Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(femme @ 2016 09 15, 07:08)
Bet jų terminai doh.gif Jei norisi greičiau, tai išgirsti "14-16" savaičių už elementarų serijinį modelį labai skausminga...

Bet cia jie gal apsidraudimui taip nurodo, uzsakinejau minksta dali, sutikau laukti nes kitos nenorejau, tai irgi ilgas terminas sutartyje nurodytas, bet is zadeto spalio kampa gavau rugpjucio pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 09 15, 11:59)
Bet cia jie gal apsidraudimui taip nurodo, uzsakinejau minksta dali, sutikau laukti nes kitos nenorejau, tai irgi ilgas terminas sutartyje nurodytas, bet is zadeto spalio kampa gavau rugpjucio pabaigoje.

parodykit savo kampa prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 15, 11:06)
parodykit savo kampa prasau  blush2.gif

Mano sitas, tik kampas. Nera foto jo kazkodel. Tuoj imesiu. http://www.skandinav...rekes/sofos/301
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 09 15, 12:22)
Mano sitas, tik kampas. Nera foto jo kazkodel. Tuoj imesiu. http://www.skandinav...rekes/sofos/301

O spalva internetu issirinkote? As neisivaizduoju kaip issirinkti per kompa spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 15, 11:27)
O spalva internetu issirinkote? As neisivaizduoju kaip issirinkti per kompa spalva g.gif

Ne, zinoma ne, salone rinkausi is pvz, ciupinejau, nes tai labai svarbu pajusti kokia medziaga.
Papildyta:
Kampas. Labai norejau tokio minksto, lounge tipo, lengvai pakristi, be jokiu pribombasu papildomu, be kojeliu ir panasiai. Visiskai simple minksto kampo. Tik labai siandien saule prieskia per langus, spalvos neperteiksiu. Milano grey vadinasi, grazi pilka spalva, graziai susigroja su mano betoniniu zidiniu. Realiai tamsesnis nei foto gavosi. user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 09 15, 12:50)
Ne, zinoma ne, salone rinkausi is pvz, ciupinejau, nes tai labai svarbu pajusti kokia medziaga.
Papildyta:
Kampas. Labai norejau tokio minksto, lounge tipo, lengvai pakristi, be jokiu pribombasu papildomu, be kojeliu ir panasiai. Visiskai simple minksto kampo. Tik labai siandien saule prieskia per langus, spalvos neperteiksiu. Milano grey vadinasi, grazi pilka spalva, graziai susigroja su mano betoniniu zidiniu. Realiai tamsesnis nei foto gavosi. user posted imageuser posted image

Labai patinka man šis jūsų kampas. O gal pasakysite, kiek mokėjote? Nes minkštų baldų, jei dar dizainas gražus, kainos kosmonautinės...
Atsakyti
Savita, super kampas bigsmile.gif Kiek kainavo, jei ne paslaptis? blush2.gif

Man dar iškilusi dilema. Labiau norėtųsi kampo, bet be atlošo, kad tik kojas ištiest. Statysime lygiai taip pat kaip pas Savitą lotuliukas.gif Iš abiejų pusių vitrininiai langai. Virtuvė sujungta su svetaine, patalpa labai kvadratiškas atačiakampis hihihi.gif Tai vis galvoju, į kurią pusę tą kojų pasidėjimą orientuoti ax.gif

Savita, o užuolaidų pas tave nebus? ax.gif Nes kiek dairausi, ant langų pas mane tas kampas kažkiek užeis. Galvoju dėt juodo metalo karnizus (derint prie krosnelės) ir kabint kažkokias nepermatomas užuolaidas. Kokias dar galvoju g.gif Kažkokią drobelę, kaip ir kituose kambariuose g.gif Dieninių užuolaidų nedėt visai. Labai namai skamba, kai nėra jokio skuduro nei ant grindų, nei ant langų blush2.gif

Pridėjot superinių nuorodų. Ačiū! Kai kur jau buvau pasižvalgiusi, bet dabar įdėmiau peržvelgiau kai kuriuos modelius.

Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 09 14, 19:20)
Skandinaviškuose interjeruose. Kaina skandinaviška, bet kai čia pasižiūri, kitur tokios baisybės atrodo  blink.gif

maniškis kampas irgi iš ten newman, šiltenės pilkos spalvos. Patenkinta, tik labiau dviejų sofučių nei kampo norėčiau. senokai pirkta g.gif tada litais 5 t. buvo. dabar gal daugiau yra pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2016 09 15, 14:04)
Labai patinka man šis jūsų kampas. O gal pasakysite, kiek mokėjote? Nes minkštų baldų, jei dar dizainas gražus, kainos kosmonautinės...

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 09 15, 14:06)
Savita, super kampas  bigsmile.gif Kiek kainavo, jei ne paslaptis?  blush2.gif

Man dar iškilusi dilema. Labiau norėtųsi kampo, bet be atlošo, kad tik kojas ištiest. Statysime lygiai taip pat kaip pas Savitą  lotuliukas.gif Iš abiejų pusių vitrininiai langai. Virtuvė sujungta su svetaine, patalpa labai kvadratiškas atačiakampis hihihi.gif  Tai vis galvoju, į kurią pusę tą kojų pasidėjimą orientuoti  ax.gif

Savita, o užuolaidų pas tave nebus?  ax.gif Nes kiek dairausi, ant langų pas mane tas kampas kažkiek užeis. Galvoju dėt juodo metalo karnizus (derint prie krosnelės) ir kabint kažkokias nepermatomas užuolaidas. Kokias dar galvoju  g.gif Kažkokią drobelę, kaip ir kituose kambariuose  g.gif Dieninių užuolaidų nedėt visai. Labai namai skamba, kai nėra jokio skuduro nei ant grindų, nei ant langų  blush2.gif

Pridėjot superinių nuorodų. Ačiū! Kai kur jau buvau pasižvalgiusi, bet dabar įdėmiau peržvelgiau kai kuriuos modelius.

Mokejau 1390. Del uzuolaidu tai jos bus, tikrai, kazkada... biggrin.gif Mes dar tik 2 savaites name gyvenam, tai daug ko truksta, bet esu nusimaciusi svetaineje uzuolaidas, dienines ir naktines. Naktines lino, dienines pacias ploniausias. Labai norisi jaukumo daugiau suteikti. Kitur desiu medines zaliuzes. O karnyzai tai juodi bus, vaiku kambariuose kabinau tuos paprastus juodus is ikejos, tai galiu pasakyti, kad jie labai gerai ziurisi, matuosiu langus, jeigu plotis "isnes" karnyzu ant svetaines langu, tai ir cia juos desiu.
Papildyta:
Mano laputes biggrin.gif dar apytustis kambarys, tie karnyzai uz 10e ir uzuolaidos linines uz 50e is ikejos. Ir atrodo neblogai, ir kaina dziugina smile.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 15, 07:08)
Bet jų terminai doh.gif Jei norisi greičiau, tai išgirsti "14-16" savaičių už elementarų serijinį modelį labai skausminga...

mums per mėnesį pagamino, jau stovi sandėly, o bute dar tik sienos glaistomos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 09 15, 12:22)

mano labai panasus, tik dar virsuje darem papildoma mechanizma, kur galima nuleist arba pakelt, kad galvai butu patogu.

Dėkui, kad parodet
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 09 15, 16:30)
Mokejau 1390. Del uzuolaidu tai jos bus, tikrai, kazkada... biggrin.gif Mes dar tik 2 savaites name gyvenam, tai daug ko truksta, bet esu nusimaciusi svetaineje uzuolaidas, dienines ir naktines. Naktines lino, dienines pacias ploniausias. Labai norisi jaukumo daugiau suteikti. Kitur desiu medines zaliuzes. O karnyzai tai juodi bus, vaiku kambariuose kabinau tuos paprastus juodus is ikejos, tai galiu pasakyti, kad jie labai gerai ziurisi, matuosiu langus, jeigu plotis "isnes" karnyzu ant svetaines langu, tai ir cia juos desiu.
Papildyta:
Mano laputes biggrin.gif dar apytustis kambarys, tie karnyzai uz 10e ir uzuolaidos linines uz 50e is ikejos. Ir atrodo neblogai, ir kaina dziugina smile.gif user posted imageuser posted image

Kokia sauni ideja su linu smile.gif zinau ka desiu i miegama.
Atsakyti