Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 30, 20:08)
Jei mano nuomone pasitiki(ar nieko tokio, jei kreipiuosi-tu?), tai serialas 10 balu drinks_cheers.gif

As pritariu thumbup.gif 10 balu.
O bus kitas sezonas? Saunu tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 30, 10:36)
nepagalvojo ji, nu nieko sau, kitąkart ir adresą parašyk, mažu pašonėje ir gyveni  biggrin.gif
vat taip ir būna, kai užsikablioji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laukininkuose

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 30, 15:03)
pagaliau ir aš nors viena filma neblogą pasiūliau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu šaunuolė biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 30, 19:40)
Peržvelgiau vaidinančių aktorių sąrašą ir stabtelėjau ties Константин Стрельников.
Bet tame sąraše yra ir aktorius kurio tragiškai nemėgstu- Сергей Юшкевич doh.gif

Pirmas tai gerulis wub.gif
O antras man primena psicikos negalią turintį žmogų na negalima taip sakyti, bet... smile.gif
Nu kas čia per intrigavimas su naujuoju "Профессионал" bigsmile.gif kaip atsilaikyti/ jaučiu be šansų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 31, 12:51)

O antras man primena psicikos negalią turintį žmogų na negalima taip sakyti, bet... smile.gif
Nu kas čia per intrigavimas su naujuoju "Профессионал"  bigsmile.gif  kaip atsilaikyti/ jaučiu be šansų  lotuliukas.gif

Neatsilaikyk mirksiukas.gif Smagu, kai su daugeliu zmoniu gali iskart pasidalinti ispudziais thumbup.gif thumbup.gif Beje, jau as liapsusus pamaciau tongue.gif

O man jis tinka blogiuku vaidmeniui drinks_cheers.gif Buna tokie aktoriai, kurie jau is isvaizdos buna arba gerieciai, arba blogieciai ir nesiziuri priesingam vaidmeny drinks_cheers.gif
Beje, vakar pradejau ziureti ir detektyvine komedija "Byk i Spindel", tai pries miega visai smagiai pirma serija susiziurejo, cia buvo pertrauka padaryta nuo Profesional.
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 31, 12:51)
Nu kas čia per intrigavimas su naujuoju "Профессионал"  bigsmile.gif kaip atsilaikyti/ jaučiu be šansų lotuliukas.gif
Aš pažiūrėjau vakar porą serijų ir padėjau į šalį, nežiūrėsiu toliau nes neužkabino schmoll.gif Dar leidau sau 'prabangos' paskaityti atsiliepimus, tai jie pakankamai geri, tačiau man užkliuvo tai, kad šio serialo конец мутный. Nepatinka, o ir nemėgstu tokių pabaigų. Na nebent tai gija į tęsinį (ko visko gali būti), o kadangi aš ne visada pratęsimus/2-rus sezonus žiūriu, tai juo labiau...
Vienu žodžiu на вкус, и цвет - товарищей нет nail.gif
Vienu žodžiu aš kaip ta gazelė- atsilikau nuo būrio konkrečiai biggrin.gif
Bet tai va žiūrinčiom dabar gerai, turi ką žiūrėti, o aš nabagė nič nieko nerandu ką čia pažiūrėjus.
Atsakyti
Labas šeštadienį 4u.gif Už lango juodai-balti vaizdai šiandien, nespalvoti smile.gif

Žiūrėjot, kalbėjot apie Крестный ?. Kažin, kaip?

http://kinozal.tv/de....php?id=1288876

Papildyta:
A vot koks rusas biggrin.gif Сергей Витауто Пускепалис родился 15 апреля 1966 года в городе Курск; отец — литовец, мать — болгарка
.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 31, 12:54)
A vot koks rusas biggrin.gif Сергей Витауто Пускепалис родился 15 апреля 1966 года в городе Курск; отец — литовец, мать — болгарка
.

Laba.
Man su Puskepaliu filmai paprastai patinka- Popytka Very, Metro, Krik sovy...
Bet Kriostny nudnas kazkojs. Nepabaigiau ...l wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 31, 14:07)
Laba.
Man su Puskepaliu filmai paprastai patinka- Popytka Very, Metro, Krik sovy...
Bet Kriostny nudnas kazkojs. Nepabaigiau ...l wub.gif

Vot tos Popytkos ir nemačius. Kiba ir pažiūrėsiu wink.gif Ačiuks 4u.gif Kitus du mačius, patiko.

http://kinozal.tv/de...s.php?id=663662
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 31, 13:54)

Žiūrėjot, kalbėjot apie  Крестный ?. Kažin, kaip?

Aš žiūrėjau. man patiko. Sunkokas. Bet netuščias. Apie karo gydytoją-akušerį. Grįžęs iš misijos, jis prižiūri komos ištiktą neščią visus 9 mėn.
Atsakyti
kaip noriu kaimooooooooooooooo melodramos wub.gif

paziurejau "povieziot v liubvi", prailgo...tik del aktoriaus ziurejau....
einu ziureti "Ekskursantka" ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Vakar pradejau ziureti du serialus: Тест на беременность ir женские мечты о дальних странах. Pirmojo tik vieną seriją peržiūrėjau, o antrojo jau šeštą pradėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 01 31, 16:34)
женские мечты о дальних странах[/b].

Man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 01 31, 17:34)
Vakar pradejau ziureti du serialus: Тест на беременность ir женские мечты о дальних странах. Pirmojo tik vieną seriją peržiūrėjau, o antrojo jau šeštą pradėjau ax.gif
Pirmas man nūdnas kažkoks, na bet žiūriu. Man jame kažkas ne taip ir ne tas. Trūksta kažko. Vienas garso takelis patinka, bet tikriausiai tik tiek ir patinka. Dabr kaip su tuo bulvių maišu- sunku nešt, gaila ir pamest.
Antras man yra patikęs. Buvo tokių vietų, kad net vos ne akis uždengus žiūrėjau.
Atsakyti