Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(Carpe diem @ 2015 10 06, 10:20)
Man tai čia ne skandinaviškas stilius, o euroremontas  ax.gif

o kokios durys,jūsų nuomone, skandinaviško stiliaus tinkamos pilkų grindų fone? 4u.gif

man paciai,tokios butu idealios, bet kur jas gauti ne kosmine kaina,kad ir gaminant... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuke: 06 spalio 2015 - 18:06
QUOTE(fuke @ 2015 10 06, 19:00)
o kokios durys,jūsų nuomone, skandinaviško stiliaus tinkamos pilkų grindų fone?  4u.gif

man paciai,tokios butu idealios, bet kur jas gauti ne kosmine kaina,kad ir gaminant...  doh.gif

user posted image

http://www.balduangaras.lt/projektai
Atsakyti
QUOTE(fuke @ 2015 10 06, 19:00)
o kokios durys,jūsų nuomone, skandinaviško stiliaus tinkamos pilkų grindų fone?  4u.gif

Baltos filinguotos
user posted image
Bet gali būti ir juodos ar pilkos.
Tik man į skandinavišką jokie nepermatomi stiliukai nesižiūri duryse, man čia jau modernus/šiuolaikinis, o ne skandinaviškas stilius.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2015 10 06, 23:14)

user posted image
thumbup.gif
Tik darbo reiks įdėt ir sumanesnio meistrelio ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 10 07, 09:20)
user posted image
thumbup.gif

Dar bus vargelio susirasti gražų juodą pakabinimo mechanizmą šioms durims. Ir, kai jas gyvai žiūrėjau, man lyg žemokos pasirodė.

Jei tokio tipo, nereikalaujančias preciziškumo, duris daryti, tai galima ir patiems susikalti iš dailylenčių. Pvz tokių: http://www_inepas_lt...kine-17539.html arba tokių http://www_inepas_lt...gele-17552.html
Tik vat pasendinimo efekto ir autentiškumo nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 07 spalio 2015 - 13:45
QUOTE(Y2K @ 2015 10 07, 14:39)
Dar bus vargelio susirasti gražų juodą pakabinimo mechanizmą šioms durims.

girdėjau, ir jų kainos kandžiojasi...
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 10 07, 14:41)
girdėjau, ir jų kainos kandžiojasi...

dėkui, Carpe diem ir Y2K, pabandysim paziurinet,patys tikrai jau nepasidarysime,bet gaminimas-vienintele iseitis, ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 10 07, 09:20)
Baltos filinguotos
user posted image
Bet gali būti ir juodos ar pilkos.
Tik man į skandinavišką jokie nepermatomi stiliukai nesižiūri duryse, man čia jau modernus/šiuolaikinis, o ne skandinaviškas stilius. 
4u.gif
Papildyta:

user posted image
thumbup.gif

mes irgi derinsime pilksvo atspalvio grindis su baltomis filinginemis durimis, bei baltais grindu apvadais..
Atsakyti
balti grindu apvadai, greitai taps panasus i pacias grindis (pilkas) lotuliukas.gif

bande ir man ta baltuma isiulyt g.gif doh.gif

QUOTE(VINIpooch @ 2015 10 08, 10:47)
mes irgi derinsime pilksvo atspalvio grindis su baltomis filinginemis durimis, bei baltais grindu apvadais..

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 10 12, 10:36)
balti grindu apvadai, greitai taps panasus i pacias grindis (pilkas)  lotuliukas.gif

bande ir man ta baltuma isiulyt  g.gif  doh.gif

Kodėl taip kategoriškai? smile.gif
Nepasakyčiau, kad jie taip jau stipriai tepasi g.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 08 lapkričio 2015 - 22:13
Dėl baltų grindų apvadų, pas mus tokie, tai problemų nėr. Tvarkantis kiekvieną kart nusiurbiu ir kas antrą kartą kažkur praeinu šlapiu skuduriuku. smile.gif

Čia nežinau kokiam stiliui priskirt, bet gražu wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2015 11 20, 09:48)
Dėl baltų grindų apvadų, pas mus tokie, tai problemų nėr. Tvarkantis kiekvieną kart nusiurbiu ir kas antrą kartą kažkur praeinu šlapiu skuduriuku.  smile.gif

Čia nežinau kokiam stiliui priskirt, bet gražu  wub.gif

Mane tai užknisa dulkes nusiurbinėt nuo plintusų, o pavalyti su skuduriuku irgi reikia bent kas antrą ar trečią kartą, bet balti gražu rolleyes.gif yra kas sako, kad visai nevalo, nes neišsitepa - netikiu schmoll.gif

Čia gal daugiau loft industrial stilius, man labai prie širdies wub.gif
Atsakyti