Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 13 tema

QUOTE(*magnifique* @ 2016 08 02, 11:11)
Higa, aciu uz patarimus!!! O kazi pvz senukuose nebutu jie labai prastos kokybes? Gal geriau spec parduotuveje pirkti?
Dar esu maciusi kazkokius kvadro karnizus, atrodo irgi su begeliais, bet jie metaliniai :hm  tai tie lubiniai gal gali buti plastikiniai arba metaliniai?
Manau jie ten visi panasios kokybes. Mes pirkom Gariunuose 2,5m 12eur. Taip, ju buna ir aliuminiu, bet pvz mes norejom kad kuo maziau matytusi, nes lubos baltos, tai ir karnizus baltus plastikinius pirkom su maza maza uzlaida (buna su didesne). Nemanau, kad nuo kainos kazkas priklausys,ar Senukuose, ar Mokvezoj (netgi pastarajam daznai mazesnes kainos buna) nes jie juk visitek prie lubu prisisuka ir nieko jiems neatsitiks, tik sakau, geriau su platesniu tarpu pirkti, jei uzuolaidos storesnes.
Atsakyti
QUOTE(Higa @ 2016 08 08, 18:28)
Manau jie ten visi panasios kokybes. Mes pirkom Gariunuose 2,5m 12eur. Taip, ju buna ir aliuminiu, bet pvz mes norejom kad kuo maziau matytusi, nes lubos baltos, tai ir karnizus baltus plastikinius pirkom su maza maza uzlaida (buna su didesne). Nemanau, kad nuo kainos kazkas priklausys,ar Senukuose, ar Mokvezoj (netgi pastarajam daznai mazesnes kainos buna) nes jie juk visitek prie lubu prisisuka ir nieko jiems neatsitiks, tik sakau, geriau su platesniu tarpu pirkti, jei uzuolaidos storesnes.

Dar karta aciu uz atsakyma! O kaip vadinasi kokybiskos storesniu uzuolaidu medziagos? Viename internetiniame psl uzsisakiau uzuolaidu medziagu nemojamus pavyzdzius, bet nepatiko jie man , praktiskai visur polisteris...
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2016 07 07, 13:29)
Sveikos merginos.

Domina medinės plačios žaliuzės (svetainei ir miegamajam). Kažkas tokio:

http://static.wixsta...9c75c34e82d.jpg

tik norėtųsi dar tamsesnių, labiau riešuto. Gal kas susidūrėte ar labai sudėtinga valyti?

Mes turim medines plačias žaliuzes miegamajam, dar neseniai turim, tai nevaliau, o šiaip turėtų būti labai paprasta - pastatyti jas į tokią poziciją, kad būtų maksimaliai stačios (užtamsinti) ir nusiurbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 10 rugpjūčio 2016 - 09:06
QUOTE(Fajeti @ 2016 07 07, 12:29)
Sveikos merginos.

Domina medinės plačios žaliuzės (svetainei ir miegamajam). Kažkas tokio:

http://static.wixsta...9c75c34e82d.jpg

tik norėtųsi dar tamsesnių, labiau riešuto. Gal kas susidūrėte ar labai sudėtinga valyti?

Ant tamsesniu labai matysis dulkes, o jos ten kaupiasi smile30x30.png mes dejomes tokias placias i miegamaji, man labai grazios. Valyti paprasta-perbrauki skudureliu. Musu sviesios.
Atsakyti
Ar yra susidurusiu su kompanija Kaune, Audrineta?
Atsakyti
Labas vakaras,

Norėčiau konsultacijos iš išmanančių apie roletus diena-naktis.

Sudėjus šiuos roletus, vieno iš trijų langų roletas atsitraukia tik kiek daugiau nei iki vidurio lango, t.y., pilnai atitraukti neįmanoma, stringa. Meistras, dėjęs roletus, pareiškė, kad kitaip neišeina dėl siaurų stiklajuosčių. Tą patį vėliau patvirtino ir vadybininkė. Tačiau ar neturėtų tokiu atveju informuoti matuojant, kad roletas negalės pilnai susisukti?

Pamatavus stiklajuostes, jos yra panašaus storio, nelabai suprantu, kaip roletas gali tiesiog netilpti.

Būsiu dėkinga už komentarus! 4u.gif
Atsakyti
Papasakosiu as savo kelione i keleta uzuolaidu salonu.. zodziu pradejau dairinetis medziagu busimoms uzuolaidoms, bet apejusi kelis salonus Vilniuje, taip nusivyliau, nes ne viena is medziagu nelipo nors tu ka.. o ir spalvu visai nera..bet.. viena diena man uzkliuvo uz akiu salonas Audrineta, kuris mane be galo pradziugino! Kiek medziagu, spalvu, teksturu , o ir konsultante superine pasitaike! Sakykit, vilnietes, ko gero didesnio pasirinkimo kokybisku medziagu nera ne viename is salonu? O gal dar koks nors yra, apie kuri nezinau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2016 09 07, 18:53)
Labas vakaras,

Norėčiau konsultacijos iš išmanančių apie roletus diena-naktis.

Sudėjus šiuos roletus, vieno iš trijų langų roletas atsitraukia tik kiek daugiau nei iki vidurio lango, t.y., pilnai atitraukti neįmanoma, stringa. Meistras, dėjęs roletus, pareiškė, kad kitaip neišeina dėl siaurų stiklajuosčių. Tą patį vėliau patvirtino ir vadybininkė. Tačiau ar neturėtų tokiu atveju informuoti matuojant, kad roletas negalės pilnai susisukti?

Pamatavus stiklajuostes, jos yra panašaus storio, nelabai suprantu, kaip roletas gali tiesiog netilpti.

Būsiu dėkinga už komentarus! 4u.gif

Viskas susisuka. Reikškite pretenzijas!
Atsakyti
Ir as domejausi Audrineta, bet dizainere sake, kad paskutines kelnes numaus, nors tikrai ten viskas puiki, tik kaina labai didele
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2016 09 08, 00:02)
Viskas susisuka. Reikškite pretenzijas!

Reiškiau, bet man buvo gražiai paaiškinta, kad taip yra dėl mano lango - trijų stiklų paketų nevarstomas langas turi žymiai didesnes stiklajuostes, negu du varstomi langai. Ir ką man gali pasiūlyti, tai pakabinti roletą žemiau, tada matysis dalis stiklajuostės. Aš iš tikrųjų nelabai suprantu, ką jie šneka, nes man tos stiklajuostės atrodo (ir yra mm) vienodo dydžio.

Žodžiu, to, ką jie siūlo, nelabai noriu, nes reikėtų vėl gręžti langus kitose vietose. O daugiau pagal juos išeičių nėra.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 08, 06:51)
Ir as domejausi Audrineta, bet dizainere sake, kad paskutines kelnes numaus, nors tikrai ten viskas puiki, tik kaina labai didele

o ka jums siulo dizainere? smile.gif

Papildyta:
As turiu dilema, kaip aprengti langus pirmame aukste? Jie tokie gana maziukai virtuviai (2) ir durys i terasa. Galvojau deti diena/naktis roletus bet sako jie lb tamsina patalpa, nenoriu tamsios patalpos unsure.gif uzuolaidu nepakabinsi, net nzn ka daryt.
Atsakyti
Man siulo vaziuoti i Kauno urmo baze, turi ten siuveja ji, o ir musu miestelyje yra uzuoalidu salonas, kur pora uzuolaidu jau radau tinkanciu ma prie baldu
Atsakyti