Massimo Dutti suknele 55 pr vilna, dydis ML ir L. Puikios sudeties. Dydi raso 36/XL. Sudetis: 55 pr vilna, 45 pr viskoze. Ilgis -96, tarp pazastu-45/46, petukai-40.
Kaina 40EUR
Nauja Victoria Secret trikotažinė suknelė. Medžiaginės etiketės nukirptos, bet yra prisegta popierine; manoji - ilgomis rankovemis, sukneles nugara siek tiek ilgesne nei priekis. Dydis M (ilgis nuo peties 90 cm + 8 cm nugaroje, petukai 37 cm, rankove 65 cm) spalva IVORY, sudėtis 65% Cotton/32% Viscose/3% Cashmere
Nauja su etiketėmis Tommy Hilfiger suknelė, M dydis, saikingai įliemenuota (visas ilgis 96 cm, plotis ties pazastimis 46x2 cm, plotis ties klubais 49x2 cm), sudėtis medvilnė/nailonas/angora
Ši puikiai tiktų dėvėti su ilgom - iki ar šiek tiek virš alkūnių - juodos/t.melynos spalvos riešinėm
Vienos suknelės kaina 42 eur Dabar tik 38 eur už suknelę
Vilnius, siunciu
Nauja su etiketėmis Tommy Hilfiger suknelė, M dydis, saikingai įliemenuota (visas ilgis 96 cm, plotis ties pazastimis 46x2 cm, plotis ties klubais 49x2 cm), sudėtis medvilnė/nailonas/angora
Ši puikiai tiktų dėvėti su ilgom - iki ar šiek tiek virš alkūnių - juodos/t.melynos spalvos riešinėm
Vienos suknelės kaina 42 eur Dabar tik 38 eur už suknelę
Vilnius, siunciu
Jones New York S dydžio suknelė. Viskozė, megzta, nėra plona. Labai tinka į ofisą po švarkeliu. Deja, man didoka
Per krūtinę 42 cm, per klubus - 46 cm, ilgis - 96 cm.
Į komplektą įeina diržiukas
Kaina - 40 Eur.
Per krūtinę 42 cm, per klubus - 46 cm, ilgis - 96 cm.
Į komplektą įeina diržiukas
Kaina - 40 Eur.
Grazi nauja megzta suknele, tiks S/M-M dydziams. Suknute labia tampri ir malonaus, svelnaus audinio.
Ismatavimai: tarp pazastu 42cm, juosmuo 38cm, ties klubais 50cm, ilgis 88cm.
Matuota ramybes busenoje, bet suknute labai tampri, tai dar daug temsis. Laisvai tempiasi +8cm, 8eur.
http://public.fotki....ano/page10.html
Ismatavimai: tarp pazastu 42cm, juosmuo 38cm, ties klubais 50cm, ilgis 88cm.
Matuota ramybes busenoje, bet suknute labai tampri, tai dar daug temsis. Laisvai tempiasi +8cm, 8eur.
http://public.fotki....ano/page10.html
Nauja , labai faina stilinga šiltutė VILA suknelė - tunika fainas laisvas , neįpareigojantis modeliukas , šoniukai dekoruoti eko oda dydis S , kaina 28
Ruda megzta suknutė, kartelį užsidėta.
Dydis 38
Kaina 89 lt dabar 75 lt
Dydis 38
Kaina 89 lt dabar 75 lt
-------------------------------
Nauja megzta Arrogant Cat suknytė (juoda), S dydis, 40 Eur
--------------------------------
Nauja megzta Arrogant Cat suknytė (juoda), S dydis, 40 Eur
--------------------------------
matuota suknute, mazinu kaina
Victoria`s secret suknele - silta, stilinga, patraukianti demesi suknute spalva pieno baltumo. Dydis S, tiks ir M dydziui.
Sudetyje yra 30% vilnos
kaina 42 EUR (MOKETA 220 LT) 39 EUR
az
Victoria`s secret suknele - silta, stilinga, patraukianti demesi suknute spalva pieno baltumo. Dydis S, tiks ir M dydziui.
Sudetyje yra 30% vilnos
kaina 42 EUR (MOKETA 220 LT) 39 EUR
az
Mexx megztuko tipo suknele ilgom rankovem. 36 dydis, 60 EUR
Nereali suknele, buvau pasipuosus 1 karta, 1 karta skalbta. Parduodu tik todel, kad man dabar jau didoka.
Morgan silta suknute S dydis, taciau puikiai tiktu S / M dydi nesiojancioms, 120 EUR 70 EUR
Nereali suknele, buvau pasipuosus 1 karta, 1 karta skalbta. Parduodu tik todel, kad man dabar jau didoka.
Morgan silta suknute S dydis, taciau puikiai tiktu S / M dydi nesiojancioms, 120 EUR 70 EUR