Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 10 05, 13:37)
Oi, tik jokių karūnų biggrin.gif
Taip ir galvojau. Ačiū!

nu kodel nereik karunu? reikia
as cia apie drapiravimo juostas tik
user posted image
be ju neisivaizduoju graziu uzuolaidu, ir maziausiai 10cm aukscio turetu but
Atsakyti
Aš jau užmiršau. Kas blin tos karūnos? biggrin.gif Žinau, kad tikrai jau klausiau, ir man atsakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 05, 16:47)
Aš jau užmiršau. Kas blin tos karūnos? biggrin.gif Žinau, kad tikrai jau klausiau, ir man atsakė biggrin.gif

Bent jau aš karūna vadinu užuolaidų klosčių juostą, iškylančią virš karnizo mirksiukas.gif
Karūnai suformuoti naudojama speciali drapiravimo juosta arba juosta siuvama arba tiesiog mova karnizui atlenkus viršų ir sudėjus dvigubą audinį formuojama ne palei patį kraštą, o žemiau, priklausomai kokio aukščio karūnos norisi. Karūna uždengia karnizą, kabliukus ar žiedus ir atrodo dekoratyviai.
Čia be karūnos:
user posted image
Čia lyg ir su karūna, bet nuleista žemiau karnizo:
user posted image
O čia su:
user posted image
user posted image

Beje, iš vienos baisiai mandros siuvimo salono savininkės girdėjau, kad tos drapiravimo juostos visiškas dilentantizmas, megėjiškumas ir atgyvena biggrin.gif o save gerbiantys padorūs užuolaidų salonai užuolaidas klostuoja tik rankomis unsure.gif
Bet man gerai ir tos juostos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 05 spalio 2016 - 16:20
Nu nežinau... Labai jau čia mandrų nuotraukų prikėlei g.gif Kokios dasr klstės, jei užuolaidos bus primityvios ir iš lino? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 10 05, 17:22)
Nu nežinau... Labai jau čia mandrų nuotraukų prikėlei g.gif Kokios dasr klstės, jei užuolaidos bus primityvios ir iš lino?  unsure.gif

Nuotraukas greitutėliai rinkau, kad principą parodyt ;)
Beje, linas be drapiravimo kabės kaip maišas, tai nors karūnos galima ir nepalikt, bet be juostelės neapseisit...
Juk tos žaliosios pirmoje nuotraukoje tiesiog pačios taip tvarkingai nesugulė į klostes ;)
user posted image

Nebent imant kokius 4 kart audinio lango pločiui ir tampriai maunant ant karnizo, kad nebūtų bloznas vaizdelis. Čia man pvz. dar trūksta apimties :
user posted image
Atsakyti
Va user posted image

Kokios dar juostelės biggrin.gif
Papildyta:
Šitos gražios ax.gif Bet jaučiu, kad anyta nesuprastų... Vyras irgi hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 10 05, 11:45)
man tokie svambaliukai  wub.gif
user posted image

Čia iš serijos pasidaryk pats, grafinui dugną nupjauni ir vualia... patiko man ši idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 10 05, 18:28)

Šitos gražios  ax.gif Bet jaučiu, kad anyta nesuprastų... Vyras irgi hihihi.gif

Koks gėris. Net žinau namus, kur jos tiktų idealiai wub.gif
Atsakyti
Paidalinkite prašau jei kas turite informacijos kur rasti miegamojo lovą, "lengvą" su kojelėmis, 140x200 čiužiniui už nedidelę kainą smile.gif
Papildyta:
Kiek anksčiau rašiau apie parketlentes ir dažytas sienas vonioje, kol kas esu labai patenkinta šiuo sprendimu, jokių problemų nesudaro
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2016 11 08, 10:42)
Kiek anksčiau rašiau apie parketlentes ir dažytas sienas vonioje, kol kas esu labai patenkinta šiuo sprendimu, jokių problemų nesudaro

Gal galite pasidalinti foto, kaip atrodo jūsų vonios sienos?

Tintintina, anksčiau rašėte, kad virtuvės sieną virš stalviršio dažėte. Gal ir jūs galite parodyti, kaip toks sprendimas atrodo? Dar įdomu ant kokio paviršiaus dažėte: tinko, gkp ar ko kito?

Ačiū už bet kokią informaciją, susijusią su dažytomis sienomis, nes visus namus planuojam dažyti baltai ir gal visiškai nedėti plytelių. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berulė: 09 lapkričio 2016 - 08:03
Berulė, kad nėra ką rodytis, tiesiog šviesios dažytos sienos
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Ar yra koks pavadinimas specifinis tai daliai, kur atsisedimas?

Planuojam pasidaryt tokia, tik dar su paminkstinta virsutine dalimi, uzdedama ant medines...
Atsakyti