Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

O epoksidinės grindys netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2016 06 22, 10:07)
Šiaip jei taikyti į skandinavišką tai dar epoksidinės grindys būtų.

QUOTE(saulyteee @ 2016 06 22, 13:32)
O epoksidinės grindys netinka? g.gif

Atsakymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 06 22, 14:39)

Nepmačiau blush2.gif
bet čia daugiau klausimas toms, kurios labai abejoja dėl plytelių/medžio ir t.t.t 4u.gif buvau name, kur epoksidas.. nu labai man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 06 22, 14:36)
Nepmačiau blush2.gif
bet čia daugiau klausimas toms, kurios labai abejoja dėl plytelių/medžio ir t.t.t 4u.gif  buvau name, kur epoksidas.. nu labai man patiko thumbup.gif

Neteko man gyvai matyti epoksidinių grindų namuose. Daugiau gal bendro naudojimo... Arba aš ne taip įsivaizduoju jas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 06 22, 15:40)
Neteko man gyvai matyti epoksidinių grindų namuose. Daugiau gal bendro naudojimo... Arba aš ne taip įsivaizduoju jas  blush2.gif

Jų visokiausių yra ir tikrai gerai atrodo thumbup.gif patys gundėmės darytis virtuvėje ir vonioje (nes visur kitur nuo seniau medis yra, tad jo lupt nenorėjom). Bet..labai nelygios grindys buvo..tai su plytelėm pažaidus dar įmanoma buvo, o su epoksidu sunkiau jau tokį kreivumą išlygint doh.gif pas vienus draugus ir svetainėje-virtuvėje thumbup.gif ir sakė priežiūra lengva 4u.gif kiti draugai pasidrė virtuvėj ir vonioj, dar nebuvom svečiuos, bet patenkinti sakė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 22, 12:08)
Lieto betono grindys skandinaviskuose interjeruose populiaru, plyteles irgi, ne tik medis.
Bet tas lietas betonas kosmine kaina gaunasi nuo45eur/m2

as kol kas ties plytelem apsistojau

O epoksidinės lygu lietas betonas? nes aš lyg ir norėjau, bet architektas tokius betonininkus atsiuntė, kad aš kainą išgirdus žagsėt pradėjau. Už 11 kvadratų - ar tai 700 eu, ir tai tik betono plokštės, kurias dar kažkas suklijuot turės, tai ir cieli 800 išeis biggrin.gif Žo, nutariau, kad man tikrai per brangu, maždaug dvigubai biggrin.gif
Jie pasakė, kad pas juos labai puikus betonas, pats tikrasis. Aš pasakiau, kad ant pačio tikrojo mes dabar stovim (užbetonuotos šildomos grindys, kas galėtų paneigti biggrin.gif). Jie pasakė, kad pas juos betonas architektūrinis. Ar pasakiau, kad nors medicininis, nors košerinis, nors ajurvedinis - vis tiek man per brangu, ir susidėjau betono pavidalo plyteles iš Senių po 19 eu/kvadratas su akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 22, 20:34)
O epoksidinės lygu lietas betonas? nes aš lyg ir norėjau, bet architektas tokius betonininkus atsiuntė, kad aš kainą išgirdus žagsėt pradėjau. Už 11 kvadratų - ar tai 700 eu, ir tai tik betono plokštės, kurias dar kažkas suklijuot turės, tai ir cieli 800 išeis biggrin.gif Žo, nutariau, kad man tikrai per brangu, maždaug dvigubai biggrin.gif
Jie pasakė, kad pas juos labai puikus betonas, pats tikrasis. Aš pasakiau, kad ant pačio tikrojo mes dabar stovim (užbetonuotos šildomos grindys, kas galėtų paneigti biggrin.gif). Jie pasakė, kad pas juos betonas architektūrinis. Ar pasakiau, kad nors medicininis, nors košerinis, nors ajurvedinis - vis tiek man per brangu, ir susidėjau betono pavidalo plyteles iš Senių po 19 eu/kvadratas su akcija biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif Taikliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 22, 21:34)

Dėl epoksido kiek domėjaus tai kvadratas apie 30 eur su darbu 4u.gif bet kuo didesnis plotas, tuo pigiau manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2016 06 22, 09:07)
Šiaip jei taikyti į skandinavišką tai dar epoksidinės grindys būtų.

QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 22, 10:08)
Lieto betono grindys skandinaviskuose interjeruose populiaru, plyteles irgi, ne tik medis.
Bet tas lietas betonas kosmine kaina gaunasi nuo45eur/m2

as kol kas ties plytelem apsistojau

Nesu interjero eksperte. Bet... Pragyvenus NO 17metu, dar niekur nemaciau epoksidiniu grindu. Betonines grindys, plyteles svetainese retenybe. Bet jei zmonems norisi, kodelgi ne, tik klausimas kiek tai skandinaviska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 06 23, 10:41)
Nesu interjero eksperte. Bet... Pragyvenus NO 17metu, dar niekur nemaciau epoksidiniu grindu. Betonines grindys, plyteles svetainese retenybe. Bet jei zmonems norisi, kodelgi ne, tik klausimas kiek tai skandinaviska :mirksiukas

tai, kad nematet, tai nereiskia, kad niekas nededa plyteliu g.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 23 birželio 2016 - 15:30
Aš taip pat kelia metus gyvenau Norvegijoje, epoksidines grindis esu mačiusi biggrin.gif Bet gal čia labiau šių dienų mada smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif atejau ir as patarimo pas jus smile.gif o kaip del paveikslu,paveiksliuku,kad butu i tema skandinavisko stiliaus? smile.gif turiu plika balta siena svetaineje virs lovos,ant kurios noriu pakabinti kokius kelis paveikslus,pavyzdziuose visko ir daug grazaus esu prisiziurejusi,bet kur Lietuvoje rasti isigyti,kad butu i tema? smile.gif kambaryje dominuoja pilka,balta ir sviesaus medzio spalvos,galvoju isigyti nediduka geltona arbatos staliuka prie pilkos sofos,o virs jos galvoju gal visai graziai tiktu kokie keli paveiksleliai,kuriuose dominuotu geltoni,pilki atspalviai,o gal koks tiktu ir ryskesnis pagyvinimui,tik va kaip nenugrybauti su jais.. nes dabar kambarys toks nera visai jaukus,manyciau keli paveikslai jam suteiktu gyvybes,spalvu kazkiek,tik va nezinau,kur ju isigyti galeciau,gal patartu kas? smile.gif
Atsakyti