Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

user posted image

Mergaitės, gal nutuokiat kokios čia sienos, dažytos? Tarp baltų lyg plokštė g.gif Labai nenoriu plytelių, ką pasirinkt?
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2016 09 20, 10:06)
Mergaitės, gal nutuokiat kokios čia sienos, dažytos? Tarp baltų lyg plokštė  g.gif Labai nenoriu plytelių, ką pasirinkt?

Manau, kad dažytos. Mes dizainerės patarimu sienas dažėm net ir virtuvėje virš kaitlentės - viskas puikiai 4u.gif . Dažai kažkokie amerikietiški, labai atsparūs, valosi viskas idealiai.
Atsakyti
QUOTE(tintintina @ 2016 09 21, 07:55)
Manau, kad dažytos. Mes dizainerės patarimu sienas dažėm net ir virtuvėje virš kaitlentės - viskas puikiai  4u.gif . Dažai kažkokie amerikietiški, labai atsparūs, valosi viskas idealiai.

Gal pamenate, kokie dažai? Arba bent kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2016 09 21, 11:47)
Gal pamenate, kokie dažai? Arba bent kur pirkote?

Paklausiau smile.gif Dažai Pitsburgh ir atsparumo klasė kaip "satin" , o ne standartiniai.
Kitur pas mus kitokie dažai - paprasti, tik virtuvėj virš kaitlentės šitie.
Atsakyti
Būna vonioms dažų daugelio gamintojų, tai nėra didelis deficitas. Pvz. visuose Seniuose ir Moki-veži yra Tikkurila voniai. Dažiau, nežinau, kas paskui, bet kaip dengiasi tai man labai patiko smile.gif

Virš kaitlentės tai gal spec. reikalavimai, ten ir kaščiui turi atsparūs būti. O jei šiaip voniai, be kaitlentės, tai yra gi jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 21, 15:11)
Dažiau, nežinau, kas paskui, bet kaip dengiasi tai man labai patiko smile.gif

bus labai idomu atsiliepimus isgirst kaip valosi, as irgi vonioj zadu dazyt, o jus dazet visur? t.y. ir tose tepliausiose zonose: praustuvas, wc jungiklis, wc, bide, vonia...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 21, 14:11)
Būna vonioms dažų daugelio gamintojų, tai nėra didelis deficitas. Pvz. visuose Seniuose ir Moki-veži yra Tikkurila voniai. Dažiau, nežinau, kas paskui, bet kaip dengiasi tai man labai patiko smile.gif

Virš kaitlentės tai gal spec. reikalavimai, ten ir kaščiui turi atsparūs būti. O jei šiaip voniai, be kaitlentės, tai yra gi jų smile.gif

Pas mus vonioje irgi yra dažyta (bet ne visur), tai ten aplamai paprasti dažai - tokie kaip ir visur name. Ir girdėjau, kad yra dažai,kur net dušo kabiną gali išsidažyt - nieko nebijo. Bet nežinau kokie čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tintintina @ 2016 09 22, 10:05)
Pas mus vonioje irgi yra dažyta (bet ne visur), tai ten aplamai paprasti dažai - tokie kaip ir visur name. Ir girdėjau, kad yra dažai,kur net dušo kabiną gali išsidažyt - nieko nebijo. Bet nežinau kokie čia smile.gif

Nežinau brando, bet teko matyti labai daug dažytų vonios kambarių/dušų viešbučiuose (tenka daug keliauti su darbu). Ir tie dažai labai puikiai atrodo, nei apsitrynę, nei kokie nešvarūs. Gal juos netgi paprasčiau prižiūrėti, jei net viešbučiai naudoja.
Atsakyti
Kokia dar spalva dazote sienas be baltos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 21, 17:45)
bus labai idomu atsiliepimus isgirst kaip valosi, as irgi vonioj zadu dazyt, o jus dazet visur? t.y. ir tose tepliausiose zonose:  praustuvas, wc jungiklis, wc, bide, vonia...

Pas mane vienoje vonioje dazyta pora sienu, wc, bide ten stovi. Duso zonoj plyteles. Valosi labai gerai, slapiu skudureliu- ir kaip nauja.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 21, 18:45)
bus labai idomu atsiliepimus isgirst kaip valosi, as irgi vonioj zadu dazyt, o jus dazet visur? t.y. ir tose tepliausiose zonose:  praustuvas, wc jungiklis, wc, bide, vonia...

Oi ne, pas mane aplinkui langą ir lubos...

Bet pereitam bute buvo daug išdažyta. Kažkokiais elementariais vandeniui atspariais dažais iš Senukų, prieš 18 metų. Tai ką aš žinau - jokių problemų, valai ir nuvalai. Jie tik nėra visai matiniai, truputį blizga. Bet akių nebraižo ir nieko ten tikrai baisaus. Juk sovietmečiu senos statybos namai - nu ten tipo iki 1960 - 1970 metų laidos - tai būdavo iškart priduodami su išdažytom voniom ir tualetais. Grindys - plytelės, sienos - iki pusės kažkokie dažai, iki pusės jau tie tepantys kreidiniai ar kokie, kur tais laikais lubas balindavo biggrin.gif Paskui pradėjo jau dėti plyteles, bet visi plūdosi, nes jos nukrisdavo biggrin.gif

O dar senesniais laikais tai irgi visas tokias patalpas dažydavo, kadangi plytelės buvo brangios. Šiemet buvom Atėnuose, tokiam supezusiam tikrai ne vakar pastatytam viešbuty - visa vonia balta, tik palei dušą plytelės. Tai švari ta siena, neišsitepus, reiškia, valosi... Juk neperdažo po kiekvieno lankytojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 rugsėjo 2016 - 11:24
Dušo zonai plyteles nusipirkau, ale dėl visų likusių sienų neapsisprendžiu...
Kiti ir tapetuoja, bet tikrai ne mūsų šeimai tokie sprendimai, mes esam peckiai...
Atsakyti