Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 02 17, 21:46)
kaip tik dabar ziuriu,todel ir uzsimaniau dar kazko smile.gif bet nepalyginsi su Japonchiku.
Esminė klaida. Niekada negalima iškart po peržiūros ieškoti kažko panašaus, nes niekada nepatenkins lūkesčių. Niekada. Reikalinga laikina pauzė, kad ir trumpa. Persijungimas į kitką. Auksinė taisyklė. Pagal save žinau. Išbandyta ir pasiteisino ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 17, 20:54)
Esminė klaida. Niekada negalima iškart po peržiūros ieškoti kažko panašaus, nes niekada nepatenkins lūkesčių. Niekada. Reikalinga laikina pauzė, kad ir trumpa. Persijungimas į kitką. Auksinė taisyklė. Pagal save žinau. Išbandyta ir pasiteisino ne kartą.

tai kad daugiau nera ka ziureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 02 17, 22:06)
tai kad daugiau nera ka ziureti doh.gif
O dazhilis biggrin.gif Na bet ištikrųjų tai rimtai, kad nėr ką žiūrėti. Sutinku. Aš ir tai, ką turiu, tą taupau. O tai irgi dasigyvenau doh.gif
Atsakyti
Paziurejau Toskanos 9 serijas,ar toliau bus kazka idomiau,ar taip monotoniskai ir pasibaigs? g.gif

Ziurint,Toskana,prisiminiau kazkada matyta,amerikieciu/italu,melodrama/komedija,Под солнцем Тосканы/Under the Tuscan Sun (2003),geras,pozityvus,su graziais peizazais,filmas. smile.gif Kadangi badas,einu paziuresiu ji,dar karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 17 vasario 2015 - 21:12
QUOTE(Visgi @ 2015 02 17, 21:10)
O dazhilis biggrin.gif Na bet ištikrųjų tai rimtai, kad nėr ką žiūrėti. Sutinku. Aš ir tai, ką turiu, tą taupau. O tai irgi dasigyvenau doh.gif

pas mane tik desertui liko Internai,bet dar nera visu seriju ir viskas,daugiau nieko doh.gif kosmaras kazkoks cool.gif

beje skaiciau,kad jau pradejo filmuoti paskutini internu sezona.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 02 17, 22:20)
pas mane tik desertui liko Internai,bet dar nera visu seriju ir viskas,daugiau nieko doh.gif kosmaras kazkoks cool.gif
Pas mane irgi ta pati situacija, Internus laikau gerdėsiui į ateitį. Na, ačiūD Magikjanas ne už ilgo pasirodys.
Bet tai kaip sutapk tu man, kad visi skirtingų filmų sezonai, po truputi, po truputi, užsilenkia beveik vienas paskui kitą. Nesąžininga taip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 17, 21:28)
Nesąžininga taip schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 17, 21:39)

EV kiekvienais metais labai laukiu.Ziuriu "nepasiruosius"nezinau is anksto kas,ka dainuos.Man taip idomiau.

ir mes kiekvienais metais žiūrim, visada sutampa su vyro gimtadieniu, tai visi juokiasi kad eurovizijos žiūrėjimo vieta aiški biggrin.gif

nežinau, turbūt nebeatsiras LT United cool.gif

QUOTE(Nanita @ 2015 02 17, 22:11)
Paziurejau Toskanos 9 serijas,ar toliau bus kazka idomiau,ar taip monotoniskai ir pasibaigs? g.gif

Ziurint,Toskana,prisiminiau kazkada matyta,amerikieciu/italu,melodrama/komedija,Под солнцем Тосканы/Under the Tuscan Sun (2003),geras,pozityvus,su graziais peizazais,filmas. smile.gif Kadangi badas,einu paziuresiu ji,dar karta.

taip ir pasibaigs biggrin.gif

sakot Internus reik žiūrėti g.gif g.gif
Atsakyti
Kątik baigiau žiūrėti "Семья маньяка Беляева", toks visai nieko, tiesa ir vel su A. Djacenko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 17, 22:11)

Siulau nebesikankinti ir paskaityti pageltoninta teksta, kaip kad as padariau biggrin.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 02 17, 22:20)

As jau kokius 5 paskutinius filmuotus sezonus prisimenu lotuliukas.gif

Dabar ziuriu "Granica vremeni".
http://www.seasonvar...ca_vremeni.html
Negaliu pasakyti, kad uch-ach, bet geriau, nei badas ar Toskana thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
paskaiciau uzgeltoninta teksta Toskanos.
Dabar vel paieskose busiu.
Visgi, o kur ta zadeta valentinine istorija?
Atsakyti
labai patinka thumbup.gif

user posted image

nemegstu tiek daug seriju ziureti, bet cia isimtis smile.gif neprasuku nei vienos serijos, aciu Sim uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti