QUOTE(Anabelė5 @ 2015 02 02, 13:54)
Na aš dėl kainų skirtumo tiesiai šviesiai užklausiau pas šios įmonės vadybininką, nes mamai balkone dėjome roletus su specialiu Screen tokiu audiniu, kuris tikrai nėra pigus (jis apsaugo nuo karščio, bet pro jį laukas matomas, toks kaip dieninis, kas mano mamai buvo aktualu, nes gyvena penktame aukšte: vasarą balkone kaip šiltnamyje, o vaizdas pro langą stulbinantis, nenorėjo jo prarsti), tai šį audinį kiek mačiau turi beveik visos įmonės, - Dexteroje buvo brangiau, o apie Isvetą net nekalbu Sakė roletai-zaliuzes.lt darbuotojas, kad jie gali sau leisti parduoti pigiau, nei dauguma, nes administraciniai kaštai mažesni, nedidelė įmonė, ne tiek daug darbuotojų turi išlaikyti ir pan.. Nežinau, gal ir logiška, kai pagalvoji
Tikrai logiška Aš pas juos ir užsisakiau - kas mane nustebino, tai atsivežė dvigubai daugiau roletų audinių , dvi papkes, kai dextera tik vieną. Ir pas Roletas radau gražesnių iš to, ko man reikėjo, kol kas esu labai patenkinta, kainos skirtumas galutinis gavosi 109 EUR pigiau. Lauksiu dabar kol sumontuos, o sumontuos gal net šios savaitės pabaigoje, tikrai greitai.