QUOTE(uups @ 2015 10 05, 15:20)
o as atvirksciai,- jei tik butu bent menkiausia galimybe - palikciau vaika LT baigti 4 klase (arba mokyciau nuotoliniu budu kelis menesius) ir tada atsivezus i De leisciau i Vasario 16 gimnazija. Juk ji kraustosi i Mannheim,- vaikui butu tikrai geroookai lengviau adaptuotis tokioj dalinai lietuviskoj aplinkoj. O ir kainuotu ne karve kai bendrabucio/maitinimo nereiketu.
Aciu labai visoms uz pasisakymus, labai naudingi ir reikalingi jie man. Taigi, kol galimybe turiu, lieka mergaite cia, nes 4 klase ir ten ir cia svrabi, nezinia kaip gyvenimas vel pasisuks, bet nors turesim 4 lietuviskas cia baigtas klases, kazkiek privaciu vok. kalbos pamoku,matysim,
Labai domejausi ta gimnazija, bet ji tik nuo 5 klases, taigi kur bebutumem, 4 klases turime pabaigt ir bent minimalius vok. kalbos duomenis turet norit patekt i gimnazija.... Tik as siuo metu atsiduriau Mainz

va taip, nezinosi kaip bus po menesio kito, kol nusistoves viskas, todel mergaites ir nenoriu metyti bet kur... Musu mokyklos Lietuvoje mokyta sake ner bedos, 2-3 men. ji paruos ja ir online, pasimokys, ji ja zino ir pazysta gi nuo 1 klases ( cia mes pirmunes kol kas) tai pasitikejima turime gera, o pakartoti kursa, kaip esame numate, atvykus i vokeitija, nematau bedos ne ei as nei dukra mano, jau kas kas, ji su viskuo sutinka sake
tad man labai , tikrai rupi ir domi jusu vaikuciu mokyklos, veikla joje, ir tikrai neblogai kai mokytojos keiciasi gi, kazkas naujo, idomaus visgi

Dar kaip Savanna sako ir muzikos yra gal daugiau pamoku ( aktualu mums, cia lanko muziko mokykla, gal nenukentetu ji labai, tiesiog dievina ji pianino pamokas) ir plaukima dar moko, musu mokyklose to gi irgi nera ( einam papildomai i SPorto centra treniruotems) o cia kaip suprantu viskas vienoje vietoje) iki keliu buna pamokos pradinukams? As tai dirbu kasdien nuo 7.30 iki 16 ir uberstunden buna gan daznai