QUOTE(korida @ 2015 02 18, 12:37)
Niekur nevarau ,kad nesilaikai projekto ,parodyk kur tai pasakiau ,nes i teisma paduosiu
O ka tau realiai duos keli procentai nuo nuostoliu vedinimui popieriuje,turint SS ???Ar susimastei ? Ar vis gis galvoje ,,plazda'' lentele ant namo sienos ,kad galetum pasipuikuoti ?
O ka tau realiai duos keli procentai nuo nuostoliu vedinimui popieriuje,turint SS ???Ar susimastei ? Ar vis gis galvoje ,,plazda'' lentele ant namo sienos ,kad galetum pasipuikuoti ?
Is tiesu cibulis svarsto keliu per menesi sutaupymo klausima. Jei isigys kazkoki prabangu rekuperatoriu uz 3200, tai skirtumas tarp irgi gero, bet saikingos kainos rekupertoriaus, kuri galim nusipirkt uz tarkim 1700, atsipirkines 10 metu, kuomet po penkiu metu tas prabangus rekuperatotius jau bus akmens amzius..
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 02 18, 12:58)
Bet gi pats sakei, kad jei darai geoterminį, tai tik GŽŠ. Aš tikrai darysiu geoterminį, vadinasi kaip ir būtų kvaila neišnaudoti visų jų privalumų ir nepasidaryti GŽŠ. Jei taip, tai tada lieka tik plokštelinis, nes su GŽŠ maitinti rotacinį mano galva kvaila mintis. Jei jau plokštelinis, tai tada matau tik du variantus: Systemair Save VTC 200 arba Paul Novus 300/F 300. Pirmojo NK - 90 proc. antrojo 93-94 proc. arba 84-116 proc. Pirmą gaučiau už 5500-6500 Lt. Antras brangesnis: 10 500 - 12 000 Lt. Systemair gana patrauklus dalykas: ne brangesnis už rotacinį, bet apie 10 proc. efektyvesnis. Todėl ir vėdinimo sistema realiai nepabrangs, nes ar taip ar taip žadu daryti 120 m gręžinį. Už kurį aparatą balsuojate: Systemair, Paul ar rotacinį (Systemair, Amalvos)?
P.S. Beje Raitūzas man taip ir nepasakė, ką jis siūlo iš savo asortimento pagal savo pateiktus skaičius: 200-400 kubų.
Papildyta:
Kodėl linkote link plokštelinio?
P.S. Beje Raitūzas man taip ir nepasakė, ką jis siūlo iš savo asortimento pagal savo pateiktus skaičius: 200-400 kubų.
Papildyta:
Kodėl linkote link plokštelinio?
Del tos pacios priezasties kaip ir jus, del graziu NK procentu.