Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(VINIpooch @ 2015 03 03, 13:30)
i balkiu tema, pripaise dizainere sitaip : user posted imageuser posted image irgi mastau ar ne per ryskus tie balkiai..

Pirmoj foto atrodo graziai, o antroj foto atrodo kiek per sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2015 07 13, 18:16)
apžiūrėjus realiai smeg ir gorenje, tai gerenje sienos, matosi, plonesnės (dėl to vidus erdvesnis). man labiausiai nepatiko gorenje rankenos - negražios. ir aišku gaminio klasė visai kita, gorenje tik kopija

user posted image
noriu to smeg storulio, nes kiti  visi ankštoki 5 asmenų šeimai... tik nežinau, ar tilps

Bazeje maciau 4 sandely 2 aukste
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 01, 09:27)
Pirmoj foto atrodo graziai, o antroj foto atrodo kiek per sunkiai.

man apskritai tokios spalvos balkiai skandinaviškame interjere nedera g.gif
mes šviesaus medžio balintus darysim, dengsime 70 proc dažų dengiamumu, kad dar kažkiek medienos faktūra matytųsi.

Tik neapsisprendžiu ar tarp balkių dėti balintas dailylentes ar GK plokštes ir ten įleidžiamus šviestuvus.
Atsakyti
Na bus idomu pamatyt kai pasidarysite bigsmile.gif
Atsakyti
bandysiu pasiekt panašų vaizdą, tik pati mediena nebus visiškai baltai nudažyta, noriu, kad dengiamumas dažų būtų 70 proc. ir matytųsi medienos struktūra

user posted image

panašiai kaip čia, tik mūsų sijos ne tokios senovinės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 02, 12:27)
bandysiu pasiekt panašų vaizdą, tik pati mediena nebus visiškai baltai nudažyta, noriu, kad dengiamumas dažų būtų 70 proc. ir matytųsi medienos struktūra

Gražu. Jei dailylentes - kokios formos jungimą rinktumėtės?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 08 02, 13:07)
Gražu. Jei dailylentes - kokios  formos jungimą rinktumėtės?

su grioveliu susijungimo vietoje, ne labai siauras
user posted image
Atsakyti
kaip tiks siandien buvau apziureti kaip daro mums lubas, matau sia tema kalbama. dar desis tamsesni balkiai X forma, sujungimai uzsidengs.

pagal projekta buvo numatyta baltos dailylentes, ziurim su vyru ir galvojam, kad gal taip graziau, nubalintos bet su medzio faktura.
user posted image

jeigu labai nesideres kelios medzio spalvos uzdazysim baltai kaip ir buvo numatyta pradzioje
user posted image
Atsakyti
kokį apšvietimą aplink darysite?
tikrai nenubalinčiau tų dailylenčių, tačiau ir balkių tamsių nedėčiau, nes labai "slėgs iš viršaus" patalpą.
Verčiau imkit balkius mažesnius ir balinkit - sendinkit.

Papildyta:
pažiūrėjau foto atidžiau g.gif
na tiesą sakant balkiai mano galva reikalingi kaip konstruktyvo elementai, jei jau jie ne konstruktyvo tai turi atrodyti taip natūraliai, kad neįtartum, jog jie čia tik dėl grožio.

Kalbant apie Jūsų lubas - man jos ir taip gražios, bijau, kad balkiai jas sugadins, o ir atrodys slegiančiai ir jau tikrai nenatūraliai.

Pabandykit tiesiog pridėt nemontuojant ir pamatysist patys kaip jums gražiau.
Atsakyti
ten jau yra isdelioti potinkiniai sviestuvai, virs salos kabes du (tik jie niekaip nesigauna vienodu atstumu nuo krastu, kas mane erzina kaskart pasiziurejus doh.gif ) ir priekyje kur tuscia dar bus keletas sviestuvu salia spinteliu, tik dar neissirinkom tiksliai kokie...
Atsakyti
Savita,
ar gerai supratau, kad nuotraukoj balintos dailylentes. Kazkas tokio kaip 1oj foto http://www_inepas_lt/akcijos/lt/? Vis norejau pamatyti kaip realiai tas balinimas atrodo.
Man labai grazios Jusu lubos, tik del balkiu paantrinciau mamaiSandrai. Ir labai lietuviskos smile.gif Lentutes

P.S. kazkada buvo diskusija (neatsimenu sitoj ar klasikos temoj) del mediniu zaliuzi tipo langiniu, tai sitie turetu gaminti http://www.wooden-ar...rauka/Langines1
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 08 02, 22:09)
ten jau yra isdelioti potinkiniai sviestuvai, virs salos kabes du (tik jie niekaip nesigauna vienodu atstumu nuo krastu, kas mane erzina kaskart pasiziurejus doh.gif ) ir priekyje kur tuscia dar bus keletas sviestuvu salia spinteliu, tik dar neissirinkom tiksliai kokie...

siūlyčiau pasidairyti į berėmius užglaistomus šviestuvus, kad neužgožtų jūsų gražiųjų lubų biggrin.gif
Atsakyti