Nauja LIPSY megzta suknytė, švelni, tampri, su diržiuku, S dydis (atitinka), 40 Eur
------------------------
Papildyta:
------------------------
Nauja megzta suknytė-tunika, yra pamušaliukas, S dydis (dėl laisvo modeliuko tiks ir M), 35 Eur
------------------------
Pilka stilinga laisvo modeliuko suknelė su pakabuku, ant rankovių auksinės sagytės, labai gražiai krenta klostės. Fotografuota ant S, 170 cm, modeliukas laisvas, todėl tiks S/M/L. 16 eur, i az
Labai smagi klostuota apacia suknyte su gipiuro ir eko odos detalemis, labai maloni medziagyte, graziai priglunda virsus, klostes graziai krenta! Fotografuota ant S, 170 cm. I až
Labai smagi klostuota apacia suknyte su gipiuro ir eko odos detalemis, labai maloni medziagyte, graziai priglunda virsus, klostes graziai krenta! Fotografuota ant S, 170 cm. I až
Nauja J.Crew Factory merino vilnos suknelė, dydis XS, tinkama S dydžiui. 36 eur
Kelis kart vilkta Venus suknelė, dydis XS, 22 eur
Kelis kart vilkta Venus suknelė, dydis XS, 22 eur
IŠPARDAVIMAS !!!
Rūbeliai su nuolaidomis sukelti supermadinga.lt svetainės skyrelyje "išpardavimas "
http://www.supermadi...page=liemeneles
Rūbeliai su nuolaidomis sukelti supermadinga.lt svetainės skyrelyje "išpardavimas "
http://www.supermadi...page=liemeneles
VAURA DESIGN M/L d. šiltutė megzta suknutė-tunika (kartą puošiausi). Sudėtis: 50% moheris, 20% vilna, 30% akrilanas. Nesivelia. Nešiojas puikiai.
Kaina - 60 EUR. (nuotraukos iš Vaura design albumo).
Kaina - 60 EUR. (nuotraukos iš Vaura design albumo).
Vos porą kartų užsidėta VS suknutė, S dydis, pirkta čia supermamose. Nepataikiau su dydžiu, atiduodu už 35 Eur. Kaunas, rašyti į AŽ.
Mexx megztuko tipo suknele ilgom rankovem. 36 dydis, bet manau, kad geriau tiktu M dydi nesiojancioms, 60 EUR 50 EUR. Nuotraukoje esancio modeliuko klubu apimtis - 98 cm.
Nereali suknele, buvau pasipuosus 1 karta, 1 karta skalbta. Parduodu tik todel, kad man dabar didele.
Morgan silta suknute S dydis, taciau puikiai tiktu S / M dydi nesiojancioms, 100 EUR 55 EUR
Nereali suknele, buvau pasipuosus 1 karta, 1 karta skalbta. Parduodu tik todel, kad man dabar didele.
Morgan silta suknute S dydis, taciau puikiai tiktu S / M dydi nesiojancioms, 100 EUR 55 EUR
Nauja, su etiketėmis XS dydžio J.Crew Leopard sweater-dress, po pažastim 41x2cm, rankovė nuo peties 70cm, ilgis 96cm. Sudėtis 61% mohera, 31% nailonas, 8% vilna. Kaina 80.