QUOTE(uups @ 2015 03 03, 13:10)
man i galva neateitu kai vaikui 40C greitaja kviesti.... nu nebent koki epiglotita/meningita itarciau....
kas gali itart tas tegu itaria, o kas nera sirges niekad gyvenime ir ligoniu net aplink nemates tam ta 40 tempa katastrofa.
kiekviena mama daro tai, ka sako jos sirdis, kai ziniu apie medicina 0.
as pirma k persalau kai man buvo 22 metai, vaikas budama nesirgau niekad. iki siol esu turejis temperatura max 37,5. mano sunus, deja, ne i mane, o gal laikai kiti. jis kazkiek paserga. yra net du k antibus geres per 8 metus

serga max i metus 2-3 k po 1-3 dienas. tempa pakyla ir ryt daziausiai jos nebuna, o cia pirma k gyvenime 40. nepatinka man tos temperaturos
kai gyveni pagal pasaulio desnius ligu nereik. nukrypau kazkiek nuo ju, matyt, kad kazkiek sergam
Papildyta:
QUOTE(KolJe @ 2015 03 03, 15:05)
Savanna, arba taxa kviestis ir vaziuot,jei auto tikrai nereikalinga, nes auto ir draudimas ir metinis mokestis kfz
gripai db siaucia, mano mazoji 6 paras su 40 pragulejo, jau buvau susikrovus daiktus i ligonine vaziuot..pora kart pas vaiku gyd. buvo trizne isvadino

nu o ka as zinau man pvz,nenormalu tiek ilgai tempa,o ir kosejo,gal plauciu uzdegimas pvz. bet aciu die nebuvo,tik tas gripas
aciu Kolje

jo, gripas slykstus, as nuleipus net vaikstau