ne pdf dokumente, bet tiesiog paspaudus ant vaiko vardo ir pavardės, ten pat kur rodo tikslų registravimo laiką yra ir registracijos nr. A5XXXXXXXXXXXX ilgas toks nr.
As vienos mamytes patarda dariau taip: atmecia prasyma, kurio vis nepavyko uzregistruoti ir is naujo bandziau ir pagaliau pavyko. Pries tai kankinausi 6 val
nu va aš dabar pabandžiau prisijungti, ryte man išvis galima sakyt nieko neatidarinėjo, o dabar sakyčiau pakankamai greitai prisijungiau ir nuėjau iki registracijos, iki galo nepildžiau, kad neišsisaugotų netyčia, bet viskas veikia ir nestringa.
Mano deklaruotos gyvenamosios vietos kazkodel nerode, irasiau faktine gyvenamaja vieta. Kiek ziurejau pasirinkti darzeliai priklauso tiek pagal viena, tiek pagal kita adresa, o patvirtinima gavau su raudonais saukstukais- darzeliai nepriklauso pagal gyvenamaja vieta... Tai is kur zinot kurie tada priklauso???
Nesiparinkit Jūs dėl tų šauktukų, gi sako, kad savivaldybė atjungė gyventojų registrą, kad sistema veiktų greičiau (kas labai logiška). Kai baigsis apgultis, prijungs ir sutikrins viską. Ir dings tie šauktukai. T.y. pasidarys žali
Paskambinau i savivaldybe, labai miela panele sako, jejgu prisijungus vaikas yra eilei,nu ten kur vaikai eileje, bet nera registracijos numerio, tai viskas gerai, vaikas priregistruotas) Zodziu visa diena bus neramu=))
Vaikas sis-moje yra, rašo, kad eilės generuojamos, visa inf-ja ir registracijos dokumentas (paspaudus ant vaiko vardo pavardės) yra.
Negavau jokių patvirtinimų (ir vyras negavo) nei į tel., nei el.paštu.
Yra ir šauktukai ties visais daržais, ir nematau registracijos Nr. nei prisijungus, nei jokiuose dokumentuose, bet savivaldybėj sako normalu, taip gali būti ir nieko iš naujo daryti nereikia.
Paskambinau i savivaldybe, labai miela panele sako, jejgu prisijungus vaikas yra eilei,nu ten kur vaikai eileje, bet nera registracijos numerio, tai viskas gerai, vaikas priregistruotas) Zodziu visa diena bus neramu=))