QUOTE(rrr? @ 2015 02 13, 17:26)
Aciu, moocho,
O jei 450eur per men. suma virsyji, tuomet automatiskai drausta ir visa tavo seima, be kazkokiu papildomu mokesciu?
O jei turi savo versla, atitinkamai nuo seimos nariu skaiciau, uz kiekviena papildomai moki soc. ar yra nustatyta min suma, kuria turi sumoketi?
jei dirbat su
gewerbwschein(patentas) jusu pasirinkta ligoniu kasa pasakys kiek kainuos draudimas visai seimai. nereik atskirai kiekvieno draust. man tai kainuotu apie 260-350 E/men.
Kitas variantas uzdirbant nuo 451 yra drausta visa tavo seima-vyras , vaikai man atrodo net tavo tevai jei jie cia butu...
QUOTE(Irmama @ 2015 02 13, 19:38)
Sveikos
Merginos,
ar galite man mokslu sistema isaiskinti
Mano mazoji eis i Grund Schule cia aisku, o kaip su 15iu? Vasara baigs 8 klase, tai DE itariu eis vel i 8 , kad lengviau butu, vokieciu k.turi pagrindus yra gabus ir komunikabilus
Noriu zinoti, koks yra skirtumas tarp Haupt, Real ir Gymnasium mokyklu?
Girdejau, jei lankys Haupt, tada i universiteta nepriims, o kuo Real nuo Gymnasium skiriasi? Mes noretume, kad i Gimnazija eitu, bet ten man rodos raso nuo 5 klases priima? Ar gal blogai ka supratau, gal galite padeti siuo klausimu?
Ar buna atviru duru dienos?
Aciu
labai sunku klausima uzdavet
nes kai lankiau integration kursus...net viena paskaitu diena buvo tam skirta
) kiekvienoj zemej vis kitaip. mum aiskino tik apie Niedersachsen. net lentele lektore brauze kad aiskiau butu as ja nusifotkinau galiu atsiust i elaim jei suprasit
, nes mano klausimas buvo, koks kelias yra iki studiju. noreciau kad vaikas studijutu...bet ramiau man siandien, nes Vokietijoje galima daug specialybiu igyt nestudijuojant...kurias LT gali tik studijuojant igyt.
jei norit kad i gimnazija eitu mano drauges pavyzdziu tik galiu pakomentuot-reikejo atitinkamo vidurkio, jo nebuvo...todel nejo, bet siandien kitaip. galit leist, bet priklausomai kur papuls ir koks vaikas, nes gali labai ji spaust...