Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 30, 14:30)
As griebiau thumbup.gif
Mergos, po Kosatkos mars i Profesional biggrin.gif Kablys nuo pirmos serijos, kol kas liapsusu nematau rolleyes.gif

tikrai tiesa, filmas įtraukia nuo pat pirmos serijos, ko man iš "Mažoro" labai truko g.gif pagaliau ir aš nors viena filma neblogą pasiūliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 30, 14:03)
pagaliau ir aš nors viena filma neblogą pasiūliau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

imk baliončikų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

įkalbėjot, šiandien vakare čiupsiu
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 30, 15:03)
tikrai tiesa, filmas įtraukia nuo pat pirmos serijos, ko man iš "Mažoro" labai truko g.gif pagaliau ir aš nors viena filma neblogą pasiūliau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ziuriu 5 serija, net sisioti neinu doh.gif Merginos, kas dabar badaujat-varykit cia, tikrai serialas 11 balu thumbup.gif Kosatka nublanko pries ji.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 01 30, 16:33)
imk baliončikų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

įkalbėjot, šiandien vakare čiupsiu

oi ačiū ačiū lotuliukas.gif
čiupk čiupk mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 30, 17:39)
Ziuriu 5 serija, net sisioti neinu doh.gif

Merginos, kas dabar badaujat-varykit cia, tikrai serialas 11 balu thumbup.gif Kosatka nublanko pries ji.

as 8 esu paziurejusi, šivakar serijike kita butinai paziuresiu su vyru biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, gal padesit man surasti viena filma smile.gif niekaip nepamenu pavadinimo, o noreciau dar karta paziureti. tai filmas apie isprievartauta mergina, kurios senelis vienam prievartautojui sove tiesiai i tarpukoji smile.gif buciau dekinga, jei kuri parasytumet pavadinima, gal zinosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 01 30, 16:58)
sveikos, gal padesit man surasti viena filma smile.gif niekaip nepamenu pavadinimo, o noreciau dar karta paziureti. tai filmas apie isprievartauta mergina, kurios senelis vienam prievartautojui sove tiesiai i tarpukoji smile.gif buciau dekinga, jei kuri parasytumet pavadinima, gal zinosit smile.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1227769
user posted image
Atsakyti
Baigiau VML žiūrėti... Taip ptiko, kad gaila, jog baigėsi verysad.gif
Dabar eilė ateis turbūt Тест на беременность:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 30 sausio 2015 - 17:50
Kątik pažiūrėjau, filmas šiaip sau "Роковое наследство"
Atsakyti
Taip nudžiūgau, kad penktadienis, pradėsiu ilsėtis kaip žmogus,
ir dar kaip tyčia šiandien tokia lyrinė nuotaika pas mane, tai ne, ateinu čia ir ką??? Ką randu!
Aš nesuprantu, tai jūs dabar žiūrit Профессионал? Na jūs duodat, o kur перикур? bigsmile.gif Nemirtingos moteros!
Sakiau jau kurį laiką nežiūrėsiu jokių detektyvų ir bajevikų, tai ne, vat konkrečiai vedat žmogų iš kelio, ot kokios!
Peržvelgiau vaidinančių aktorių sąrašą ir stabtelėjau ties Константин Стрельников.
Pasakykit man dabar tyliai į ausį, ar jis bus TAS žmogus kuris padės tam nukentėjusiam Андрей Зубов ??
Bet tame sąraše yra ir aktorius kurio tragiškai nemėgstu- Сергей Юшкевич doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 30, 19:40)
Nemirtingos moteros!

vat konkrečiai vedat žmogų iš kelio, ot kokios!

Peržvelgiau vaidinančių aktorių sąrašą ir stabtelėjau ties Константин Стрельников.
Pasakykit man dabar tyliai į ausį, ar jis bus TAS žmogus kuris padės tam nukentėjusiam Андрей Зубов ??
Bet tame sąraše yra ir aktorius kurio tragiškai nemėgstu- Сергей Юшкевич doh.gif

moteros čia nemirtingos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

hah.gif

iš dalies mirksiukas.gif

aš savo vyrui tą patį pasakiau na koks jis man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Mergaites gal kuri esate mačiusi "нюхач"? rekomendavo man, bet galvoju pasiklausiu čia "vilkų tarybos" (tikiuosi nesupyksite už šį išsireiškima blush2.gif ) dėl šio serialo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 30, 20:47)
Mergaites gal kuri esate mačiusi "нюхач"? rekomendavo man, bet galvoju pasiklausiu čia "vilkų tarybos" (tikiuosi nesupyksite už šį išsireiškima blush2.gif ) dėl šio serialo  biggrin.gif

Jei mano nuomone pasitiki(ar nieko tokio, jei kreipiuosi-tu?), tai serialas 10 balu drinks_cheers.gif Nu ziauriai jis man patiko, kazkas kitokio buvo, nei kiti detektyviniai serialai. Labai laukiau 2 sezono, bet, matyt, nesulauksiu, vargu, ar kuria. Is kitos puses, geri serialai tie, kurie nevirsta muilo operomis drinks_cheers.gif
Detektyvas buvo profesionalus tuom, kad is uosles, kaip suo, galedavo atkurti nusikaltima is smulkiausiu detaliu. Net ne detaliu, o kvapu nuotrupu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 30, 21:08)
Jei mano nuomone pasitiki(ar nieko tokio, jei kreipiuosi-tu?), tai serialas 10 balu drinks_cheers.gif Nu ziauriai jis man patiko, kazkas kitokio buvo, nei kiti detektyviniai serialai. Labai laukiau 2 sezono, bet, matyt, nesulauksiu, vargu, ar kuria. Is kitos puses, geri serialai tie, kurie nevirsta muilo operomis drinks_cheers.gif
Detektyvas buvo profesionalus tuom, kad is uosles, kaip suo, galedavo atkurti nusikaltima is smulkiausiu detaliu. Net ne detaliu, o kvapu nuotrupu.

Pasitikiu pasitikiu biggrin.gif (na nežinau, už tai kad taip kreipeisi jaučiu reiks kaip vergę Izaura su bizunu lupti biggrin.gif -joke, žinoma kad gali mirksiukas.gif) vadinasi vyrui duosiu užduoti, o tai jau neskuba "Profesionalo" ziureti, bo paskui nebeturesim ką žiūrėti hihihi.gif bet jei buvo pirmas sezonas, antras tikrai tures buti ax.gif
kątik besidarbuodama pažiūrėjau "Hrani.ee.lubovj" nežinau, kažkaip tai tik šiaip sau biggrin.gif matyt paskutinieji žiūrėti serialai labai jau filmų kartelę užkelė lotuliukas.gif
Atsakyti