Aciu visoms patarusioms
QUOTE(ZIMBUTIS @ 2015 03 13, 16:49)
Sveiki, ieskau siuvejos Kaune, siuvancios romanetes. Gal kas galite ka rekomenduoti. Aciu
Ir man praverstų rekomendacijos
QUOTE(Zirzille @ 2015 03 31, 22:00)
Ir man praverstų rekomendacijos
Mums irgi butu aktualu Kaune,kas ne salonu kainom siuva.
QUOTE(Hadi @ 2015 04 01, 21:48)
Ačiū einam apsižvalgyti
Apžiūrėjom, o ką siuvotės? Gal žinote pvz. romanečių ar lovatiesių kv.m. pasiuvimo kainą?
O gal dar žinote ar siuva ji širmas?
Noriu romanetės. Tik nesuprantu kaip ji tvirtinasi jei į lango nišą - blogai, nes langas su orlaidėm ir nelygi siena. Jei ant lango rėmo - būtų geriau, mes matysis nuleidus ją orlaidės...
QUOTE(salduke @ 2015 04 09, 12:33)
Noriu romanetės. Tik nesuprantu kaip ji tvirtinasi jei į lango nišą - blogai, nes langas su orlaidėm ir nelygi siena. Jei ant lango rėmo - būtų geriau, mes matysis nuleidus ją orlaidės...
ant lubų
QUOTE(salduke @ 2015 04 09, 13:33)
QUOTE(Aramisė @ 2015 04 09, 15:21)
ant lubų
nebūtinai ant lubų, dar galima tvirtinti ant sienos palubėje, bent man toks tvirtinimas gražiau, negu vien tik virš lango.
Turiu diena naktis roletus, silkinius, kokie 1,5 metų...ir vaikai maži....nu nėra taip paprasta su valymu kažkiek kempinėle gali pavalyt, bet jei rimtai apčiupinės, tai gali ir likt. Dar vieną dalyką būtinai įvertinkit prieš perkant juos - ar nešlampa stiklai. Nes pas mus žiemą būna ši problema, buvo sušlapę roletai, liko dėmės dienos šviesioj nesimato, bet vakare aš matau. Dabar planuoju "rengti" vaikų kambario langus ir miegamojo...ten langai daugiausia rasoja...pas vaikus dėsiu gumuotus rolėtus ir dienines užuolaidas, o miegamajam - dvigubą romanetę, kad būtų dieninis ir naktinis audinys. Galvoju, kad šiai dienai aš nedėčiau tų diena-naktis roletų. Kainavo tikrai nepigiai, bet nėra kažkoks stebuklas...pa smane tokie ale kreminiai, ir tai gerokai sulaiko šviesą.
QUOTE(piene_66 @ 2015 04 11, 08:59)
Turiu diena naktis roletus, silkinius, kokie 1,5 metų...ir vaikai maži....nu nėra taip paprasta su valymu kažkiek kempinėle gali pavalyt, bet jei rimtai apčiupinės, tai gali ir likt. Dar vieną dalyką būtinai įvertinkit prieš perkant juos - ar nešlampa stiklai. Nes pas mus žiemą būna ši problema, buvo sušlapę roletai, liko dėmės dienos šviesioj nesimato, bet vakare aš matau. Dabar planuoju "rengti" vaikų kambario langus ir miegamojo...ten langai daugiausia rasoja...pas vaikus dėsiu gumuotus rolėtus ir dienines užuolaidas, o miegamajam - dvigubą romanetę, kad būtų dieninis ir naktinis audinys. Galvoju, kad šiai dienai aš nedėčiau tų diena-naktis roletų. Kainavo tikrai nepigiai, bet nėra kažkoks stebuklas...pa smane tokie ale kreminiai, ir tai gerokai sulaiko šviesą.
Pas mus diena naktis. Tokių problemų nėra. Pirštų antspaudų ar kitokių dėmių nėra, nes jie nečiupinėjami, o ir roletai pakankamai tamsūs. Langai žiemą rasoja - užtraukusi visuomet palieku nedidelį tarpelį, kad langas bent šiek tiek "kvėpuotų". Ryte atitraukus, kambarius pravėdiname - kondensato iki vakaro (kai reikia vėl užtraukti roletus) nebebūna.