Labas vakaras
Na kaip Užgavėnės? Sočios ir laimingos? Aš- taip. Kolegė darbe žiauriai skaniais lašinukais pavaišino, apsivalgymas.
Galvojau grįžus iš darbo namuos reikės dar blynų kept, bet nereikėjo, apsėjo Užgavėnės be manęs
sūnus prikepęs mielinių blynų.
Oi, tai taip gerai, nieko daryt nereikėjo,
lafa...
Gera žinia. Bent jau man. Jau žinau su kuo vakarus leisiu
Последний из Магикян СТС 4 сезон. Дата выхода ожидается 2 марта (1)Последний из Магикян СТС 4 сезон. Дата выхода ожидается 2 марта (2)Fainas klipas
Danila Kozlovsky - BOOM CLAPAtrankos eurovizijos šiemet nežiūriu, pasuoju. Nepatiko antri metai iš eilės ta pati atrankos specifika.
Man ji ir anais metais nepatiko
Tai nežiūrėjau ir favoritų neturiu.
Tačiau pažiūrėjau šiandien vis tik eurovizijos lyderius (kaip suprantu).
Man visai labai smagi daina, derantis duetas, beklausant norisi pasigarsint kuo garsiau, ir net paplot į taktą, net ir pajudėti
Patinka man toks country stiliukas, o Monika Linkytė taip man kaip Nicole Kidman, panašios bruožais kažkuria prasme šiek tiek.
Nuo 2.10 min. - 5.20 minTarkuoja liaudis juos, nemėgsta, antipatijos kažkokios. Neva jau labai šitie veržiasi į EV, o kas iš dalyvaujančių nesiveržia?
Ščiogolovaitė kiek kartų bandė, Aistė Pilvelytė tai apskritai n+k kartų veržėsi į tą EV, baisiai čia.
O man nei šilta nei šalta, lai važiuoja
Svarbu, kad tik ne su kokia
zanūdna daina, per kurią žiovaut pradedi.
Žinoma, pusfinalius ir finalą žiūrėsiu kas be ko. Šventas reikalas. Negi praleisiu tokią pramogą
Paskutinis žiūrėtas filmas
Плохая соседка 2015. Neypatingas, šiek tiek man nuobodokas, bet pažiūrėti sykį galima.
Nervino pagr. aktoriaus šukuosena.
Kučiriavas toks. Kai tik į jį pasižiūriu, tai man
Puškinas prieš akis
Man su jo vaidyba patiko lengvas komedijinis serialas
Спасти босса 2012Vakarais prieš miegą labai gerai žiūrėdavosi.
V. ž . Bjaurus bosas, vargšė sekretorė, ir dar bjauresnis boso tėvas.
Анонс