Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(savita1 @ 2016 02 01, 22:49)
mano taip, as irgi labiau linkstu link pirmuju
gamina dar, man visus baldus vienu metu gamina, tai ziauriai ilgai cia uztrunka doh.gif  ten paprastos dureles 4, ir istraukiama per viduri kargo apacioje ir virsutine ta siaura gili lentynele puodeliams lekstumets kavai.

tie pirmieji labai grazus, bet kaina tai uz stiklo gabala blink.gif
juo labiau, kad techniniu mandrybiu cia tikrai nera.

Is nuotraukos ju svetaineje man tas sviestuvas mazokas atrodo, tai kad nebutu veltui isleisti pinigai ir dar dideli, o vaizdo nebus.
Jusu vietoje pakenteciau kol pastatys sala, tada virs salos pakabinsit muliazus (stiklainius) ir matysit kokio dydzio norisi. Tikrai gaila butu tokius pinigus veltui ismest.
O virtuvinio jusu tai laukiu. Pas mus irgi numatytas spintu blokas, jo ilgis 3,6m tai kiek peruvenu ar ne per didelis, ar nebus kaip miegamojo spinta vaizdelis.
Papildyta:
QUOTE(agsiux @ 2016 02 01, 23:23)
Pamaciau savo krosnele ir nesusilaikiau nepakomentavusi. Puikus daiktas. Tik pas mus olive spalva. Na  musu stilius nei skandinaviskas, nei klasikinis, bet tokie idomus interjero sprendimai randa savo vieta.  Aisku daznai susiduriame su klausimu-juokeliu: o koks grazus televisozius smile.gif ( kadangi daugiau tame kambaryje tv nera, tai gal del to ?smile.gif)) ). Is visu zmoniu, kurie susije su dizianu ir architektura gavau tik pagyrimus del krosneles pasirinkimo. Kitas svarbus dalykas- sildo ji tikrai gerai...

mano dukra irgi netycia uzmate kai korosneles ziurinejau: sako ogo koks televizorius smile.gif matomai daug kam ji tokias asociacijas sukelia.
Sakykit o kaip naujojant ja ar neapruksta stiklai? ar ilgai siluma laiko?
Atsakyti

Sveikos, atbėgau pas jus iš klasikos temos blush2.gif Gal nepasididžiuosit pagelbėt wub.gif
Ieškau sofų į pirties namelį.
Reikalavimai:
Kokybė;
Miegama funkcija (su mechanizmu, o ne senoviško transformerio tipo);
Negriozdiška;
Nuosaikaus dizaino.
Iki 800-1000 eur.
Dairausi kažko tokio:
http://www.baldukata...-sofa-bruxelles
http://www.baldukata...os/sofa-eleanor
Internete daug visko, bet su rekomendacijom greičiau ir patikimiau 4u.gif

Atsakyti

mano dukra irgi netycia uzmate kai korosneles ziurinejau: sako ogo koks televizorius smile.gif matomai daug kam ji tokias asociacijas sukelia.
Sakykit o kaip naujojant ja ar neapruksta stiklai? ar ilgai siluma laiko?
[/quote]

Stiklai apruksta, jei intensyviai naudoji krosnele.Kas kazkiek laiko pravalom ir tiek.Siluma laiko labai gerai, apacioje pas mus apie 90 kv/m, tai jei pora kartu idedi po pora malkuciu, tai prikaitina labai.As visada prasau vyto, kad detu tik po viena malka ir sumazintu intensyvuma, nes man buna per karsta....

Atsakyti
QUOTE(agsiux @ 2016 02 03, 11:36)

Stiklai apruksta, jei intensyviai naudoji krosnele.Kas kazkiek laiko pravalom ir tiek.Siluma laiko labai gerai, apacioje pas mus apie 90 kv/m, tai jei pora kartu idedi po pora malkuciu, tai prikaitina labai.As visada prasau vyto, kad detu tik po viena malka ir sumazintu intensyvuma, nes man buna per karsta....

dekui uz nuomone, pasidomesiu ja labiau. Kainos atzvilgiu ji labiau apsimoka nei jotul g.gif
Atsakyti
Kreipiuosi su dar vienu, galvos skausmu biggrin.gif

Kreipiuosi į tas, kurios turi praktinės patirties - Kuo skirtųsi ekonominės klasės virtuvės baldų komplektas gamintas pagal užsakymą, nuo IKEA virtuvės? Ar IKEA baldai būtų kokybiškesni ir pigesni, nei gaminant individualiai?

Aš labiau linkstu prie pagaminamų baldų, tačiau vyras prie IKEA.
Žodžiu, man reikia argumentų, kad geriau baldus gaminti biggrin.gif O gal klystu, gal IKEA baldai geresnis pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 05, 10:09)

Kreipiuosi į tas, kurios turi praktinės patirties  - Kuo skirtųsi ekonominės klasės virtuvės baldų komplektas gamintas pagal užsakymą, nuo IKEA virtuvės? Ar IKEA baldai būtų kokybiškesni ir pigesni, nei gaminant individualiai?

Žodžiu, man reikia argumentų, kad geriau baldus gaminti biggrin.gif O gal klystu, gal IKEA baldai geresnis pasirinkimas?

Pamėginkit su Ikea programėle pasidėliot virtuvę, kad galėtumėt apytikslę kainą susižiūrėt. Ir ar išeis gražiai susitaplint komplektą turimoj erdvėj. Sugaišit laiko, bet bent matysit, kokia situacija. O dėl kokybės manau ir nuo kolekcijos priklauso. Ikea temoje galit dar paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 02 05, 11:39)
Pamėginkit su Ikea programėle pasidėliot virtuvę, kad galėtumėt apytikslę kainą susižiūrėt. Ir ar išeis gražiai susitaplint komplektą turimoj erdvėj. Sugaišit laiko, bet bent matysit, kokia situacija. O dėl kokybės manau ir nuo kolekcijos priklauso. Ikea temoje galit dar paklausti.

Pasidėliojau, bet mane domina pati kokybė, kažkaip nesu susidūrusi su IKEA, ar nebus, kad baldai greitai nusidėvės?
Gal galite idėti IKEA temos nuorodą? Randu tik senas temas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 05 vasario 2016 - 09:45
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 05, 09:09)

Kreipiuosi į tas, kurios turi praktinės patirties  - Kuo skirtųsi ekonominės klasės virtuvės baldų komplektas gamintas pagal užsakymą, nuo IKEA virtuvės? Ar IKEA baldai būtų kokybiškesni ir pigesni, nei gaminant individualiai?

Esam turėję pigią virtuvę, pagamintą vietinio baldininko doh.gif Ji mus su vyru nuo pirmos dienos iš proto varė, tiek plokštės kokybe, tiek furnitūros (lankstų)nelaikymu, todėl kai persikraustėm į naują būstą, nusprendėm virtuvei netaupyti, gaminomės kokybišką, dažytos plokštės su gera furnitūra.
Jei neapsirinku, IKEA naudoja kokybišką furnitūrą net ir pigiausioms virtuvės baldų kolekcijoms. Esant tokiam pasirinkimui (pigiai gamintis ar pigiai pirkti iš IKEA) rinkčiausi IKEA blush2.gif

Tik IKEA gali būti sunkiau susidėlioti pagal esamą erdvę, išnaudoti ją pilnai. Vienaraeikšmiškai sunku patarti g.gif
Papildyta:
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 05, 09:45)
Pasidėliojau, bet mane domina pati kokybė, kažkaip nesu susidūrusi su IKEA, ar nebus, kad baldai greitai nusidėvės?
Gal galite idėti IKEA temos nuorodą? Randu tik senas temas...

Čia ji : IKEA tema wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 05, 10:09)

mes sprendėm analogišką klausimą įrenginėdami skalbyklą - ūkinę patalpą. Pasirinkome IKEA - pirmiausia dėl to, kad pasidėliojai - nuvažiavai apžiūrėjai, išsirinkai - nusipirkai - parsivežei - kitą dieną turi baldus tokius, kokius rinkaisi ir tikėjaisi.
O jau su tais baldžiais, ypač ekonominio varianto norint - vargas grynas, o ir rezultatas iki pat finišo - nenuspėjamas.
Kitas IKĖJOS privalumas - standartiniai gražūs filinginiai fasadai. Tokių ekonominis baldžius garažiuke už analogišką kainą tikrai nepadarys.

Mes susikomplektavom 5 durų PAX spintą su Tyssedal filinginėm durim ties viena sieną ir METOD virtuvines pakabinamas spinteles su BOBDYN durelėmis ties kita. Taip pat dar pastatomą virtuvinę spintelę su dviguba kriaukle ir kranu.
Spintos ir virtuvės spintelių fasadai nėra identiški, bet kai baldai stovi prie skirtingų sienų to nesimato visai. Spintą gerokai labiau apsimoka pirkti kainos atvžilgiu, nes analogiškas baldas iš aukštų METOD spintelių kainuotų gerokai daugiau.

Visų baldų ir fasadų kokybė tikrai gera, jokių problemų surenkant.

Visi baldai su kriaukle ir kranu mums kainavo 1500 eur.
1
2
3
4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 05 vasario 2016 - 10:28
QUOTE(femme @ 2016 02 05, 12:26)
mes sprendėm analogišką klausimą įrenginėdami skalbyklą - ūkinę patalpą. Pasirinkome IKEA - pirmiausia dėl to, kad pasidėliojai - nuvažiavai apžiūrėjai, išsirinkai - nusipirkai - parsivežei - kitą dieną turi baldus tokius, kokius rinkaisi ir tikėjaisi.
O jau su tais baldžiais, ypač ekonominio varianto norint - vargas grynas, o ir rezultatas iki pat finišo - nenuspėjamas.
Kitas IKĖJOS privalumas - standartiniai gražūs filinginiai fasadai. Tokių ekonominis baldžius garažiuke už analogišką kainą tikrai nepadarys.

Mes susikomplektavom 5 durų PAX spintą su Tyssedal filinginėm durim ties viena sieną ir METOD virtuvines pakabinamas spinteles su BOBDYN durelėmis  ties kita. Taip pat dar pastatomą virtuvinę spintelę su dviguba kriaukle ir kranu.
Spintos ir virtuvės spintelių fasadai nėra identiški, bet kai baldai stovi prie skirtingų sienų to nesimato visai. Spintą gerokai labiau apsimoka pirkti kainos atvžilgiu, nes analogiškas baldas iš aukštų METOD spintelių kainuotų gerokai daugiau.

Visų baldų ir fasadų kokybė tikrai gera, jokių problemų surenkant.

Visi baldai su kriaukle ir kranu mums kainavo 1500 eur.
1
2
3
4

Dėkoju už pamąstymus, taip pat ir Louhi už atsakymą smile.gif
Atsakyti
[quote=femme,2016 02 05, 11:26]
mes sprendėm analogišką klausimą įrenginėdami skalbyklą - ūkinę patalpą.

net ir cia viskas tobula: plyteles, lubu apvadai, ech buozes, netaupote tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 05, 14:58)

net ir cia viskas tobula: plyteles, lubu apvadai, ech buozes, netaupote  tongue.gif

ačiū, pamaloninot biggrin.gif
taupom taupom cool.gif susitaupėm va per 4 metus biggrin.gif
Atsakyti