Ekskursantka nutariau neziureti sestadienio vakara...patiko nastajasciaha liubov...
Startuoju su grecianka....sima,ziuri ji?
QUOTE(Visgi @ 2015 01 31, 13:27)
Aš pažiūrėjau vakar porą serijų ir padėjau į šalį, nežiūrėsiu toliau nes neužkabino Dar leidau sau 'prabangos' paskaityti atsiliepimus, tai jie pakankamai geri, tačiau man užkliuvo tai, kad šio serialo конец мутный. Nepatinka, o ir nemėgstu tokių pabaigų. Na nebent tai gija į tęsinį (ko visko gali būti), o kadangi aš ne visada pratęsimus/2-rus sezonus žiūriu, tai juo labiau...
Paziurejau Profesional. 8 serijos man buvo pacios paciausios Zuvo blogiukai, galejo ties tuo ir apsistoti. Kitas serijas ziurejau su prasukimais, nes pabodo saudau-gaudau. O pabaiga ne mutna Kas ten neaisku? Gerietis nusaunamas, papildomai susprogdinamas. Vsio, net noredamas is tokio pragaro gyvas neislistu. Tarp kitko, labai gera pabaiga, nes logiskai mastant, po tiek zmogzudysciu jis Rusijoj vis tiek butu pastatytas prie sienos kaip zudikas maniakas
Pavargau nuo detektyvu, noriu kazko lengvo.
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 19:26)
O pabaiga ne mutna Kas ten neaisku?
''Да главный герой погиб в конце и я надеюсь, что он не воскреснет.''''Так вроде не погиб - в последних кадрах ей приходит письмо из-за границы (видно, что международное) с её кольцом, что он забрал у тех двух ментов.'' O tai kaip iš tikro?
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 19:26)
Paziurejau Profesional. 8 serijos man buvo pacios paciausios Zuvo blogiukai, galejo ties tuo ir apsistoti. Kitas serijas ziurejau su prasukimais, nes pabodo saudau-gaudau. O pabaiga ne mutna Kas ten neaisku? Gerietis nusaunamas, papildomai susprogdinamas. Vsio, net noredamas is tokio pragaro gyvas neislistu. Tarp kitko, labai gera pabaiga, nes logiskai mastant, po tiek zmogzudysciu jis Rusijoj vis tiek butu pastatytas prie sienos kaip zudikas maniakas
na galėjai ir pageltoninti
katik pažiūrėjau "pereletnye ptashki" toks lengvas, nieko blatno
QUOTE(Whagati @ 2015 01 31, 19:17)
Startuoju su grecianka....sima,ziuri ji?
taip, dar žiūriu, nes pats įdomumas prasidėjo
tik perspėju, kad rodo tik darbo dienom (aš žiūriu online, tai nuo pirmadienio iki penktadienio), bet sukuria po dvi serijas naujas, tai rytinę kavą geriant ir susižiūri
---
laba vakara
QUOTE(Visgi @ 2015 01 31, 19:37)
''Да главный герой погиб в конце и я надеюсь, что он не воскреснет.''
''Так вроде не погиб - в последних кадрах ей приходит письмо из-за границы (видно, что международное) с её кольцом, что он забрал у тех двух ментов.'' O tai kaip iš tikro?
''Так вроде не погиб - в последних кадрах ей приходит письмо из-за границы (видно, что международное) с её кольцом, что он забрал у тех двух ментов.'' O tai kaip iš tikro?
Taip ir yra: gauna po jo mirties laiska su ziedu. Bet kad tai jis siuncia, o ne palieka pranesima, jog po mirties atsiusti jo mylimai, juk jis profesionalas ir toki dalyka jam labai lengva uzsakyti-niekur nerodo. As vis tik noreciau, kad nebeprisikeltu
QUOTE(Visgi @ 2015 01 31, 18:37)
''Да главный герой погиб в конце и я надеюсь, что он не воскреснет.''
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 20:48)
Taip ir yra: gauna po jo mirties laiska su ziedu. Bet kad tai jis siuncia, o ne palieka pranesima, jog po mirties atsiusti jo mylimai, juk jis profesionalas ir toki dalyka jam labai lengva uzsakyti-niekur nerodo. As vis tik noreciau, kad nebeprisikeltu
O as pagalvojau, kad jis profesionalas ir isgyveno
Šį vakarą praleidau su Игорь Петренко.
Esu žiūrėjusi nemažai su jo vaidyba filmų, tačiau pasirodo atradau ir nematytų....
Nžn kaip aš čia taip apsileidau
Kokia diena toks filmas.
V.ž. pradėjau nuo dramos. O kaip žinia, drama yra drama....
''Кармен'' /2003/ трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=358568
Antras filmas man patiko labiau nei pirmas
Apstulbau, kad šis 2010-ųjų filmas taip taikliai filmo pradžioje
atspindi dabartinę nesantaiką tarp Rusijos ir Ukrainos 2014-2015 m.
O ir iš karto supratau tai, ko Петренко nesuprato
Игорь Петренко, Екатерина Климова (HD)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=557063
Esu žiūrėjusi nemažai su jo vaidyba filmų, tačiau pasirodo atradau ir nematytų....
Nžn kaip aš čia taip apsileidau
Kokia diena toks filmas.
V.ž. pradėjau nuo dramos. O kaip žinia, drama yra drama....
''Кармен'' /2003/ трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=358568
Antras filmas man patiko labiau nei pirmas
Apstulbau, kad šis 2010-ųjų filmas taip taikliai filmo pradžioje
atspindi dabartinę nesantaiką tarp Rusijos ir Ukrainos 2014-2015 m.
O ir iš karto supratau tai, ko Петренко nesuprato
Игорь Петренко, Екатерина Климова (HD)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=557063
QUOTE(kami_ @ 2015 01 30, 10:54)
jau nemoku apsakyt, kaip TAU dėkinga esu
atsisiunčiau į kompą, bet ir saugaus puslapį, kai tik internetą įsijungiu, taip ir klausausi tos pirmos _ kur sujungtos į vieną_
----
neturiu ką žiūrėt...
bet bandysiu kažką iš Jūsų paskutinėm dienom aptartų
Sveikos
Kam aktualu(kas siunciates ir kinozal.tv)
http://forum.kinozal...ad.php?t=257839
1 февраля 2015 года наш любимый проект Кинозал.ТВ празднует 9-летие!
1 февраля 2015 года объявляется праздничная акция скачивания раздач без учета рейтинга!
O as kaip tycia neturiu ka siustis ir truputi jau pradedu badauti
Vakar paziurejau След тигра 2014. Visai patiko. Trumpas-1 serijos. Galejo but ilgesnis. Siandien tureciau ka ziuret
Kam aktualu(kas siunciates ir kinozal.tv)
http://forum.kinozal...ad.php?t=257839
1 февраля 2015 года наш любимый проект Кинозал.ТВ празднует 9-летие!
1 февраля 2015 года объявляется праздничная акция скачивания раздач без учета рейтинга!
O as kaip tycia neturiu ka siustis ir truputi jau pradedu badauti
Vakar paziurejau След тигра 2014. Visai patiko. Trumpas-1 serijos. Galejo but ilgesnis. Siandien tureciau ka ziuret
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 31, 20:22)
taip, dar žiūriu, nes pats įdomumas prasidėjo
tik perspėju, kad rodo tik darbo dienom (aš žiūriu online, tai nuo pirmadienio iki penktadienio), bet sukuria po dvi serijas naujas, tai rytinę kavą geriant ir susižiūri
as siunciuosi ji
QUOTE(Whagati @ 2015 01 31, 16:21)
kaip noriu kaimooooooooooooooo melodramos
paziurejau "povieziot v liubvi", prailgo...tik del aktoriaus ziurejau....
einu ziureti "Ekskursantka"
paziurejau "povieziot v liubvi", prailgo...tik del aktoriaus ziurejau....
einu ziureti "Ekskursantka"
Vakar susiradau Babje leto ( 2011). Pati ta - kaimiška melodrama, gal dar ne visos matėt Lendu vėl į youtube semtis idėjų, bo kai matau, visos čia gerokai ne mano skonio filmus žiūrit