QUOTE(sania @ 2016 01 28, 16:24)
Kad ir pasikartosiu, bet pasikartosiu: fantastiški namai-superiniai sprendimai (kad man tiek fantazijos

)
Dėl kėdžių. Gal bandyčiau spalviškom kėdžių detalėm privest prie gražaus minkštasuolio (nebent kažkur kitur sugalvota įvesti tą spalvą). Jeigu norisi pačias kėdes pamiksuot tai būtų galima įterpti keletą tokių (galimas minktšą dalį spalviškai pritaikant prie minkštasuolio)
http://www.eurofurni...oducts-1333.php
Papildyta:
Rabambule, kaip tik atsiverčiau žmones žurnalą...ir užmačiau LT gamybos šviestuvą. Gal tiktų.
http://www.indi.lt/?product=kabo
aciu, man pasiulyta kede labai patiko, bet jos sedimosios aukstis tik 43 cm, ji daugiau poilsiui skirta - fotelis, mano stalas aukstas..aisku galeciau perdaryti pagalve, aukstesne padaryti, tik nzn kaip ziuresis, nes kojos isliks trumpos. Del indi - esu jau seniai ant ju aki uzmetusi, bet tai betono imitacija - per sunkus totaliai mano namams.
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 28, 18:01)
stalas man patiko, sofkutė kol kas vieniša tame interjere, reikia jai draugijos.
Šviestuvas virū stalo ryškiai per mažas ir dar nelabai vietoje, ne per centrą.
O ta plastikinė kėdutė tai

atrodo

dėl kėdžių reik pagalvot, bet jei baltos tai per daug baltos
Tai sviestuvas kabo is senu namu, del sviesos tiesiog, laukia kol bus pakeistas. Jis juokingai atrodo, kaip spuogas, tas pats ir su zaliom sodo kedem prie stalo

o va del laidu - taip, blogai apskaiciavau, kadangi desiu dekora - rozete, kazkaip bandysiu zaist su tuo minusu. Apie kuria plastikine kedute kalbate? Nes ten dauguma plastikines

man ir tas baltumas neramina - kad per balta bus. Tiesiog yra vaiku, todel visko tekstile tikrai nevilksiu, nes sakes bus.
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 28, 18:19)
Rabambule, tas sviestuvas - bliudas mano skoniui netinka prie sio stalo.
Stalas pats is saves jau masyvus, jo padas gerokai svorio priduota, o dar "sunku" sviestuva pakabinus manau pesis del demesio

noreciau ten kabint dideli-lengva-neiprasta
Kazkas panasaus, bet ne toks tiksliai
Kai kedes apsistato tai tos kojos beveik nesimato, nes planuoju keturias kedes pastatyti. To sviestuvo nuziurejimo pliusas ir buvo - didelis, kartu minksta veltinio tekstura, nes pas mane namai dideli, auksti, sofa, nors foto nesimato - irgi auksta atkalte, noriu sukurti atsvara virtuvei, nes ten didele sala su nemazai kedziu, juoda siena..man dar buvo kile minciu del tokio sviestuvo
bet gali buti kad mes daug seseliu.