ir pašlakstyti citrinos sultimis, arba užberti "santamarijos" citrinpipirių. Mmm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelionuska: 03 gegužės 2005 - 08:51
na dar paprastos salociukes smile.gif
supjaustyti pomidorus (kaip i pomidoriene) ir krabu lazdeles ir viska sumaisyti su majonezu.ideti druskos pagal skoni.
atrodo visai paprasta,bet tikrai skanu.
Atsakyti
Labai mėgstame šias salotas:

salotos
salieras
rūkyta vištiena
avokadas
graikiniai riešutai

Visa tai eiles tvarka deti i dubenelius, nemaisyti.Uzpilti tokiu padazu:

Provanso majonezas, krapai, bazilikai, citrinos sultys, grietinelė.

Užpylus, kaip kam patinka, galima išsimaišyti arba ne. Tikrai nepatingėkit išbandyt, labai labai skanu. Mes tai jas valgome pietums, kaip pagrindinį patiekalą, su megstama duona. Skanaus!
Atsakyti
Labas, mergaitės, ar priimsit mane pas save? 4u.gif
Labai noriu šiandien kepenėlių salotų. Gal kas darot tokias? Aš niekad nedarius, bet galvoju gal įdėt keptų kepenėlių, salotų lapų, pomidorų, agurkų, svogiūniukų. Gal dar ko? Ir koks tiktų padžiukas prie tokių salotyčių?
Atsakyti
QUOTE(Nijoleva @ 2005 05 09, 15:37)
Labai mėgstame šias salotas:

salotos
salieras
rūkyta vištiena
avokadas
graikiniai riešutai
Visa tai eiles tvarka deti i dubenelius, nemaisyti.Uzpilti tokiu padazu:

Provanso majonezas, krapai, bazilikai, citrinos sultys, grietinelė.

Užpylus, kaip kam patinka, galima išsimaišyti arba ne.  Tikrai nepatingėkit išbandyt, labai labai skanu. Mes tai jas valgome pietums, kaip pagrindinį patiekalą, su megstama duona. Skanaus!

O saliero šaknis ar kotai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vickey @ 2005 05 09, 17:31)
Labas, mergaitės, ar priimsit mane pas save?  4u.gif
Labai noriu šiandien kepenėlių salotų. Gal kas darot tokias? Aš niekad nedarius, bet galvoju gal įdėt keptų kepenėlių, salotų lapų, pomidorų, agurkų, svogiūniukų. Gal dar ko? Ir koks tiktų padžiukas prie tokių salotyčių?

Vištienos kepenėlių salotos su medaus padažu
Jums prireiks:
200 g vištienos kepenėlių
įvairių salotų
nedidelė kekė vynuogių
krapų
kario prieskonio, druskos, pipirų, aliejaus
1 citrinos, 1 arb. šaukšt. dirbtinio medaus
česnako skiltelės, vynuogių acto
Gaminimas:
Kepenėles pabarstome prieskoniais, iškepame. Į lėkštę sudedame suplėšytas salotas,apšlakstome citrinų sultimis, sudedame vynuoges be kauliukų, keptas kepenėles ir apšlakstome padažu. Padažui medų sumaišome su actu ir susmulkintu česnaku. Salotas rekomenduojama valgyti su paskrudinta balta duona.

Vištienos kepėnelių salotos
Reiks:
Vištienos kepenėlių
pomidorų,
marinuotų agurkų,
svogūnų laiškų,
kiaušinių,
jogurtinio padažo.

Atsakyti
Visų receptukų neperskaičiu, tai nežinau, ar tokie yra:

Konservuoti kukurūzai, obuoliai, svogūnas ir majonezas. user posted image

Virti makaronai, rūkyta žuvis, obuolys, svogūnas, majonezas.user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 05 09, 16:20)
na dar paprastos salociukes smile.gif
supjaustyti pomidorus (kaip i pomidoriene) ir krabu lazdeles ir viska sumaisyti su majonezu.ideti druskos pagal skoni.
atrodo visai paprasta,bet tikrai skanu.

Aš tai dar krapų dedu.Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti