Tommy hilfiger suknelė su vilna
Stovi nenesiojama, karta deveta. 30 euru su reg siuntimu.
Tvirta.stora, tampri, elegantiška, tiesaus modeliuko. Galima nešioti ir su dirželiu. Sudėtyje yra vilnos (27 proc)
Gražiai krentanti, nesiglamžanti.
Be defektų.
Dydis S, arba 36.
Ilgis 88 cm. Plotis tarp pazastuku 43.
Mexx megztuko tipo suknele ilgom rankovem. 36 dydis, bet manau, kad geriau tiktu M dydi nesiojancioms, 60 EUR. Nuotraukoje esancio modeliuko klubu apimtis - 98 cm.
Nereali suknele, buvau pasipuosus 1 karta, 1 karta skalbta. Parduodu tik todel, kad man dabar didele.
Papildyta:
Morgan silta suknute S dydis, taciau puikiai tiktu S / M dydi nesiojancioms, 100 EUR 55 EUR
Nereali suknele, buvau pasipuosus 1 karta, 1 karta skalbta. Parduodu tik todel, kad man dabar didele.
Papildyta:
Morgan silta suknute S dydis, taciau puikiai tiktu S / M dydi nesiojancioms, 100 EUR 55 EUR
Minkštutė, švelni kašmyro vilnos Stefanel firmos suknelė,užrišama nugaroje , su kišenėmis. Dėvėta porą kartų. Dydis M, tačiau realiai tinka nešiojančioms S ir S/M, tampri.
Ilgis nugaroje 93 cm, rankovės nuo peties 61 cm . Be defektų. 33
Ilgis nugaroje 93 cm, rankovės nuo peties 61 cm . Be defektų. 33
Elegantiska Lindex suknele melyna balta
Ilgis 93cm, peciai 31cm, krutine 42*2cm, liemuo 38*2cm. Galite prideriti dirzeli jei norite, nors be jo taip pat gerai ziurisi. Sagytes aukso spalvos. Kaina 16
Papildyta:
Svelni violetine suknele 70% vilna 30% lykra. Plonyte, graziai krenta bet silta ir svelni, tikrai ''nekanda'' nors sudetyje yra vilnos. Spalvyte tamsiai violetine. Dydis S/M.Kaina 12
Draugė parduoda kartą dėvėtą Victoria's Secret Zigzag cowlneck sweaterdress, S dydis, kaina 50 eur, moketa 100 euru
Į AŽ
Į AŽ
Nauja megzta Arrogant Cat suknytė (juoda), S dydis, 30 Eur (pradine kaina buvo 72 Eur)
--------------------------------
Nauja megzta Arrogant Cat suknytė (juoda), S dydis, 40 Eur (pradinė kaina buvo apie 70 Eur)
--------------------------------
ARTĖJANČIŲ ŠVENČIŲ PROGA 30 EUR SU REG. SIUNTIMU