Второй шанс, jei kas nematėt ir nėr ką žiūrėt, visai nieko, melodrama:) gražūs ir jauni aktoriai
QUOTE(amirrr @ 2015 02 24, 10:30)
Laaabai skanūs, jau atidirbau šį receptą, viduje su sultinuku būna, tai pirma išeriam jį o tie kurie lieka nesuvalgyti iš karto, tas sultinys susigeria ir ir patampa sultingi
gal receptuku pasidalintum?
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 24, 14:54)
Labai sokoladiskas Sokolades avataras.
O i tema.
Ziurim visdar
Женщины на грани (Смерти нет) 2013. Labai patinka-geri aktoriai, situacijos gerules. Siandien pabaigsim. Griebsim gal Japoncika arba koki Чиста вода у истока (4 серии из 4) / 2014 / РУ / SATRip
QUOTE(spoorga @ 2015 02 24, 19:48)
Ziurejau si.Man ispudzio nepaliko.Pries pora savaiciu ziurejau,ne taip seniai atrodo,o jau viskuo ir nebeatsimenu,isgaravo.Ir didelis mano nusivylimas,buvo tas,kad mazai Cerepanovo (Sergei Marin) rode
Vien del jo ir ziurejau.
Laba
Norimi filmai ir serialai su Bondarenko peržiūrėti Vieni labai patiko, kiti šiaip sau tokie buvo Dabar galima toliau kitus serialus ir filmus žiūrėti
Šiandien žiūrėjau, lengvas kaip ir amirrr minėjo Patiko, bet, kad labai tai tikrai ne
Norimi filmai ir serialai su Bondarenko peržiūrėti Vieni labai patiko, kiti šiaip sau tokie buvo Dabar galima toliau kitus serialus ir filmus žiūrėti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 22, 14:58)
Šiandien žiūrėjau, lengvas kaip ir amirrr minėjo Patiko, bet, kad labai tai tikrai ne
''Алхимик (Эликсир Фауста)'' /2015/
Сегодняшняя премьера Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1313966
Сегодняшняя премьера Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1313966
Labas vakaras.
Pagaliau.
Užsuku, paskaitau ir toliau varau. Laiko stoka- žiauri. Žiauriai daug darbo, intensyviai.
Dar ir namuos (dabar viena) tuda siuda su pilnu pajėgumu.
Jeigu laiką anksčiau matuodavau dienom, tai dabar savaitėm. Man dabar dvi savaitės kaip viena akimirka
Neturiu jėgų nei bendraut nei ką, dar taip ir sutapo į vieną krūvą, kad visiems vienu metu esu reikalinga. Nors persiplėšk.
Kažkoks chroniškas pervargimas. Dar ir į namus darbo parsinešu, analizuoju vis
Svajoju į negyvenamą salą, ar kad kokie žali žmogeliukai pavogtų bent savaitei, na arba savaitgaliais išsijungti mobilų,
kad nieks nepasiektų ir taip save izoliuoti, nors kuriam laikui, nors savaitgaliui.
Bet filmus kaskart prieš miegą pažiūriu pažiūriu...neapleidžiu.
Žiūriu dabar su aktoriumi Артём Ткаченко. Ne vieną filmą esu mačiusi su jo vaidyba.
Žiūrėjau tik išėjus į eterį, bet iki dabar faini atsiminimai. Toks gerietiškas.
Vienišas tėvelis su dukruže "Небесные родственники /2011/" Анонс
Pagaliau.
Užsuku, paskaitau ir toliau varau. Laiko stoka- žiauri. Žiauriai daug darbo, intensyviai.
Dar ir namuos (dabar viena) tuda siuda su pilnu pajėgumu.
Jeigu laiką anksčiau matuodavau dienom, tai dabar savaitėm. Man dabar dvi savaitės kaip viena akimirka
Neturiu jėgų nei bendraut nei ką, dar taip ir sutapo į vieną krūvą, kad visiems vienu metu esu reikalinga. Nors persiplėšk.
Kažkoks chroniškas pervargimas. Dar ir į namus darbo parsinešu, analizuoju vis
Svajoju į negyvenamą salą, ar kad kokie žali žmogeliukai pavogtų bent savaitei, na arba savaitgaliais išsijungti mobilų,
kad nieks nepasiektų ir taip save izoliuoti, nors kuriam laikui, nors savaitgaliui.
Bet filmus kaskart prieš miegą pažiūriu pažiūriu...neapleidžiu.
Žiūriu dabar su aktoriumi Артём Ткаченко. Ne vieną filmą esu mačiusi su jo vaidyba.
Žiūrėjau tik išėjus į eterį, bet iki dabar faini atsiminimai. Toks gerietiškas.
Vienišas tėvelis su dukruže "Небесные родственники /2011/" Анонс
QUOTE(Nanita @ 2015 02 24, 19:06)
Ziurejau si.Man ispudzio nepaliko.Pries pora savaiciu ziurejau,ne taip seniai atrodo,o jau viskuo ir nebeatsimenu,isgaravo.Ir didelis mano nusivylimas,buvo tas,kad mazai Cerepanovo (Sergei Marin) rode
Vien del jo ir ziurejau.
Vien del jo ir ziurejau.
Nuobodokas
Nauja XXXII Tema
Patinka ar nepatinka, dabar jau tikriausiai nelabai ir svarbu
Lithuania: V.Baumila and M.Linkytė to sing at Eurovision! This Time (2015)
Geros kloties mūsų tautiečiams
Patinka ar nepatinka, dabar jau tikriausiai nelabai ir svarbu
Lithuania: V.Baumila and M.Linkytė to sing at Eurovision! This Time (2015)
Geros kloties mūsų tautiečiams
QUOTE(Visgi @ 2015 02 25, 21:33)
Labas vakaras.
Laba,
tai va kur dingus.Sakai marotonas tau,tai belieka palinketi jegu,bei kantrybes Laukiame sugriztant
Ne i tema.Skaitau Herbjorg Wassmo,knyga,"Septintas susitikimas",itrauke nuo pat pradzios,kaip ir,kazkada skityta,Dinos trilogija.Patinka sios autores rasymo stilius,kitaip atskleidzia zmoniu jausmus.
I tema. Ar kas pradejo ziureti Alchimika,ar labai jis mistinis?