O man liudniausia, kad as islaukusi pagaliau suvedziau darzelius, o sekanciam etape nuluzo puslapis ir viskas perniek. Dabar niekaip net prisijungti negaliu
QUOTE(Rasma @ 2015 03 25, 11:02)
Ooo progresas. Lygiai po 1 val. 5 min. atsirado kalbos pasirinkimas. Dabar kybau ties ugdymo laiku
Bet kaip faina, nereiks galvoti ką reiks veikti visądien Azartas jau pagavo
Bet kaip faina, nereiks galvoti ką reiks veikti visądien Azartas jau pagavo
Lygiai taip pat keliavau Ale pagaliau uzreginau Po truputi sulaukiau ir tu kalbu, ir laiko, ir darzeliu. Tikiuosi ir Jums pavyks
Registravau per IOS, kompe jokie Chromai man visai nieko neleido
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 03 25, 11:09)
Niekas pas mane neužsivedė Turbūt valanda dar nepraėjo
Nu klausykit, dar tik į antrą puslapį pakliuvot, o jau norit rezultato - kantrybės, tiktai kantrybės..
Tiesą pasakius aš vaiką greičiau pagimdžiau nei dabar jį užregistruot sparčiuoju internetu
o galima keisti data ?? pvz norim lankyt nuo birzelio?
Papildyta:
=)))))))))))))))))
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2015 03 25, 12:11)
Nu klausykit, dar tik į antrą puslapį pakliuvot, o jau norit rezultato - kantrybės, tiktai kantrybės..
Tiesą pasakius aš vaiką greičiau pagimdžiau nei dabar jį užregistruot sparčiuoju internetu
=)))))))))))))))))
Help!!
Lyg ir uzregistravau, bet nei el.p. nei sms negavau.Ar kad parasyta kad sekkingai uzsiregistravote ar kazkas pan.
Tai cia uzregistruota ar ne?
Lyg ir uzregistravau, bet nei el.p. nei sms negavau.Ar kad parasyta kad sekkingai uzsiregistravote ar kazkas pan.
QUOTE(coliukexxx @ 2015 03 25, 11:14)
Help!!
Man lygiai tas pats, tai net nezinau, galiu jau but rami ar ne.
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 03 25, 11:04)
Nu jabitute, dasigyvenom
Dar tokių čiūdų nebuvo, keturis normaliai į daržą išleidau, o penkto 21 amžiuje niekaip
QUOTE(Rasma @ 2015 03 25, 11:11)
Nu jau tikrai Per tiek laiko ne tik pagimdyt, bet ir atsistatyt po gimdymo galima
QUOTE(Skytea @ 2015 03 25, 11:16)
Man lygiai tas pats, tai net nezinau, galiu jau but rami ar ne.
Ir man taip pat, bet aš rami, registraciją tai baigiau
Teisingai sako - neperšokęs griovio nesakyk op. Panašu, kad užpakaliu tiesiai į srutas duobėj. Kybau!!! Ties kalba
QUOTE(Pretorija @ 2015 03 25, 11:08)
Klausimukas - o jusu vaiko darzeliu eiles kur nors rodo, t.y. kelinti jus eilej kiekviename is pasirinktu darzeliu? Nes mano panelyte jau uzregistruota pernai sausi, tai siemet sausi, kai dingo eiles, taip iki siol neatsiranda, raso registracijos diena ir Eiles generuojamos
Pas mus lygiai taip pat Nuo sausio tik registracijos data matosi ir 'eiles generuojamos'. O uzsiregistravome mes dar 2010 metais.
QUOTE(coliukexxx @ 2015 03 25, 11:14)
Help!!
O yra paskutinis lapas, kur surasyta visa info, o apacioje registracijos dokumento PDF formato nuoroda?
Nes as isivaizduoju, kad cia jau ir yra ta pabaiga
Papildyta:
niu va, pasitikrinau Vaikus eileje, tai registruotasis vaikas ten yra
papasakokit kaip atsiranda tas kalbos parinkimas? matau sukasi ratukas, kazka krauna, bet nieko neuzkrauna. savaime atsiranda? beje per visas narsykles uzkrauna tik iki darzeliu parinkimo ir toliau nieko. tikrai ir kantriai laukiau ir junginejau... nu ka daryti, busim eiles gale man atrodo...