bet tai kur sazine, vieni jau uzsiregistravo o kitiems net psl neatidaro
Bet tai trūksta žodžių redaguot prašymo (papildyti darželiais) negali, senas panaikinamas ir eina kaip nauja registracija, o registruot negali - atakuoja tai bent jau lai taiso klaidas ir leidžia neprarandant eiliškumo esamuose darželiuose prašymus papildyti naujais darželiais, kad ir paskutinėse vietose
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 03 25, 08:49)
O man net prisijungti neleidžia
namie registruoju nes čia šviesolaidžio internetas, pastebėjau kuo greitesnis interneto ryšys tuo didesnė tikimybė užregistruoti
Pavyko jau ir mums uzsiregistruoti
QUOTE(_Svajone_ @ 2015 03 25, 08:50)
man irgi klausimas iskilo, jei pildant stringa - refreshinat ar laukiat kol atstrigs?
nespauskite refresh, išlaukite tik, labai lėtai antrasis langas veikė - kur laiką ir darželį pasirinkti reikėjo, bet palengva turėtų pavykti
Papildyta:
QUOTE(wikne @ 2015 03 25, 08:51)
Pavyko jau ir mums uzsiregistruoti
o patvirtinimą el. paštu gavote? mes dar ne
pas mane antram zingsnyje testi registracija pastrigo
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 03 25, 09:49)
O man net prisijungti neleidžia
mums pagaliau pavyko, per Firefox, palaukti ilgokai reikėjo po kiekvieno žingsnio
tik keista, kad nerodo registracijos nr.
QUOTE(flixe @ 2015 03 25, 08:20)
Vyras nuvažiavo va į savivaldybe, parašysiu ką jam ten sakys. Telefonu skambinau į savivaldybe, sakė priima popierinius prašymus, bet kiek tame tiesos iš tų "konsultančiu" parašysiu kai vyras duos žinių
O man sake, kad popieriniu nepriema, kai skambinau
Ir vėl atmes šiandien užregistruotus, absurdas jau nebejuokinga darosi, darželio lauki tris metus ir nežinai, ar dar gausi
QUOTE(Muzika mano siela @ 2015 03 25, 08:52)
nespauskite refresh, išlaukite tik, labai lėtai antrasis langas veikė - kur laiką ir darželį pasirinkti reikėjo, bet palengva turėtų pavykti
Papildyta:
Papildyta:
Ne dar negavau.
Tiesa, nepildziau deklaruotos gyvenamos vietos laukelio, nes kai neparyskintas, tai pamaniau, kad neprivalomas, o ir leido registruoti be jo o kazi reikejo ar ne?