Parasiau dar e-mail darzeliai@vilnius.lt del eiliu, tai nustebau gavus atsakyma per 2 val., kad savaites begyje matysis preliminarios eiles.
QUOTE(niverik @ 2015 03 30, 17:55)
Parasiau dar e-mail darzeliai@vilnius.lt del eiliu, tai nustebau gavus atsakyma per 2 val., kad savaites begyje matysis preliminarios eiles.
Labai aciu
reik suprast sios savaites begyje matysis? kazko abejoju, jau 3dienis, o dar nesimato kazkodel manau, kad nesimatys iki balandzio galo... na man kazkodel taip atrodo, nros seniau iskarto matydavosi, kas trukdo dabar rodyt
QUOTE(barric @ 2015 04 01, 17:18)
reik suprast sios savaites begyje matysis? kazko abejoju, jau 3dienis, o dar nesimato kazkodel manau, kad nesimatys iki balandzio galo... na man kazkodel taip atrodo, nros seniau iskarto matydavosi, kas trukdo dabar rodyt
Dabar trukdo rodyt ne pas visus matomos deklaruoros gyvenamosios vietos / seniūnijos. Logiška yra eilių rodymą įjungt tik sutvarkius. Tvarko rankomis, tai gal planuoja spėt
QUOTE(jurgacka @ 2015 04 01, 21:24)
Dabar trukdo rodyt ne pas visus matomos deklaruoros gyvenamosios vietos / seniūnijos. Logiška yra eilių rodymą įjungt tik sutvarkius. Tvarko rankomis, tai gal planuoja spėt
jeigu tvarkytu rankomis, tai butu sutvarke ir tai, kad man rodo registracijos dokumente tik 2 darzelius vietoj 3 pasirinktu, o be to, kiek per forumus skaitalioju, jau pas visus susitvarke tie dalykai, reik manyt, kad jau sutvarke
QUOTE(barric @ 2015 04 01, 17:18)
As vakar rasiau savivaldybei del tu eiliu, tai gavau atsakyma, kad savaites gale turetu jau matytis eiles... Tai gal ryt sulauksim... blogiausiu atveju, po Velyku...
Ar kas nors gavo patvirtinimą į el. paštą šiandien?
Ne
nu ka, jau savaites pabaiga, o eiliu kaip nera, taip nera... panasu, kad apgavo eilini karta aisku, dar yra kelios valandos iki darbo pabaigos, bet netikiu, kad atsiras tos eiles...
nebus ju ir kita savaite, nebus iki balandzio pabaigos tikrai o balandzio pabaigoj jau bus velu kazka keist
o aš vis dar naiviai tikiu, kad bus.. gal net šiandien, o blogiausiu atveju po Velykų
QUOTE(barric @ 2015 04 03, 10:42)
nebus ju ir kita savaite, nebus iki balandzio pabaigos tikrai o balandzio pabaigoj jau bus velu kazka keist