Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(savita1 @ 2016 01 20, 18:18)
pas mane miegamojo lovos siena tokio rasto bus kaip 2 foto, man labai grazu.

brangu, 600e+pvm unsure.gif

Tikrai gražu, atsimenu lubų foto. Tada gal tikrai perdaug suderinta viskas būtų jei ir durys tokios prisidėtų.

Bet kaip suprantu iš brėžinukų, durys būtų daromos ne iš dailylenčių, o iš frecuoto, faneruoto mdf? Tada vien dėl medžiagos kaina kyla.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 01 20, 16:51)
Gal kas pades, nes as nzn kaip ieskoti. Noriu rasti pvz tokiu duru interjere, bet nesugalvoju kaip ivesti i paeiska. Dizainere siulo gamintis duris eglutes rastu, man visai idomesnis variantas atrodo, bet pries apsisprendziant labai noreciau rasti realiu pvz kaip jos ziurisi interjere.

savita, ar ne pas jus lubos medines kampu sueina?
parodykit kaip gavosi galutinis variantas.

Tada ir del duru bus lengvaiu patart.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 20, 18:15)
savita, ar ne pas jus lubos medines kampu sueina?
parodykit kaip gavosi galutinis variantas.

Tada ir del duru bus lengvaiu patart.

Neturiu kitu foto. Nors is tikro nelabai ten kas pasikeite, balkiu dar neuzdejom, nes nerandu kas pagamintu ne kosmine kaina, ir daugiau nebalinom ju. Kol kas viskas kaip buve.
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2016 01 20, 20:57)
Neturiu kitu foto. Nors is tikro nelabai ten kas pasikeite, balkiu dar neuzdejom, nes nerandu kas pagamintu ne kosmine kaina, ir daugiau nebalinom ju. Kol kas viskas kaip buve.

user posted image

Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2016 01 20, 21:02)
Papildyta:

user posted image

user posted image
Papildyta:
Kaip cia taip keistai man susicitavo doh.gif

QUOTE(Y2K @ 2016 01 20, 17:45)
Tikrai gražu, atsimenu lubų foto. Tada gal tikrai perdaug suderinta viskas būtų jei ir durys tokios prisidėtų.

Bet kaip suprantu iš brėžinukų, durys būtų daromos ne iš dailylenčių, o iš frecuoto, faneruoto mdf? Tada vien dėl medžiagos kaina kyla.

Ne, mdf nenoriu. Nesu tikra, bet man rodos jie skaiciavo medines su luksto faneruote ant virsaus.
Ar kazkaip taip panasiai padarytas mastau.gif as isvis galvoju kodel mediniu tiesiog negali taip isfrezuoti rastu ir nudazyti baltai g.gif
Atsakyti
Durų Pavyzdžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 01 20, 22:13)
Papildyta:

user posted image

Papildyta:

user posted image

kas liecia balkius, tai kaina tikrai kosmine, MB pats gamino ax.gif sendinti deja nesigavo, bet situ kaina nesikandzioja blush2.gif user posted image
3 lentos: suklijuotos, susuktos varztais (tie dar uzspakliuoti), nuslifuotos, nudazytos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VINIpooch: 21 sausio 2016 - 10:46
Aš ir su klausimu, gal ką patarsit.
Norim vaiko kambary vietoj tos komodos padaryti rūbinę iki pat lubų su slankiojančiomis durimis.
user posted image

Internete radau porą variantų, kurie maždaug tiktų, tik galvoju, baisiai jau jie nuobodūs ir spintos durys būtų beveik vienodos kaip kambario durys su veidrodžiu per vidurį. Bet jei daryt kažką įdomesnio ar ne baltos spalvos, galvoju ar jau nebus per daug visko, nes tapetai su burbulais ir lova namas. Kad nebūtų too much.

user posted image
user posted image

ką jūs manot? g.gif
Atsakyti
[quote=VINIpooch,2016 01 21, 10:43]kas liecia balkius, tai kaina tikrai kosmine, MB pats gamino  ax.gif  sendinti deja nesigavo, bet situ kaina nesikandzioja  blush2.gif
3 lentos: suklijuotos, susuktos varztais (tie dar uzspakliuoti), nuslifuotos, nudazytos..
[/quote]
Tai cia pas jus dideli balkiai, tokius susideje mes svetaineje tik dat stambesnius sendintus nusmeliuotus, graziai atrodo. O cia man reikia tokiu mini balkiuku i tas lubas x forma, kad uzsidengtu vinys. Tai man uz kelis balkiukus ir jie dar net neilgi, paskaiciavo virs 1000e doh.gif jau tiek tai tikrai nemokesiu, arba vyras pats kazka padarys arba isvis nedesiu nieko mastau.gif

O kas cia pas jus per patalpa su tiek daug duru?
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2016 01 20, 21:46)

Aciu, perziurejau- nieko kas butu panasu i mano norimas/planuojamas neradau

QUOTE(Mifi @ 2016 01 21, 10:58)
Aš ir su klausimu, gal ką patarsit.
Norim vaiko kambary vietoj tos komodos padaryti rūbinę iki pat lubų su slankiojančiomis durimis.

Internete radau porą variantų, kurie maždaug tiktų, tik galvoju, baisiai jau jie nuobodūs ir spintos durys būtų beveik vienodos kaip kambario durys su veidrodžiu per vidurį. Bet jei daryt kažką įdomesnio ar ne baltos spalvos, galvoju ar jau nebus per daug visko, nes tapetai su burbulais ir lova namas. Kad nebūtų too much.

ką jūs manot? g.gif

Daugiau baldu yra? Kokios spalvos kiti baldai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 21 sausio 2016 - 12:07
QUOTE(savita1 @ 2016 01 21, 12:10)
Daugiau baldu yra? Kokios spalvos kiti baldai?

Yra tokie staliukas ir kėdutės. Bet jie nestovės ten amžinai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 01 20, 13:57)
ėjau iš proto dėl tos pilkos, bet man ji nepasiteisino. unsure.gif nejauki spalva.

grindų spalva tai  wub.gif

šikt. bet tokia graži spalva wub.gif ai, visada galima perdažyti...
beto, pradėsim nuo vaiko kambario, o ten irgi bus dalis pilkos spalvos, nors ir šviesesnė, bet realiai matysiu, kaip ji atrodo...
pilka spalva man labai patinka interjere. o ir neatrandu kitos, kuri būtų nei tamsi nei šviesi..nu tokia biggrin.gif o varianto, kad viena siena tamsi tik, kitos šviesios labai nenoriu, atsibodęs schmoll.gif

QUOTE(Mifi @ 2016 01 20, 15:59)
tobula audra, prie tokių nepretenzingų sienų ir grindų spalvų, manau tiktų bet kokios kitos spalvos, reikia šiaip žiūrėt kaip pats daiktas atrodo, tiek spintelės, tiek lova. O dėl tamsios spalvos aš neabejoju, kad žiūrėtųsi gerai.  smile.gif

aš irgi pradedu galvoti, kad visai gerai turėtų žiūrėtis smile.gif kiek žiūriu internete, tinka tiek balti, tiek rudi baldai.
vat su interjero detalėm jau sunkiau. tikrai nedaug spalvų tinka prie pilkos, bent jau mano akiai. gaila, kad teks keisti ir paveikslą ir kilimą ir lovos užtiesalą..nebent rasiu kitą sienų spalvą patinkančią...

QUOTE(savita1 @ 2016 01 20, 16:02)
Kaip jums naujas Dizaino virtuves interjeras? Ziuriu neseniai idejo i savo psl.
http://www.dizainovi...amo-interjeras/

IDEALU wub.gif
Atsakyti
dar klausimas dėl rozečių..būtinai baltos? g.gif kaip aš jų nemėgstu doh.gif bet juodos neatrodytų kaip blynai?
Atsakyti
Šviesiose sienose juodos atrodys tikrai kaip blynai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2016 01 21, 20:20)
Šviesiose sienose juodos atrodys tikrai kaip blynai..  g.gif

blogai g.gif
Atsakyti