Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(mamaSandra @ 2016 06 20, 11:51)
mes staliu gamybos imoneje uzsakinejome.

Del lubu as dar siulyciau pagalvot gerai ir neuzdazyt pilnai, na kokia tada prasme is moketu 48 eur/m2?
siulyciau dengt dazyve, kad butu ir balintos ir kazkiek medienos matytusi.

del nuorodos apie veidrodzius tai  thumbup.gif
kaip tik kitoje temoje diskutavome kaip veidrodi pasendint, pasidalinkit patirtim jei kuri bandete  blush2.gif

https://scontent-waw...amp;oe=57D4F437

kokia kaina uz begini metra?
nebus visiskai aklinai balta, matysis medzio tekstura taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 06 20, 13:23)
kokia kaina uz begini metra?
nebus visiskai aklinai balta, matysis medzio tekstura taip drinks_cheers.gif

nepasakysiu, dar Lt buvo
Papildyta:
kokia medinių lubų spalva pati pačiausia?
sienos baltos, baldai balti ir šviesiai pilki
grindys tamsios, greičiausiai betono sp.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tai, atvirai pasakiustos lubos visos atrodo vienodos spalvos, baltai beicuotos, tik apšvietimas skirtingas. Jei jau visai tokias pat įsivaizduot, tai tada gal pirmos?
Atsakyti
Sveiki,

Esu vintage stiliaus myletoja smile.gif Siuo metu isiruosinejame rastini nama, kuriame noriu perteikti vintage stiliu. Ieskome svetainei grindu dangos. Grindys sildomos. Masteme apie parketlentes arba laminuotas grindis. Man nerealios vienos juostos, kurios atrodo, kaip lentos wub.gif Taciau vyras suzinoje, kad geriausiai siluma atiduoda plyteles, nori svetaineje deti plyteles. Pasiziurejau interjero nuotraukas, svetainiu su plytelemis yra nemazai. Bet man atrodo, kad svetaine bus salta, nebus jaukumo, silumos... Beto, ar plyteles tinka vintage, skandinaviskam stiliui? g.gif
Lauksiu jusu pamastymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 20, 20:34)
Man tai, atvirai pasakiustos lubos visos atrodo vienodos spalvos, baltai beicuotos, tik apšvietimas skirtingas. Jei jau visai tokias pat įsivaizduot, tai tada gal pirmos?

na nea, vienos pilsvos kitos labaiu kremines.
Man irgi pirmosios labiausiai patinka, bet jos jau konkreciai pilkos.
Atsakyti
QUOTE(laskatarija @ 2016 06 20, 23:31)
Sveiki,

Esu vintage stiliaus myletoja  smile.gif Siuo metu isiruosinejame rastini nama, kuriame noriu perteikti vintage stiliu. Ieskome svetainei grindu dangos. Grindys sildomos. Masteme apie parketlentes arba laminuotas grindis. Man nerealios vienos juostos, kurios atrodo, kaip lentos  wub.gif  Taciau vyras suzinoje, kad geriausiai siluma atiduoda plyteles, nori svetaineje deti plyteles. Pasiziurejau interjero nuotraukas, svetainiu su plytelemis yra nemazai. Bet man atrodo, kad svetaine bus salta, nebus jaukumo, silumos... Beto, ar plyteles tinka vintage, skandinaviskam stiliui?  g.gif
Lauksiu jusu pamastymu  4u.gif

šiais laikais kaip niekad daug tikroviškai atrodančių medinės grindų dangos imitacijos plytelių - kokių tik norit, ir lentų, ir parketo ir sendintų jachtos grindų, kurias tik ranka palietus (o kartais ir to neužtenka) įmanoma suprasti, kad čia ne medis.

manau šitas variantas jums bus išeitis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laskatarija @ 2016 06 20, 23:31)
Sveiki,

Esu vintage stiliaus myletoja  ..... svetaine bus salta, nebus jaukumo, silumos... Beto, ar plyteles tinka vintage, skandinaviskam stiliui?  g.gif

Sprendžiu tą pačią problemą. Man svetainėje plytelės tikrai nejauku (ir net labai nejauku - pas draugę kur dažnai lankausi įvairiais metų laikais sudėta). Šitame forume dažnai rašo, kad susidėjo parketlentes, kurios tinka šildomoms grindims - man tai mistika. Ką reiškia tinka, jeigu šiluminė varža tris kartus (laminato), o medžio 5–10 kartų didesnė - tai tiek kartų padidės sąnaudos šildymui arba bus namie šalta? Labai noriu natūralių grindų, bet nenoriu už tą norą tiek mokėti smile.gif todėl tikriausiai rinksiuosi vinilines grindis - jų varžos koeficientas beveik kaip plytelių, tačiau jis jaukesnis ir tikrai yra gražaus, parketo ar lentų išvaizdos (net palietus panašu į medį). Taip, jis brangus - jei galvoti, kad už sintetinę dangą moki kaip už kietmedį, bet paskui atsipirks
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2016 06 21, 11:30)
Ką reiškia tinka, jeigu šiluminė varža tris kartus (laminato), o medžio 5–10 kartų didesnė - tai tiek kartų padidės sąnaudos šildymui arba bus namie šalta?

O ar tai negalėtų reikšti, kad tiesiog lėčiau įšyla patalpa?

Nes pažįstamas susidėjo ąžuolines lentas ant šildomų grindų, ir nieko, patenkintas... Kita vertus, nežinia, kiek jis moka už šildymą.

Jei pirksi vinilo grindis ir už sintetiką mokėsi kaip už kietmedį, ir tai nepatinka, tai gal tikrai verčiau imti lentų pavidalo plyteles? Vis tiek bus imitacija, bet vaizdas toksai pats, tik pigiau.

Nebent tik vinilo grindys nešildymo sezonu malonesnės?

O kas jums iš tikro nepatinka pas draugę, kalbu apie tas plyteles? Man kartais atrodo, kad kokias molines plyteles susidėjus, visai turėtų būti nieko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 birželio 2016 - 12:07
QUOTE(Noa @ 2016 06 21, 13:04)

O kas jums iš tikro nepatinka pas draugę, kalbu apie tas plyteles? Man kartais atrodo, kad kokias molines plyteles susidėjus, visai turėtų būti nieko...

Aš irgi mąstau, kad "plytelės nejauku" labai jau vienareikšmiškai skamba, bet juk tų plytelių gausybė, vienos atrodo kaip kilimas, kitos - kaip prabangus sendintas parketas... Jau nekalbu apie natūralias terakotines ar skalūno. Gal tiesiog draugės plytelės jums nepatinka...
Atsakyti
Vasarą labai smagu vaikščioti basom kojom ant medinių grindų, ant plytelių nepavaikščiosi-šalta. O jei dar maži vaikai tai sėdi ant grindų, kai nešildomos tai ne kažką
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 06 21, 13:15)
Gal tiesiog draugės plytelės jums nepatinka...

Plytelės tai normalios - terakotinių imitacija. Bet jos kietos, jautiesi kaip per šaligatvį eitum. Kad vasarą jos vėsios, tai kai kam netgi pliusas, bet basomis per jas eiti nesinori jokiu metų laiku. Šiaip jos slidokos (jei ką išpili ant grindų ypač), pavojingos vaikams, nes ant jų kristi, tai ne ant medinių. Ir kažkaip tai dulkės kaupiasi pakampiais (kaip ir ant laminato). Bet čia skonio reikalas - aš jų atsisakiau net virtuvėje.
Vinilas yra minštas,malonus vaikščioti, visiškai nebijo drėgmės ir negirgžda, atsparus trinčiai. Iš minusų - ten kur stovi baldai, gali atsirasti įdubimai. Skaičiau pora straipsnių, kad vinilas yra naujos kartos laminatas ir pastaruoju metu Europoje labai išpopuliarėjo. Žiūriu Fine Living - Amerikoje jis irgi laikomas nauja gera grindų danga. Klausiau apie jį "Gerose grindyse", tai apart to, kad brangus, minusų nežinojo. O dėl koeficientų ir varžų, tai viską pasako lentelė (lentelės įkopinti nepavyko, joje buvo daugiau informacijos g.gif ):
Šiluminė varža kv.m K/W
Keraminės plytelės - 0,012, Plona kiliminė danga - 0,07-0,17, PVC danga - 0,010, Mozaikinis ąžuolo parketas - 0,038, Kietmedžio grindys - 0,105, Laminatas - 0,044.
Gavosi kaip reklama. O iš tikrųjų aš dar jų nesusidėjau, ieškau informacijos ir atsiliepimų iš tų, kurios jau turi - bet kol kas atsiliepimų mažai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reg: 21 birželio 2016 - 15:20
kalbejausi su konsultante del grindu dangos, nei ji myletoja pvc nei ka, bet sake jog tie, kas buvo susideje pvc danga - antra kart nebesideda, renkasi arba plyteles arba akmeni
Atsakyti