Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 27, 07:56)
Paziurejau ju svetaine, labai daug pavyzdziu.
Tai jus emet neapdirbtas parketlentes ir patys alyvavot? gal pamenate 1m2 kaina?

Zinau, kad parketlentes jautrios dregmei, todel matomai teks atiduot duokle praktiskumui.

Musu grindus labai panasios, taciau pas mane nera plyteliu, hole ant grindu uzdetas ikea kilpinis kilimas wub.gif zinoma po gamyklinio alyvavimo, vyras karta alyvavo, taip liepe.

O parodyti namai labai grazus 4u.gif
As planavau virs apvalaus stalo deti sviestuva muuto under the bell, kito net neisivaizdavau, bet vakar pagaliau is arti ji paciupinejau ir suabejojau..toks gremezdiskas, minimalistinis.. g.gif nieks jo namuose neturite?

Is kur perkate skandinaviskas/vintage kedes? Pagamino klasikine sofa ptie stalo, taciau su kedem sunkiai einasi..nesiderinu..
Atsakyti
Rabambule, parodykit savo sofą, kitoj temoj pamenu labai ilgai rinkotes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2016 01 27, 14:23)

As planavau virs apvalaus stalo deti sviestuva muuto under the bell, kito net neisivaizdavau, bet vakar pagaliau is arti ji paciupinejau ir suabejojau..toks gremezdiskas, minimalistinis.. g.gif  nieks jo namuose neturite?

Is kur perkate skandinaviskas/vintage kedes? Pagamino klasikine sofa ptie stalo, taciau su kedem sunkiai einasi..nesiderinu..

Aš dėl šio muuto šviestuvo ir seilę varvinau. Bet kiek foto radau tai jau labai gremėzdiškai atrodo prie satlo (o aš dar norėjau du vnt. g.gif )

O kokį stalą išsirinkote? (pamenu Jūsų namus, tai įdomu kokį išsirinkote)
Aš vargstu su stalo pasirinkimu, dėl kėdžių vargsiu vėliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2016 01 26, 10:08)
Važiuokit....

QUOTE(sania @ 2016 01 26, 11:10)
Nuo Kalėdų  pas mus namuose jų minkšti baldai (Nordic)...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2016 01 27, 14:39)
Aš dėl šio muuto šviestuvo ir seilę varvinau. Bet kiek foto radau tai jau labai gremėzdiškai atrodo prie satlo (o aš dar norėjau du vnt. g.gif )

O kokį stalą išsirinkote? (pamenu Jūsų namus, tai įdomu kokį išsirinkote) 
Aš vargstu su stalo pasirinkimu, dėl kėdžių vargsiu vėliau  doh.gif

Pedrali ikon stalas, 160 skersmens. O del sofos, as ja labai greitai issirinkau, nes kavineje pamaciau ko man reikia, teko tik atsekti kas pagamino..laukiau tik ilgai..imesiu gal kada, reikia nuomones del kedziu.
Atsakyti
Fainas paprastas, jaukus šviesus paskutinis interjeras. smile.gif
Atsakyti
Pabandziau padaryti koliaza, nelabai gavosi, bet tikiuosi iziuresite. Idejau kedes, kurios kazkiek sudomino, zinoma gal yra ir geresniu. Kedes norejau miksuoti, bet nzn ar nebus jovalas. Baro kedes siuo metu tokios kokios yra, zadu pakeisti i koliaze esancias (medines kojos, juodas virsus). Mano dideli sentimentai kedei juodomis kojomis ir permatoma nugara, turiu vizija iterpti viena kede klasikine, kazkas panasaus kaip koliaze su paveiksleliu, taciau sudvejojau. Gal pasukti santuriu keliu ir deti baltas kedes? Del sviestuvo jau pati susimaisiau.
Mano valgomasis
Aciu uz pastebejimus ir nuomones issakyma.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2016 01 28, 17:50)
Pabandziau padaryti koliaza, nelabai gavosi, bet tikiuosi iziuresite. Idejau kedes, kurios kazkiek sudomino, zinoma gal yra ir geresniu. Kedes norejau miksuoti, bet nzn ar nebus jovalas. Baro kedes siuo metu tokios kokios yra, zadu pakeisti i koliaze esancias (medines kojos, juodas virsus). Mano dideli sentimentai kedei juodomis kojomis ir permatoma nugara, turiu vizija iterpti viena kede klasikine, kazkas panasaus kaip koliaze su paveiksleliu, taciau sudvejojau. Gal pasukti santuriu keliu ir deti baltas kedes? Del sviestuvo jau pati susimaisiau.
Mano valgomasis

Kad ir pasikartosiu, bet pasikartosiu: fantastiški namai-superiniai sprendimai (kad man tiek fantazijos doh.gif ) thumbup.gif
Dėl kėdžių. Gal bandyčiau spalviškom kėdžių detalėm privest prie gražaus minkštasuolio (nebent kažkur kitur sugalvota įvesti tą spalvą). Jeigu norisi pačias kėdes pamiksuot tai būtų galima įterpti keletą tokių (galimas minktšą dalį spalviškai pritaikant prie minkštasuolio) g.gif
http://www.eurofurni...oducts-1333.php

Papildyta:
Rabambule, kaip tik atsiverčiau žmones žurnalą...ir užmačiau LT gamybos šviestuvą. Gal tiktų. http://www.indi.lt/?product=kabo
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2016 01 28, 16:50)
Pabandziau padaryti koliaza,

stalas man patiko, sofkutė kol kas vieniša tame interjere, reikia jai draugijos.
Šviestuvas virū stalo ryškiai per mažas ir dar nelabai vietoje, ne per centrą.

O ta plastikinė kėdutė tai thumbup.gif atrodo smile.gif

dėl kėdžių reik pagalvot, bet jei baltos tai per daug baltos g.gif
Atsakyti
Rabambule, tas sviestuvas - bliudas mano skoniui netinka prie sio stalo.

Stalas pats is saves jau masyvus, jo padas gerokai svorio priduota, o dar "sunku" sviestuva pakabinus manau pesis del demesio smile.gif
noreciau ten kabint dideli-lengva-neiprasta
Kazkas panasaus, bet ne toks tiksliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2016 01 28, 16:24)
Kad ir pasikartosiu, bet pasikartosiu: fantastiški namai-superiniai sprendimai (kad man tiek fantazijos  doh.gifthumbup.gif
Dėl kėdžių. Gal bandyčiau spalviškom kėdžių detalėm privest prie gražaus minkštasuolio (nebent kažkur kitur sugalvota įvesti tą spalvą). Jeigu norisi pačias kėdes pamiksuot tai būtų galima įterpti keletą tokių (galimas minktšą dalį spalviškai pritaikant prie minkštasuolio)  g.gif
http://www.eurofurni...oducts-1333.php

Papildyta:
Rabambule,  kaip tik atsiverčiau žmones žurnalą...ir užmačiau LT gamybos šviestuvą. Gal tiktų. http://www.indi.lt/?product=kabo

aciu, man pasiulyta kede labai patiko, bet jos sedimosios aukstis tik 43 cm, ji daugiau poilsiui skirta - fotelis, mano stalas aukstas..aisku galeciau perdaryti pagalve, aukstesne padaryti, tik nzn kaip ziuresis, nes kojos isliks trumpos. Del indi - esu jau seniai ant ju aki uzmetusi, bet tai betono imitacija - per sunkus totaliai mano namams.

QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 28, 18:01)
stalas man patiko, sofkutė kol kas vieniša tame interjere, reikia jai draugijos.
Šviestuvas virū stalo ryškiai per mažas ir dar nelabai vietoje, ne per centrą.
O ta plastikinė kėdutė tai  thumbup.gif  atrodo smile.gif
dėl kėdžių reik pagalvot, bet jei baltos tai per daug baltos  g.gif

Tai sviestuvas kabo is senu namu, del sviesos tiesiog, laukia kol bus pakeistas. Jis juokingai atrodo, kaip spuogas, tas pats ir su zaliom sodo kedem prie stalo biggrin.gif o va del laidu - taip, blogai apskaiciavau, kadangi desiu dekora - rozete, kazkaip bandysiu zaist su tuo minusu. Apie kuria plastikine kedute kalbate? Nes ten dauguma plastikines blush2.gif man ir tas baltumas neramina - kad per balta bus. Tiesiog yra vaiku, todel visko tekstile tikrai nevilksiu, nes sakes bus.
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 28, 18:19)
Rabambule, tas sviestuvas - bliudas mano skoniui netinka prie sio stalo.
Stalas pats is saves jau masyvus, jo padas gerokai svorio priduota, o dar "sunku" sviestuva pakabinus manau pesis del demesio smile.gif
noreciau ten kabint dideli-lengva-neiprasta
Kazkas panasaus, bet ne toks tiksliai

Kai kedes apsistato tai tos kojos beveik nesimato, nes planuoju keturias kedes pastatyti. To sviestuvo nuziurejimo pliusas ir buvo - didelis, kartu minksta veltinio tekstura, nes pas mane namai dideli, auksti, sofa, nors foto nesimato - irgi auksta atkalte, noriu sukurti atsvara virtuvei, nes ten didele sala su nemazai kedziu, juoda siena..man dar buvo kile minciu del tokio sviestuvouser posted image

bet gali buti kad mes daug seseliu.
Atsakyti
man nelabai sitas g.gif
kaip tokie?
user posted image
įsivaizduoju, kad gražius šešėlius turėtų mesti
Atsakyti