Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 02 16, 15:42)

Любовь в большом городе esu kino teatre žiūrėjusi visus sezonus,
tai toks pastiprintas efektas gavosi, tai labai smagiai visi trys sezonai susižiūrėjo, labai.

Vsio, išgėriau kavos, ir varau, nežinau kur, bet varau, gal kur į miestą ar prie upės, į parką.
Nes baigia jau sąžinė užgraužti, kad pusę tokios tobulai saulėtos ir gražios dienos namie prasitvarkiau.

user posted image

Любовь в большом городе vakar pabaigem labia patiko 4u.gif

Kaip as jums pavydziu pavasario wub.gif pas mus rekordiniai salcai paskutiniu metu brrrrr atsibodo ziema verysad.gif
Atsakyti
Laba,
kvepia tuo pavasariu, tikrai...
aš įnikau į Piataja grupa krovi, isivaizdavau, kad bus apie medikus, o siužetas toooli gražu ne smile.gif Įtraukė, bet visų 16 serijų šiandien matyt niekaip nepažiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 16, 16:42)
Beje, ką mielai pažiūrėjau čia kada (seniai seniai esu mačiusi, ir jūs matę)
tai ''Когда на юг улетят журавли'' /2010/ HD
Gaila, kad Дмитрий Миллер dabar retai rodosi filmuose, man jis visada simpatiškas buvo ir yra flirt.gif

Paziurejau, nes nebuvau maciusi, labai patiko, bada numarinau smile.gif

Siandien ir pas mus buvo saltibarsciai biggrin.gif
Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Baigiau 'Profesinal', patiko, įtempto siužeto, nėra kada žioplinėti smile.gif Reikia tikėtis pratęsimo, nes baltas popieriaus lapelis lyg tai ir pasako g.gif

Gal kuri žiūrėjote serialą apie Černobilį (kompanija gaudo juos apiplėšusį vaikiną, atsiduria Černobilyje ir nebegali iš jo išvažiuoti). Gal jau naujų serijų sukūrė, aš nebepamenu tikslaus pavadinimo
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 16, 00:15)
Nu šaunuolė, pasitaisei, te  4u.gif  friends.gif o tai jau pagalvojau pribūrei iš debesų   lotuliukas.gif

sumaišiau vardus doh.gif

QUOTE(kami_ @ 2015 02 16, 17:29)
Savo pažado dar laikausi ir žiūriu tik serialus ir filmus su Bondarenko ax.gif

ir as vakar kelis pražiūrėjau, visai patiko "liuba.liubov"

QUOTE(KlementinaR @ 2015 02 16, 18:55)

Kaip as jums pavydziu pavasario  wub.gif pas mus rekordiniai salcai paskutiniu metu brrrrr atsibodo ziema  verysad.gif

o tai kur taip šalta? g.gif

skaitau toliau knygas ax.gif ir karts nuo karto koki filma biggrin.gif sugalvojau, kad reik ir man perskaityti "50 pilku atspalviu" tai ieskau kas turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 16, 20:37)
ir as vakar kelis pražiūrėjau, visai patiko "liuba.liubov"

Aš šiandien šį serialą pradėjau žiūrėti, 3 seriją žiūriu ax.gif patinka ir man jis smile.gif
Pažiūrėjau savo matytų filmų ir serialų sąrašą, tai jau 45 filmai ir serialai pažiūrėti iš viso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 16 vasario 2015 - 20:48
QUOTE(kami_ @ 2015 02 16, 21:44)
Aš šiandien šį serialą pradėjau žiūrėti, 3 seriją žiūriu ax.gif patinka ir man jis smile.gif
Pažiūrėjau savo matytų filmų ir serialų sąrašą, tai jau 45 filmai ir serialai pažiūrėti iš viso  ax.gif

rasai archyva, gaila as to nedariau, o jaučiu būtų įspūdingas skaičius biggrin.gif
Atsakyti
Šokolade smile.gif
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 13, 01:03)
Kanada wink.gif As daznai cia rasau naktimis ir velai vakare  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 16, 20:51)
rasai archyva, gaila as to nedariau, o jaučiu būtų įspūdingas skaičius biggrin.gif

Jo, pradėjau rašytis biggrin.gif Peržiūriu ir iškart įrašau, tada lengviau žinot, kokie jau matyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 02 16, 21:54)
Šokolade  smile.gif

Papildyta:

Jo, pradėjau rašytis biggrin.gif Peržiūriu ir iškart įrašau, tada lengviau žinot, kokie jau matyti biggrin.gif

ačiū, nemačiau 4u.gif

geras,
dar su Bondarenko paziurejau "pacelui sudby", mane tai jo sypsena keri wub.gif
Papildyta:
Pradejau žiūrėti su A.Djacenko "Otpusk letom", gal kuri taip pat bus nemaciusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 16, 21:06)
dar su Bondarenko paziurejau "pacelui sudby", mane tai jo sypsena keri  wub.gif
Papildyta:
Pradejau žiūrėti su A.Djacenko "Otpusk letom", gal kuri taip pat bus nemaciusi smile.gif

Šį irgi jau peržiūrėjau, patiko ir net labai smile.gif mamai atsiunčiau,sudomino ir ją jis, kai papasakojau trumpai apie ką filmas ax.gif
Нелюбимый irgi neblogas, tik užkniso kameros judėjimas 3 serijoj doh.gif
Čia šitas? smile.gif http://www.kino-teat...s/110804/annot/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 16 vasario 2015 - 21:19
QUOTE(kami_ @ 2015 02 16, 22:11)
Man labai patiko Будет светлым день smile.gif
Čia šitas? smile.gif  http://www.kino-teat...s/110804/annot/

reiks paziureti 4u.gif
taip šis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 16, 21:13)

Reikės kada pažiūrėti 4u.gif