Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 13 tema

QUOTE(knopke* @ 2016 09 08, 09:31)
Man siulo vaziuoti i Kauno urmo baze, turi ten siuveja ji, o ir musu miestelyje yra uzuoalidu salonas, kur pora uzuolaidu jau radau tinkanciu ma prie baldu

aisku, dekoju 4u.gif deja kaunas man nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 08, 07:51)
Ir as domejausi Audrineta, bet dizainere sake, kad paskutines kelnes numaus, nors tikrai ten viskas puiki, tik kaina labai didele

Na as irgi girdejau, kad kainos dideles, bet pvz mano nusiziuretu aksominiu medziagu kainos po 30- 40 eu panasiai. Aisku maciau ir po 60eu. Po kiek medziagas uzuolaidoms perkate jus?
Atsakyti
ui, man dar toli iki uzuolaidu, bet as langui visada perku dukart daugiau nei lango plotis, o naktines turi buti ir didesnio plocio nei langas, bet jau ne tiek, nes jei trauksite, turi graziai uzsitraukt
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 08, 14:58)
ui, man dar toli iki uzuolaidu, bet as langui visada perku dukart daugiau nei lango plotis, o naktines turi buti ir didesnio plocio nei langas, bet jau ne tiek, nes jei trauksite, turi graziai uzsitraukt

Man dar irgi toli, tik kol turiu laiko domiuosi kur reikes kreiptis. Nors kai musu butas, turbut bus viskas greiciau smile.gif zodziu jeigu langas 2 m tai reik 4 m, kad graziai kristu. 40×4 = 160 eu vienam langui... g.gif o kazi kiek pasiuvimas?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 08, 15:36)
Man dar irgi toli, tik kol turiu laiko domiuosi kur reikes kreiptis. Nors kai musu butas, turbut bus viskas greiciau smile.gif zodziu jeigu langas 2 m tai reik 4 m, kad graziai kristu. 40×4 = 160 eu vienam langui... g.gif  o kazi kiek pasiuvimas?

pas mane svetaineje bute net 7 m uzuolaidu, o langas 3 metrai, man grazu kai sukrenta daug, bet realiai, tai panasiai dukart daugiau turi but, jei nesuklysiu ir nereikia dar daugiau biggrin.gif apie dienines as
del naktiniu as galvojau name daryti tik vizualines, netraukiamas, bet paskui pamasciau, kad ir roletams, ir uzuolaidoms nebus pinigu, tai darysiu traukiamas, o roletai jau kada veliau uzsisakys
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 08, 16:05)
pas mane svetaineje bute net 7 m uzuolaidu, o langas 3 metrai, man grazu kai sukrenta daug, bet realiai, tai panasiai dukart daugiau turi but, jei nesuklysiu ir nereikia dar daugiau  biggrin.gif apie dienines as
del naktiniu as galvojau name daryti tik vizualines, netraukiamas, bet paskui pamasciau, kad ir roletams, ir uzuolaidoms nebus pinigu, tai darysiu traukiamas, o roletai jau kada veliau uzsisakys

Bet dukart daugiau galioja juk ir naktinems? g.gif o kokie roletu pranasumai pries uzuolaidas? Pas mus dabar namie yra zaliuzes, tai mane jau net pykina nuo jo, noriu tik uzuolaidu wub.gif o roletai man primena zaliuzes biggrin.gif
Atsakyti
as bute turiu roletus ir uzuolaidas, tai man super, nes nereikia naktiniu traukyti, priderinta prie sienu spalvos, vienspalviai ir vakarui atejus tik sast, uztrauki, o uzuolaidos lieka graziai matomos
Atsakyti
Sveiki, atėjo laikas ir mūsų langus aprengti, tačiau iškilo dilema: kaip pakabinti užuolaidas, jei uždėjus karnizą nebegalėtume atverti lango (turiu omeny negalėtume pilnai atidaryti lango, o tik ta pozicija kai atidaroma mikroventiliacija arba lango viršus)? Langai per visą sieną, tarpelis iki lubų max 5 cm.. Ar yra išeičių?
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2016 09 08, 09:59)
Reiškiau, bet man buvo gražiai paaiškinta, kad taip yra dėl mano lango - trijų stiklų paketų nevarstomas langas turi žymiai didesnes stiklajuostes, negu du varstomi langai. Ir ką man gali pasiūlyti, tai pakabinti roletą žemiau, tada matysis dalis stiklajuostės. Aš iš tikrųjų nelabai suprantu, ką jie šneka, nes man tos stiklajuostės atrodo (ir yra mm) vienodo dydžio.

Žodžiu, to, ką jie siūlo, nelabai noriu, nes reikėtų vėl gręžti langus kitose vietose. O daugiau pagal juos išeičių nėra.

Čia yra tas pats, kas pas prastą kirpėją visada kalti kliento plaukai biggrin.gif

Langas blogas? O tai kodėl tada nepasakė iškart montuodami? Jei tu gauni užsakymą ir matai, kad dėl kažkokių technologinių reikalų negalėsi jo gerai įvykdyt - tai tu iškart ir sakai, pardon, taip neišeina, nebent galim tą ir aną. O ne tai, kad padariau, pinigus paėmiau, ką, nekokybė, a tai ko tu nori su savo blogu langu?

Gąsdinčiau vartotojų teisėm.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 08, 16:52)
as bute turiu roletus ir uzuolaidas, tai man super, nes nereikia naktiniu traukyti, priderinta prie sienu spalvos, vienspalviai ir vakarui atejus tik sast, uztrauki, o uzuolaidos lieka graziai matomos

grazu priderinti prie sienu spalvos? as galvoju prie ko juos derinti smile.gif
Atsakyti
pas mane visame bute taip padaryta , man grazu, nes sienos sveisios, roletai ir sviesus, diena ju nesimato, o vakare nereikia naktiniu traukineti, lieka grazus, jaukus langas atviras
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 12, 13:24)
pas mane visame bute taip padaryta , man grazu, nes sienos sveisios, roletai ir sviesus, diena ju nesimato, o vakare nereikia naktiniu traukineti, lieka grazus, jaukus langas atviras

as galvoju day&night roletus isideti. Dekoju smile.gif
Atsakyti