QUOTE(jurgacka @ 2015 03 26, 08:00)
Aš kai registravau vaiką sausio 12 d. (Buvau iš tų 109, kuriems pavyko), tai patvirtinimo laiškas neatėjo nei tą dieną nei kurią kitą. O registracija nepanaikinta buvo sistemoje iki šio pirmadienio.
Aš tiesiog nematau techninių priežasčių tam laiškui ateit kažkada vėliau. Bet tai jis ir nereikalingas jei vaikas sistemoje. Dėl visa ko išsisaugokit printscreenus ir viskas
Aš tiesiog nematau techninių priežasčių tam laiškui ateit kažkada vėliau. Bet tai jis ir nereikalingas jei vaikas sistemoje. Dėl visa ko išsisaugokit printscreenus ir viskas
Sausio 12 d. buvau taip pat tarp tų 109 laimingųjų. Laiškas patvirtinimo atėjo, kai atsidarius vaiko duomenis apačioje atsirado mygtukas patvirtinti registraciją (po dienos ar kelių). Laikas liko tas pats, tik patvirtinimą gavau.
Dabar el. laiškų negavo tie, pas kuriuos suformuotame pdf prašyme near registracijos numerio (kaip ir pas mane), įtariu dauguma registravusių iki pietų
Po kelių dienų bus galima pasiskambinti į savivaldybę kai pranyks šauktukai, jeigu patvirtinimas neateis