Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

Sveikos, gal kuri matėte, kur tokį burbulą gauti, kaip šiame bute?.. 4u.gif

http://domo.plius.lt...-g-2903827.html
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 29, 22:44)
va ir nenoriu tu pardaveju pasiulymu, noriu pati issirinkt modeliuka del grozio, o po to jau apie technines savybes paklaust ju smile.gif
man zita grazulka, bet musu interjeras labiau kaimiskai klasikinis skandinaviskas, juo labiau ji salia murines sienutes turetu stovet, bijau kad gali labai jau moderni atrodyt  g.gif
user posted image

prie tokios lyg norisi svaraus balto interjero, betono, bet kaip prie plytu muro ji atrodys neisivaizduoju.

taikom i ta pati interjera, as prie savo plytu sienos tokia nusiziurejus esu : http://krosneles.eu/...e-seville-emale
Atsakyti
Na jei jau klasikine tai mano favoritas Jotul
Mano skoniui sios krosneles grozis neprilygsta konkurenciu
user posted image

Apie alternatyva siai galvoju.

Seville labai mazute, koks jusu erves plotas kur ji stoves? ar nepradings ji ten?
Papildyta:
is invictos krosneliu man si patinka, jei butu baltos emales tai wub.gif
user posted image

dar kokia komodele su tokiais stikliukais pastacius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 01, 15:00)

Seville labai mazute, koks jusu erves plotas kur ji stoves? ar nepradings ji ten?

27kv svetaine pati, erdve ne is didziuju,
nors tiesa pasakius realiai jos dar nemaciau, tik is nuotrauku, tai visko gali but del dydzio, ir ji man irgi tokia ne grynai klasika.. uztad uzkliuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VINIpooch: 01 vasario 2016 - 14:07
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 01, 14:00)
Mano skoniui sios krosneles grozis neprilygsta konkurenciu

Man Jotul3 taip pat labai patinka, bet ji mažutė. Mes pirkome kitokią Jotulę. Pirkome naudotą.
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2016 02 01, 15:04)
27kv svetaine pati, erdve ne is didziuju,
nors tiesa pasakius realiai jos dar nemaciau, tik is nuotrauku, tai visko gali but del dydzio, ir ji man irgi tokia ne grynai klasika.. uztad uzkliuvo

kad ir 27m2 bet tokia mazulyte ten man per maza atrodo...
Atsakyti
Pas mus apie 30 kvadratų, krosnelė tokia
Šildo puikiai smile.gif Jotul3 labai graži bet per žema ir šiaip per maža buvo
Atsakyti
as dar vis su sviestuvais vargstu, noriu nuomones, kurie graziau ziurisi virtuveje, as lyg labiau prie pirmuju linkstu mastau.gif (nesituokit foto, noresiu isimti) abu butu tamsaus duminio stiklo.

user posted image
Brokis

user posted image
BTC Globe
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 02 01, 20:06)
as dar vis su sviestuvais vargstu, noriu nuomones, kurie graziau ziurisi virtuveje, as lyg labiau prie pirmuju linkstu mastau.gif (nesituokit foto, noresiu isimti) abu butu tamsaus duminio stiklo.

Čia jūsų virtuvė? wub.gif
Man pirmieji nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
savita, man abeji wub.gif
pirmieji originalesni, tai ziurint ko norisi.
Kokis ju kainos? ir kas prekiauja tokiais?

Jusu virtuvinis jau pagamintas? gal parodytumet realiais blokuotos spintos foto?
idomu kaip dureles darinejasi.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 01, 20:44)
Čia jūsų virtuvė?  wub.gif
Man pirmieji nerealūs  thumbup.gif

mano taip, as irgi labiau linkstu link pirmuju, kazkas truputi originaliau mastau.gif pirminiam variante isvis turejo buti sitie, bet jau ju visur tiek daug...kazkaip nusibodo
https://uk.originalb...ed-brass--clear

Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 01, 21:32)
savita, man abeji  wub.gif
pirmieji originalesni, tai ziurint ko norisi.
Kokis ju kainos? ir kas prekiauja tokiais?

Jusu virtuvinis jau pagamintas? gal parodytumet realiais blokuotos spintos foto?
idomu kaip dureles darinejasi.

www.4urbansoul.lt salonas, labai fainu orinigaliu daiktu turi jie. kainos tai didokos, nzn, del to labai ir svarstau, juolab, kad ta sala toks kaip ir centras namu bus, matosi tik iejus, tai kazkaip norisi, kad sviestuvai kaip akcentas butu.
Btc apvalus 700, o tie Brokis 850 http://www.4urbansou...olio/muffins-2/

gamina dar, man visus baldus vienu metu gamina, tai ziauriai ilgai cia uztrunka doh.gif ten paprastos dureles 4, ir istraukiama per viduri kargo apacioje ir virsutine ta siaura gili lentynele puodeliams lekstumets kavai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 01 vasario 2016 - 21:49
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 29, 22:44)
va ir nenoriu tu pardaveju pasiulymu, noriu pati issirinkt modeliuka del grozio, o po to jau apie technines savybes paklaust ju smile.gif
man zita grazulka, bet musu interjeras labiau kaimiskai klasikinis skandinaviskas, juo labiau ji salia murines sienutes turetu stovet, bijau kad gali labai jau moderni atrodyt  g.gif
user posted image

prie tokios lyg norisi svaraus balto interjero, betono, bet kaip prie plytu muro ji atrodys neisivaizduoju.

Pamaciau savo krosnele ir nesusilaikiau nepakomentavusi. Puikus daiktas. Tik pas mus olive spalva. Na musu stilius nei skandinaviskas, nei klasikinis, bet tokie idomus interjero sprendimai randa savo vieta. Aisku daznai susiduriame su klausimu-juokeliu: o koks grazus televisozius smile.gif ( kadangi daugiau tame kambaryje tv nera, tai gal del to ?smile.gif)) ). Is visu zmoniu, kurie susije su dizianu ir architektura gavau tik pagyrimus del krosneles pasirinkimo. Kitas svarbus dalykas- sildo ji tikrai gerai...
Atsakyti