Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(šiaurėslapė @ 2016 05 15, 16:06)
Ingese, pirmiausia neprašaukit derindama stalviršį su grindim.

o jie tarpusavyje turėtų derėti ar kaip? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 05 15, 18:01)
o jie tarpusavyje turėtų derėti ar kaip? ax.gif  blush2.gif

Blogai būna, kai keli panašūs, bet nevienodi, ypač jeigu atspalvis skiriasi, medžiai šalia.
Nenorit visur grindų vienodų daryti, kaip koridoriui? O derinti reikėtų pradėti su brangiais ir "amžinais" reikalais - durim, laiptais. Fasadai, stalviršis - po to. Lyg mačiau anksčiau, kad durys/laiptai pas jus pilkoki?
Spintelių fasadai Jūsų atveju bus saugiau balti, gelsvi gali pjautis su nat.medžio spalvom. Tiesa, tie gelvumai irgi įvairūs būna.
Atsakyti
Aš tai kažkaip rinkčiau spalvas taip - pirma grindys, nes tai kapitalinis dalykas, derinčiau grindis prie sienų (ten buvo sakyta, kad jos bus balinamos), tada fasadai, o tada jau stalviršis, nes jis mažiausias. Kodėl mažas virtuvės stalviršis turi nulemti grindis visuose kambariuose, kur jo net nesimatys?
Atsakyti
O jus taip nenuvertinkit stalvirsio ax.gif As, asmeniskai, nesirinkciau medzio imitacijos laminuoto stalvirsio. Tai viso labo bus tik pigi medzio kopija. Jau geriau koks kitoks rastas, jei biudzetas kuklus. Jei biudzetas leidzia ir traukia mediena, rinkciausi masyvaus medzio stalvirsi. Tai lepus stalvirsis, bet atrodo labai jaukiai. Medis skandinaviskame stiliuje populiarus.
Bet pritarciau issakytai nuomonei apie skirtingas grindis. Mane skirtingos grindys erzina. Kai nusipirkom namuka ir vienam aukste buvo skirtingos grindys - iskarto pasakiau, kad pirmas dalykas turejo buti grindu keitimas.
Atsakyti
Šiltajam sezonui prasidėjus wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 05 15, 23:25)
O jus taip nenuvertinkit stalvirsio ax.gif As, asmeniskai, nesirinkciau medzio imitacijos laminuoto stalvirsio. Tai viso labo bus tik pigi medzio kopija. Jau geriau koks kitoks rastas, jei biudzetas kuklus. Jei biudzetas leidzia ir traukia mediena, rinkciausi masyvaus medzio stalvirsi. Tai lepus stalvirsis, bet atrodo labai jaukiai. Medis skandinaviskame stiliuje populiarus.
Bet pritarciau issakytai nuomonei apie skirtingas grindis. Mane skirtingos grindys erzina. Kai nusipirkom namuka ir vienam aukste buvo skirtingos grindys - iskarto pasakiau, kad pirmas dalykas turejo buti grindu keitimas.

Tai aš ir ketinu pirmame aukšte vienodas grindis ir daryti, bet zonų skirtingų daug, ir galvoju, kad viena laminuota grindų danga ne visur gerai, pvz. virtuvė, koridorius, vonia...todėl šiose erdvėse galvoju arba PVC lenteles, arba plyteles. O kaip atspalvius suderinti nėįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti

user posted image[/IMG]

tokie laiptai, uosio alyvuoti, spalva cotton white...
Durys namo antrame aukšte dera prie laiptų, tačiau pirmame aukšte bus tik dvejos durys, į vonią, ir į svečių kambarį. Į svečių kambarį ketinu nekeisti,-paliksiu dalelę senovės, tik perdažysiu.

user posted image[/IMG]

sienas virtuvėje išbalinti taip:
svetainėje bus gipskartonis

user posted image

Atsakyti
Ignese, pas mane nemazas namas (3 aukstai), tad zonu daug. As rinkausi vieno medzio grindis visur isskyrus tik kelias zonas (voniu kambariai, plovykla ir iejimas) dejom plyteles. Ir tarkim pimajame aukste esantis iejimas, plovykla ir WC yra isklotos vienodomos plytelemis.
Del virtuves... Jei jusu virtuve bus didele ir matysis labai daug mediniu sienu... dar desit medienos imitacijos grindis, stalvirsi... bus laaabai jau daug medienos. Tokios patalpos man iskarto asocijuojasi su kalnu poilsio nameliais bigsmile.gif Geltonu spinteliu jokiu budu nedeciau - patalpai reikia kazkokio kontrasto.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 05 16, 12:36)
Ignese, pas mane nemazas namas (3 aukstai), tad zonu daug. As rinkausi vieno medzio grindis visur isskyrus tik kelias zonas (voniu kambariai, plovykla ir iejimas) dejom plyteles. Ir tarkim pimajame aukste esantis iejimas, plovykla ir WC yra isklotos vienodomos plytelemis.
Del virtuves... Jei jusu virtuve bus didele ir matysis labai daug mediniu sienu... dar desit medienos imitacijos grindis, stalvirsi... bus laaabai jau daug medienos. Tokios patalpos man iskarto asocijuojasi su kalnu poilsio nameliais bigsmile.gif Geltonu spinteliu jokiu budu nedeciau - patalpai reikia kazkokio kontrasto.

Tai aš ir tik už vienodą dangą skirtingose erdvėse, tačiau išties ne taip lengva suderinti, nes galvoji, jei tinka virtuvėje, turi ir pagalvoti ar tiks koridoriuje, vonioje....
Vonioje baltos plyteles, ir tos pačios medinės dailylentės, kurias irgi balinsiu.
Sutinku, kad per daug medžio gali būti, bet ką tada rinktis.
Kažkada labai norėjau blizgančių plytelių. Kaip manote? ar tada per daug to blizgesio bus?ir kokią spalvą reiktų rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 05 16, 11:15)
Tai aš ir tik už vienodą dangą skirtingose erdvėse, tačiau išties ne taip lengva suderinti, nes galvoji, jei tinka virtuvėje, turi ir pagalvoti ar tiks koridoriuje, vonioje....
Vonioje baltos plyteles, ir tos pačios medinės dailylentės, kurias irgi balinsiu.
Sutinku, kad per daug medžio gali būti, bet ką tada rinktis.
Kažkada labai norėjau blizgančių plytelių. Kaip manote? ar tada per daug to blizgesio bus?ir kokią spalvą reiktų rinktis?

Viskas remiasi i skoni ir finansus 4u.gif As ideju renkuosi bustu pardavimu skelbimuose ax.gif Didelis norvegisku bustu pardavimu puslapis http://m.finn.no/rea...mes/search.html , paspaudus kaireje puseje ant skirtingu Område, galima panarsyti per visas NO apskritis.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 05 16, 13:38)
Viskas remiasi i skoni ir finansus 4u.gif As ideju renkuosi bustu pardavimu skelbimuose ax.gif Didelis norvegisku bustu pardavimu puslapis http://m.finn.no/rea...mes/search.html , paspaudus kaireje puseje ant skirtingu Område, galima panarsyti per visas NO apskritis.

Ačiū, ir aš dažnai nardau per pardavimų skelbimus smile.gif tik lietuvių...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 05 16, 15:33)
Ačiū, ir aš dažnai nardau per pardavimų skelbimus smile.gif tik lietuvių...smile.gif

Narsau ir aš,tik po Danų puslapius smile.gif Lietuvos puslapiuose dažniausiai beskonybe ir visišką priešingybe randu biggrin.gif matyt ieškot nemoku...
Atsakyti