Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka, 16 tema

QUOTE(Mergiona @ 2015 04 14, 21:32)
aciu  thumbup.gif Mes laimejom  thumbup.gif  thumbup.gif pirma vieta i viena darza, antra i kita, ir 21 i trecia  thumbup.gif itariu tokiu kaip mes daugiau, kurie "nugalejo" visur, o lankysim tai viena, nepersipliesim, tai dar turi kilt visi eileje po to kai "pirminybininkai" apsispres.

gal galit pasakyt kokie cia darzeliai? ar bent kokiam rajone?
Atsakyti
nu va, tai speju, kad tikrai kol kas tos eiles sudarytos tik pagal registracijos laika, reik laukt, kol susides prioritetai smile.gif ziuresim:
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2015 04 15, 10:02)
nu va, tai speju, kad tikrai kol kas tos eiles sudarytos tik pagal registracijos laika, reik laukt, kol susides prioritetai smile.gif ziuresim:

Visi tik speliojam ar cia su prioritetais. Gal yra prisiskambinusiu i savivaldybe ir zinanciu tikra situacija...
Atsakyti

manau jau su prioritetais, nes pagal laika lyginant mano turetu but tolimesne eile nei drauges, ji registravo apie 8 o as apie 11, bet as turiu viena prioriteta tai mano 23 o jos 39.
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2015 04 15, 09:33)
pagasdinsiu dar labiau. Priklauso pagal gyvenama vieta+lanko brolis+daugiavaike seima=44 eilej biggrin.gif as apsalus biggrin.gif

Buvau šnekėjusi su auklėtojomis darželio kuris yra mums tiesiai po langais (jeigu kam įdomu tai Rūta - Žirmūnuose), tai sake bent jau šiemet į darželį yra labai daug broliu/sesiu norinčių. mes į jį norėjom, bet matau pagal viskąnėra šansu į jį pakliūti. Buvau numačiusi net jį pirmu numeriu rašyti bet po pokalbiu su auklėtojom gerai padariau kad nerašiau jo pirmu numeriu, nes prasymu arti 300, o mes esam 92.
Atsakyti
Man kazkodel atrodo, kad cia jau su prioritetais, nes turim pusesere, kuri registravosi i ta pati darzeli, registracijos laikas minuciu skirtumu, o ju vieta 9, kur musu 29. Bet jie turi prioritetu.
Atsakyti
Su prioritetais, nes gi kai kuriom is musu skambino, tikslino eileskuma, kalbas. Tik viska sutikrinus parode eiles. Man kai registravausi, buvo irasytas prioritetas, kad sese lanko ta pati darzeli, bet prasymo i ta darzeli nepildziau net, nes nera lopselinuku ten. Tai po skambucio viska sutvarke.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2015 04 15, 09:07)
pas mane 2016 m bus analogiska situacija (broliai lankantys darzeli, daugiavaikiai, registracija), tad labai idomu kaip Jums seksis siemet. Bet net keista, kad su tiek prioritetu gan zema vieta. Gal pirmi 6 yra nuo praejusiu metu registre?  g.gif

Mes 19 tokioj situacijoj.

QUOTE(LabaiTyli @ 2015 04 15, 09:27)
Pas mus trys vaikai, du broliai lanko tą darželį ir jis mums pagal gyvenamąją vietą priklauso, kolkas rašo kad esam 19 vietoj.

Pas mus tas pats būtų, tik ne pagal gyvenamą vietą, bet 19 -ti.
Papildyta:

Mano atveju šimtą procentų su prioritetais, nes įrašyti du daržai ne pagal gyvenamą vietą ir vienam 220 iš 260, o tam kur jau lanko brolis (daržas per gatvę) jau 19 iš 250.
Atsakyti
Mes santariškėse irgi esame virš 100, užregistruota apie 8.30 val. prioritetas tik gyvenamoji vieta (kitur neregistravome)
Atsakyti
Gal kas žinot ar įmanoma patekus į darželį užleist vietą likusiems pirmiems "už brūkšnio"? Nes aš, jei pakliūsime, tai šiemet neleisiu, per mažas vaikas 2 m.dar daržui. Šiaip norėjau pažiūrėt kokios eilės/padėtis norimuose daržuose.
Susikeisčiau su kokia šeima ir likčiau eilėj, kad ir ne pirmu Nr., bet vat įdomu ar techniškai įmanoma g.gif
Atsakyti
Registracijos laikas turbut visgi svarbus, nes savo dvynius registravau 14:30 ir kol kas nors ir su trim prioritetais, jie yra 32 ir 33 eileje is 221.Registravau tik i viena darzeli ir esam ant ribos. g.gif
Atsakyti
Įdomu kaip ten iš tikro su eilėm, nes mes su dviem prioritetais 19, kiti matau su vienu daug aukščiau, tai negi pas mus darželyje tiek daug nuo pernai laukiančių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LabaiTyli: 15 balandžio 2015 - 10:02