Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(VINIpooch @ 2015 03 03, 12:30)
i balkiu tema, pripaise dizainere sitaip : irgi mastau ar ne per ryskus tie balkiai..

Balkiai man gražiai žiūrisi, bet viską gadina grindų danga, bet gal čia nelabai suprantu kas per danga lens.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2015 03 04, 16:17)
Balkiai man gražiai žiūrisi, bet viską gadina grindų danga, bet gal čia nelabai suprantu kas per danga  lens.gif

kamstis ten .. faktas kad turim issirinkt is kamscio klijuojamo, kolkas si atrodo priimtiniausiai, realiai manau ji nebus tokia ryski
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2015 03 04, 16:55)
kamstis ten .. faktas kad turim issirinkt is kamscio klijuojamo, kolkas si atrodo priimtiniausiai, realiai manau ji nebus tokia ryski

O kokios cia kamstines grindys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 03 04, 23:27)
O kokios cia kamstines grindys?  ax.gif

http://www.kamstined...expression.html
Atsakyti
Gal paprotinsit, kaip ieskoti, kad rasciau pavyzdziu su paaukstintomis (jei taip vadinasi isvis...) durimis? Labai reikia ideju, nes planuojam tokias, norisi paziureti daugiau pavyzdziu. Kol kas tik toki vargana viena radau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 18 kovo 2015 - 14:53
QUOTE(Caridian @ 2015 03 18, 14:52)
Gal paprotinsit, kaip ieskoti, kad rasciau pavyzdziu su paaukstintomis (jei taip vadinasi isvis...) durimis? Labai reikia ideju, nes planuojam tokias, norisi paziureti daugiau pavyzdziu. Kol kas tik toki vargana viena radau  biggrin.gif

gal čia labiau langas smile.gif paskrolinkite čia, gal ką pamatysite: pinterest
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brum: 18 kovo 2015 - 14:57
QUOTE(VINIpooch @ 2015 03 05, 09:31)

Viskas man labai wub.gif , tik grindų nesuprantu, neįprasta. Ta prasme spalviškai kažkaip nelimpa. Nebent realiai kita spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 02 19, 12:30)
Ka manot apie tokias medines lubas su tomis dekoratyvinemis sijomis? Siulo dizainere deti tambure ir virtuveje, man grazu, vyras burba kad nelabai... kad nebus praktiskai, greit pageltonuos g.gif
Svetaineje auktos lubos iki stogo, su dideliais sendintais balkiais, jie bus naturalios spalvos, o visos kitos lubos dekoratyvinemis baltomis lentutemis
user posted image

mes tokias det planuojam, bet dazyt norim ne baltai o su balksvu vasku, praejusioj temoj buvo kazkas ikeles nuoroda, ten beveik baltas medis gaunasi bet matosi jo faktura, persisviecia kiek.

Tik musu atveju turetu statybines konstrukcines sijos matytis, o ne imitacines.
Pasirodykit kaip pas jus gaunasi.

tiesa, gal kas nors zino kaip tokios lubos vadinasi? kad pagooglint daugiau pvz paziuret blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 19 kovo 2015 - 19:47
QUOTE(brum @ 2015 03 18, 14:56)
gal čia labiau langas smile.gif paskrolinkite čia, gal ką pamatysite: pinterest

Gal ne pats tinkamiausias mano pavyzdys buvo, bet turiu minty vidaus duris su tokiu stiklu virsuj, kuris nesivarsto su durimis smile.gif
Atsakyti
Caridian, dabar kai paaiškinot, ko ieškot, tai pavyzdžių yra tikrai (paieškokit su raktažodžiais french door).

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikos, kas pirkotes tas EAMES kedes, is kur pirkot? ar patogios? nes dabar ju visur pilna, bet norisi kokybisku ir patogiu g.gif
Atsakyti
user posted image

Be galo gražios terasos grindys bigsmile.gif
Atsakyti