Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 13 tema

Puslapyje užpildžiau užklausą dėl širmų, tai susisiekė konsultantas. Labai patiko, kad paaiškino ir patarė. Galima iškviest nemokamai į namus, visgi nusprendžiau tai ir padaryti. Nors atsiliepimų visokių girdėjau, bet jei klausysi visų, tai nieko neišsirinksi. Kolkas lieku prie domus lumina.. Parašysiu, kaip sekės po konsultanto apsilankymo. blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie uzuolaidu salona Frezija Vilniuje (Krokuvos g.)? Vakar uzejau, nes atsitiktinai aptikau prie savo stomatologo kabineto. Persikelem i nama, isirenginejam, daug langu, daug sprendimu, norisi, kad ir pakonsultuotu, ir audiniu geru, ir kad nebutu ziauriai brangu. Snektelejau su savininke, salygos man pasirode visai priimtinos, bet uzuolaidomis niekada nesidomejau, taigi neturiu jokios patirties (bute daug metu tenkino roletai), o nerandu jokiu atsiliepimu...
Atsakyti
QUOTE(egmara @ 2015 07 31, 10:54)
Gal kas turite atsiliepimu apie uzuolaidu salona Frezija Vilniuje (Krokuvos g.)? Vakar uzejau, nes atsitiktinai aptikau prie savo stomatologo kabineto. Persikelem i nama, isirenginejam, daug langu, daug sprendimu, norisi, kad ir pakonsultuotu, ir audiniu geru, ir kad nebutu ziauriai brangu. Snektelejau su savininke, salygos man pasirode visai priimtinos, bet uzuolaidomis niekada nesidomejau, taigi neturiu jokios patirties (bute daug metu tenkino roletai), o nerandu jokiu atsiliepimu...

Aš prieš 8 metus pas juos siuvausi užuolaidas miegamajame. Galiu tik tiek pasakyti - darbas atliktas puikiai, labai geros medžiagos. Drąsiai rekomenduoju. Kainos tuo metu buvo didesnes, bet įkandamos. Jei galutine darbų kaina tenkina - tikrai galite siutis pas juos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkite kokioj firmoj geriau užsakyti roletus?Domina kokybė ir gera kaina.
Gal kas užsakinėjote iš Ardena? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
užsakinėjau Dexteroj. Viskas tenkino ir kaina ir kokybė, nors prieš užsakant įvairių atsiliepimų apie juos girdėjau.
Atsakyti
Sveiki, gal patarsit - lango anga 147 cm - karniza det 2.5 m ar trumpesni? Naktines uzuolaios is dvieju daliu - tai va galvoju kieklangui is sonu cm turi buti islindes karnizas kad graziai atrodytu. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, neradau tokios temos, gal kam bus įdomi mūsų patirtis. Reikėjo bent 250 cm ilgo užuoliadų, ir kad būtų pasiūtos. peržiūrėjome vos ne 1000 pavyzdžių įvairiose vokiškose internetinėse parduotuvėse., apsistojome ties http://www.kavaliershaus.de/. Yra tikrai nuostabių modelių (kurių nėra ne tik Gariūnuose, bet ir kitose vokiškose internetinėse), kai kurių ir kainos visai priimtinos. Labai rekomenduojame šią parduotuvę, jos kai kurios užuolaidos (kalbant apie dienines)netgi gražesnės tikrovėje , nei nuotraukose, o tai didelė retenybė. Aptarnavimo kultūra super, jei kas netinka - gali vos išpakavęs tiesiog siųsti atgal. Apei kainas byloja tas faktas, kad visam butui išleidome tik šiek tiewk daugiau, nei naksčiau vienam langui (tiesa , anksčiau buvo romanetės, dabar - dieninės užuolaidos, vok. "Stores", arba "Gardinen').
Atsakyti
Sveik, reikia patarimo. Kaip uždengti langą, jei po juo vonia, kuri naudojama kaip dušas. Reiškia taškysis vanduo. Ar yra kokie spec. roletai, ar užtenka paprastų?
Atsakyti
Labai sudomino nurodyta vokieciu elektronine parduotuve reiks ismeginti kadangi viska megstu pirkti internetu, tai savo namuciams uzuolaidas ir romanetes irgi isigijau internetu www.dekoria.lt svetaineje, man patiko nes gavau audiniu pavyzdzius nemokamai pastu ir visas kainas iskarto galejau matyti svetaineje ir pasiuvo mano namo langams per 6 dienas kokybe puiki, dar del roletu tai gaminausi ardenoje diena-naktis, tai irgi priekaistu neturiu, viskas profesionaliai, dabar dauguma stengiasi del klientu manau nemori blogu atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdeta_emi @ 2015 06 18, 15:28)
Merginos, sprendžiu dilemą apie vitrininius langus.. Iš pradžių galvojau apie roletus diena-naktis, bet dabar radau info apie tokias  širmas, sužavėjo. Gal kur nors turi / žino kažką apie tai? Būtų smagu, jei patartumėt... Ar praktiška, gal geriau, nei paprasti roeltai?   blush2.gif

user posted image

Kažkas panašaus kaip šioje nuotraukoje. Kaune yra,  Domus lumina lyg vadinasi.

Kai pirkau uzuolaidas, maciau dideli sirmu pasirinkima cia
http://www.dekoria.l...olaid-rsys[]=56

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sans site: 24 rugpjūčio 2015 - 23:06
QUOTE(zemaiteki @ 2015 08 12, 13:40)
Sveik, reikia patarimo. Kaip uždengti langą, jei po juo vonia, kuri naudojama kaip dušas. Reiškia taškysis vanduo. Ar yra kokie spec. roletai, ar užtenka paprastų?

šis klausimas ir man aktualus g.gif
kol kas mastau apie paprasčiausius roletus, montuojamus iš apačios
Atsakyti
sveikos.

Prasysiu pagalbos.

Po kiek sonose metru reikia naktinems uzuolaidoms? Ilgasis langas 4 metrai. Mazasis 1.60 m, o tas kur be dieniniu ten ate balkonas bus gyvenime biggrin.gif nekabinau dieniniu bet naktine kampe galvoju nes labai bus "ne i tema"

patarkite ka mano languciam.

user posted image

user posted image

user posted image

p.s anktas aukstas cia.
Atsakyti