Pažiūrėjau 1-4 ser. "Семья маньяка Беляева",o tiksliau tai persukau 2-3 serijas, nes tokia "mutota" man ten buvo. Pradžia ir pabaiga (1 ir 4 serijos) įdomesnės, o viduriukas , jei ne geri aktoriai - nebežiūrėčiau.
"Test na beriemienost" labai patiko
QUOTE(daibava @ 2015 02 19, 15:12)
Oi geras
O aš va dabar ne apie knygas,bet papasakosiu,kad prieš perant prekę,pasidomėjus,nebūtinai gausi tai,ko nori. Va vakarienei Rimi parduotuvėj pirkau mėsiškas dešreles. Pas pardavėją paklausiau,ar ne aštrios,nes man reikia,ka ir mano trimetis galėtų valgyt.Sako "žinokit net per švelnios" Ir ką-nors suviduriuok iš pasiutimo-valgau ir dega jau ir burna,ir skrandis ir lūpos. Gerai,kad dar paragavau,mažiui padėjus po nosim
QUOTE(Julsita @ 2015 02 19, 20:23)
Oi geras
O aš va dabar ne apie knygas,bet papasakosiu,kad prieš perant prekę,pasidomėjus,nebūtinai gausi tai,ko nori. Va vakarienei Rimi parduotuvėj pirkau mėsiškas dešreles. Pas pardavėją paklausiau,ar ne aštrios,nes man reikia,ka ir mano trimetis galėtų valgyt.Sako "žinokit net per švelnios" Ir ką-nors suviduriuok iš pasiutimo-valgau ir dega jau ir burna,ir skrandis ir lūpos. Gerai,kad dar paragavau,mažiui padėjus po nosim
Matyt pardaveja megsta labai astriai pavalgyti,jei sios desreles jai "svelnios"
QUOTE(saulyte525 @ 2015 02 19, 19:47)
Pažiūrėjau 1-4 ser. "Семья маньяка Беляева",o tiksliau tai persukau 2-3 serijas, nes tokia "mutota" man ten buvo. Pradžia ir pabaiga (1 ir 4 serijos) įdomesnės, o viduriukas , jei ne geri aktoriai - nebežiūrėčiau.
sutinku , bet šiaip labai gyvenimiška situacija, gaila šeimos buvo
QUOTE(Nanita @ 2015 02 19, 19:47)
Matyt pardaveja megsta labai astriai pavalgyti,jei sios desreles jai "svelnios"
matyt ką paklausia, tai taip ir atsako, kad tik pirktų? Norėtų aštrių - tas pačias gautų
QUOTE(saulyte525 @ 2015 02 19, 22:50)
matyt ką paklausia, tai taip ir atsako, kad tik pirktų? Norėtų aštrių - tas pačias gautų
Irgi variantas
Уневерсальные калбаски на все случаи жизни
QUOTE(saulyte525 @ 2015 02 19, 20:47)
O man kaip tik 3 serijos idomios labai ir gyvenimiškos pasirodė, o va paskutinėj serijoj viskas labai greit įvyko realiai spėju manjako taip parastai gyvenime nepaimsi, ten trūko kad kažkaip galėjo išsiaiškinti, kad tose vietose kur traukinys stovėdavo ir remontuodavo bėgius buvo nužudyta ir daugiau merginų..o čia kažkaip paskutinėj serijoj man toks jausmas, kad norėta kuo greičiau filmą užbaigt man va čia pritrūko serijų išsamesniam filmui bet šiaip filmas man labiau patiko daug nei Kasatka ar test na bermemenost, nes ilgai dvejojau, o gal visgi Kirilas žudikas
QUOTE(Visgi @ 2015 02 20, 15:31)
reiks su vyru pažiūrėti, turėtų būti neblogas, su pagrindiniu aktorium žiūrėjom "Шеф", tai labai patiko
Prasukau Toskaną. Filmas gražus, bet neįdomus Solovjovą nuo iki nužiūrėjau ir tiek žinių
Sveikos, o aš kariauju, nors pačio karo ten nedaug. Daugiau istorija apie šeimą ir jos artimuosiui: kas Vokietijos lageryje, kas dirba karo ligoninėje, kas apkaltintas dezertiravimu ir t. t. Va šitą žiūriu
http://serialu.net/ya-vernus/
http://serialu.net/ya-vernus/
Ech, su pavasariu, mergaitės, pas mus jau viskas tirpsta aplinkui na toks oras, kad taip ir norisi lengvos kaimiškos melodramos kur kaitintų saulutė ir žaliuotų viskas...