QUOTE(savita1 @ 2016 02 01, 22:49)
mano taip, as irgi labiau linkstu link pirmuju
gamina dar, man visus baldus vienu metu gamina, tai ziauriai ilgai cia uztrunka
ten paprastos dureles 4, ir istraukiama per viduri kargo apacioje ir virsutine ta siaura gili lentynele puodeliams lekstumets kavai.
gamina dar, man visus baldus vienu metu gamina, tai ziauriai ilgai cia uztrunka

tie pirmieji labai grazus, bet kaina tai uz stiklo gabala

juo labiau, kad techniniu mandrybiu cia tikrai nera.
Is nuotraukos ju svetaineje man tas sviestuvas mazokas atrodo, tai kad nebutu veltui isleisti pinigai ir dar dideli, o vaizdo nebus.
Jusu vietoje pakenteciau kol pastatys sala, tada virs salos pakabinsit muliazus (stiklainius) ir matysit kokio dydzio norisi. Tikrai gaila butu tokius pinigus veltui ismest.
O virtuvinio jusu tai laukiu. Pas mus irgi numatytas spintu blokas, jo ilgis 3,6m tai kiek peruvenu ar ne per didelis, ar nebus kaip miegamojo spinta vaizdelis.
Papildyta:
QUOTE(agsiux @ 2016 02 01, 23:23)
Pamaciau savo krosnele ir nesusilaikiau nepakomentavusi. Puikus daiktas. Tik pas mus olive spalva. Na musu stilius nei skandinaviskas, nei klasikinis, bet tokie idomus interjero sprendimai randa savo vieta. Aisku daznai susiduriame su klausimu-juokeliu: o koks grazus televisozius
( kadangi daugiau tame kambaryje tv nera, tai gal del to ?
)) ). Is visu zmoniu, kurie susije su dizianu ir architektura gavau tik pagyrimus del krosneles pasirinkimo. Kitas svarbus dalykas- sildo ji tikrai gerai...

mano dukra irgi netycia uzmate kai korosneles ziurinejau: sako ogo koks televizorius

Sakykit o kaip naujojant ja ar neapruksta stiklai? ar ilgai siluma laiko?