Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

Ekskursantka nutariau neziureti sestadienio vakara...patiko nastajasciaha liubov...
Startuoju su grecianka....sima,ziuri ji?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 31, 13:27)
Aš pažiūrėjau vakar porą serijų ir padėjau į šalį, nežiūrėsiu toliau nes neužkabino schmoll.gif Dar leidau sau 'prabangos' paskaityti atsiliepimus, tai jie pakankamai geri, tačiau man užkliuvo tai, kad šio serialo конец мутный. Nepatinka, o ir nemėgstu tokių pabaigų. Na nebent tai gija į tęsinį (ko visko gali būti), o kadangi aš ne visada pratęsimus/2-rus sezonus žiūriu, tai juo labiau...

Paziurejau Profesional. 8 serijos man buvo pacios paciausios thumbup.gif Zuvo blogiukai, galejo ties tuo ir apsistoti. Kitas serijas ziurejau su prasukimais, nes pabodo saudau-gaudau. O pabaiga ne mutna schmoll.gif Kas ten neaisku? Gerietis nusaunamas, papildomai susprogdinamas. Vsio, net noredamas is tokio pragaro gyvas neislistu. Tarp kitko, labai gera pabaiga, nes logiskai mastant, po tiek zmogzudysciu jis Rusijoj vis tiek butu pastatytas prie sienos kaip zudikas maniakas biggrin.gif

Pavargau nuo detektyvu, noriu kazko lengvo.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 19:26)
O pabaiga ne mutna schmoll.gif Kas ten neaisku?
''Да главный герой погиб в конце и я надеюсь, что он не воскреснет.''
''Так вроде не погиб - в последних кадрах ей приходит письмо из-за границы (видно, что международное) с её кольцом, что он забрал у тех двух ментов.''
O tai kaip iš tikro?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 19:26)
Paziurejau Profesional. 8 serijos man buvo pacios paciausios thumbup.gif Zuvo blogiukai, galejo ties tuo ir apsistoti. Kitas serijas ziurejau su prasukimais, nes pabodo saudau-gaudau. O pabaiga ne mutna schmoll.gif Kas ten neaisku? Gerietis nusaunamas, papildomai susprogdinamas. Vsio, net noredamas is tokio pragaro gyvas neislistu. Tarp kitko, labai gera pabaiga, nes logiskai mastant, po tiek zmogzudysciu jis Rusijoj vis tiek butu pastatytas prie sienos kaip zudikas maniakas biggrin.gif

Pavargau nuo detektyvu, noriu kazko lengvo.

na galėjai ir pageltoninti doh.gif
katik pažiūrėjau "pereletnye ptashki" toks lengvas, nieko blatno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 01 31, 19:17)
Startuoju su grecianka....sima,ziuri ji?

thumbup.gif taip, dar žiūriu, nes pats įdomumas prasidėjo 4u.gif
tik perspėju, kad rodo tik darbo dienom (aš žiūriu online, tai nuo pirmadienio iki penktadienio), bet sukuria po dvi serijas naujas, tai rytinę kavą geriant ir susižiūri 4u.gif
---
laba vakara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 31, 19:37)
''Так вроде не погиб - в последних кадрах ей приходит письмо из-за границы (видно, что международное) с её кольцом, что он забрал у тех двух ментов.''
O tai kaip iš tikro?

Taip ir yra: gauna po jo mirties laiska su ziedu. drinks_cheers.gif Bet kad tai jis siuncia, o ne palieka pranesima, jog po mirties atsiusti jo mylimai, juk jis profesionalas ir toki dalyka jam labai lengva uzsakyti-niekur nerodo. As vis tik noreciau, kad nebeprisikeltu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 31, 18:37)
O tai kaip iš tikro?

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 20:48)
Taip ir yra: gauna po jo mirties laiska su ziedu. drinks_cheers.gif Bet kad tai jis siuncia, o ne palieka pranesima, jog po mirties atsiusti jo mylimai, juk jis profesionalas ir toki dalyka jam labai lengva uzsakyti-niekur nerodo. As vis tik noreciau, kad nebeprisikeltu biggrin.gif

O as pagalvojau, kad jis profesionalas ir isgyveno
Atsakyti
Šį vakarą praleidau su Игорь Петренко.
Esu žiūrėjusi nemažai su jo vaidyba filmų, tačiau pasirodo atradau ir nematytų....
Nžn kaip aš čia taip apsileidau mastau.gif
Kokia diena toks filmas.
V.ž. pradėjau nuo dramos. O kaip žinia, drama yra drama....
''Кармен'' /2003/ трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=358568

Antras filmas man patiko labiau nei pirmas
Apstulbau, kad šis 2010-ųjų filmas taip taikliai filmo pradžioje
atspindi dabartinę nesantaiką tarp Rusijos ir Ukrainos 2014-2015 m.
O ir iš karto supratau tai, ko Петренко nesuprato wub.gif
Игорь Петренко, Екатерина Климова (HD)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=557063
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 01 30, 10:54)

jau nemoku apsakyt, kaip TAU dėkinga esu ax.gif g.gif
atsisiunčiau į kompą, bet ir saugaus puslapį, kai tik internetą įsijungiu, taip ir klausausi tos pirmos _ kur sujungtos į vieną_ wub.gif cool.gif
----
neturiu ką žiūrėt...
bet bandysiu kažką iš Jūsų paskutinėm dienom aptartų cool.gif
Atsakyti
Sveikos
Kam aktualu(kas siunciates ir kinozal.tv)

http://forum.kinozal...ad.php?t=257839
1 февраля 2015 года наш любимый проект Кинозал.ТВ празднует 9-летие!
1 февраля 2015 года объявляется праздничная акция скачивания раздач без учета рейтинга!

O as kaip tycia neturiu ka siustis ir truputi jau pradedu badauti cool.gif

Vakar paziurejau След тигра 2014. Visai patiko. Trumpas-1 serijos. Galejo but ilgesnis. Siandien tureciau ka ziuret ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 01 vasario 2015 - 10:11
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 31, 20:22)
thumbup.gif taip, dar žiūriu, nes pats įdomumas prasidėjo 4u.gif
tik perspėju, kad rodo tik darbo dienom (aš žiūriu online, tai nuo pirmadienio iki penktadienio), bet sukuria po dvi serijas naujas, tai rytinę kavą geriant ir susižiūri 4u.gif

as siunciuosi ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 01 31, 16:21)
kaip noriu kaimooooooooooooooo melodramos  wub.gif

paziurejau "povieziot v liubvi", prailgo...tik del aktoriaus ziurejau....
einu ziureti "Ekskursantka"  ax.gif

Vakar susiradau Babje leto ( 2011). Pati ta wub.gif - kaimiška melodrama, gal dar ne visos matėt smile.gif Lendu vėl į youtube semtis idėjų, bo kai matau, visos čia gerokai ne mano skonio filmus žiūrit biggrin.gif
Atsakyti