Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(vikaliu @ 2015 02 15, 14:18)
man patinka    thumbup.gif  einu paklausysiu ir ispaniško varianto      smile.gif
ilgai ieškojau šio filmo ir pagaliau radau, eisiu žiūrėt        drinks_cheers.gif

Sveikos      4u.gif

Patiko Ekskursante drinks_cheers.gif Vienas is geresniu, kuriuos sukure lietuviai thumbup.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 15, 19:12)
Baigiau 'Toskana" žiūrėti, lengvas serialiukas ax.gif

Pageltonink, kuom baigesi 4u.gif 8 serijas dar ziurejau, bet toliau jau ne mano kantrybei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 15, 20:41)
Patiko Ekskursante drinks_cheers.gif Vienas is geresniu, kuriuos sukure lietuviai thumbup.gif
Pageltonink, kuom baigesi 4u.gif 8 serijas dar ziurejau, bet toliau jau ne mano kantrybei blush2.gif

na kad jau prašai biggrin.gif
Marišos sesute bando nusižudyti išgėrusi tabletes, guledama ligonineje įgauna protelio ir pradeda į gyvenima žiūrėti kitaip, veliau su sesute išvažiuoja i Italija ten susimeta su gydytoju ir ruošiasi vestuvėms ;)Broliuko Glebo mylimoji serga veziu, nepagydomai, bet kai Glebas sužino susiranda gydytoja kuris ja isgydo, zinoma jie pries tai susituokia. Pamote netycia uzsitrenkia kazkokiam garaze ar kur ten ir jausdama kad mirsta, prisipazista (nufilmuodama telefonu) kad ji nužudė Niki žmoną. Žinoma ji nemirsta, o pasigimdo suneli, ir priverčia Niki firma užrasyti jos sunui ;D Tiesa, Marišos mama rando tos vilos rusyje. Na ir pabaiga baisiasi taip, kad Maikas lieka su Marisa wink.gif
Atsakyti
Dar
Ilja taip pat neatsitiktinai žuvo, išaiškėjo, kad tai taip pat pamotės Janos darbelis, kadangi jis jai pasake, kad rusyje kazkas yra. Ritos drauge laukiasi Iljos kūdikio, vėliau prispausta Ritos prisipažino viską jai.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 15, 20:40)
na kad jau prašai biggrin.gif
. Na ir pabaiga baisiasi taip, kad Maikas lieka su Marisa wink.gif

blink.gif o tu pati iki pabaigos pažiūrėjai???? Filmas baigiasi visiškai ne taip... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 15 vasario 2015 - 21:55
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 15, 22:45)
Dar
Ilja taip pat neatsitiktinai žuvo, išaiškėjo, kad tai taip pat pamotės Janos darbelis, kadangi jis jai pasake, kad rusyje kazkas yra. Ritos drauge laukiasi Iljos kūdikio, vėliau prispausta Ritos prisipažino viską jai.

o Rita su kuo lieka ar vienisa?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 15, 21:53)
o Rita su kuo lieka ar vienisa?

Tai būtent, kad Rita ir lieka su Maiku wink.gif Šokolade, kaip tu filmą žiūrėjai??? gal pabaigą pramiegojai??? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 15, 20:40)
Pamote netycia uzsitrenkia kazkokiam garaze ar kur ten

Tai gi ten buvo kambarys, kurį vaikui įrenginėjo vietoje buvusio Glebo kambario, tame ir esmė, kad darė nesąmones ir pati tapo savų nesąmonių įkaite. Vaiko kambarys broniruotom sienom ir durim ir be langų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 15, 22:52)
blink.gif  o tu pati iki pabaigos pažiūrėjai???? Filmas baigiasi visiškai ne taip...  unsure.gif

žiūrėjau žiūrėjau, suklydau su vardais vardus biggrin.gif ačiū mergaitės už pataisymą 4u.gif biggrin.gif viskas ok, žiūrėjau iki pabaigos, Rita lieka su Maiku, Rita susiruošia išvažiuoti i kita miesta, o Maikas atlekia pas ja i traukiniu stoti biggrin.gif ir ten jie pasilieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 15, 22:24)
žiūrėjau žiūrėjau, suklydau su vardais vardus  biggrin.gif ačiū mergaitės už pataisymą 4u.gif  biggrin.gif  viskas ok, žiūrėjau iki pabaigos, Rita lieka su Maiku, Rita susiruošia išvažiuoti i kita miesta, o Maikas atlekia pas ja i traukiniu stoti biggrin.gif ir ten jie pasilieka biggrin.gif

Nu šaunuolė, pasitaisei, te 4u.gif friends.gif o tai jau pagalvojau pribūrei iš debesų lotuliukas.gif
aš žiūriu "Слава" apie Fetisovą, fainas filmas, stipi asmenybė wub.gif apskritai esu prijaučianti ledo rituliui, tai mane veža tokie filmai, kazkada su malonumu ziurejau "Legenda Nr.17"
Atsakyti
As ziuriu sena Любовь в большом городе 3 sezona, kol kas visai neblogas, sakyciau realistinis biggrin.gif

Ne rusisku tema, bet siandien buvom kinoteatre ziurejom Paddington, visai neblogas ir vaikams labia patiko, net plojo pabaigoje 4u.gif
Atsakyti
''Граница времени'' /2015/
Сегодняшняя премьера-1
Сегодняшняя премьера-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1310367

user posted image

Gal kam patiks
''Поводырь (Поводир)'' /2014/
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1296260

user posted image

Labas smile.gif
Lietuva, su gimtadieniu! lithuania.gif

Vakar kiniečiuose pietavom, tai soti iki ryto buvau. Tai nusprendžiau, kad šiandien man laisvadienis, nieko visai negaminau, šeimyninių porą picų užsakiau, porą gabaliukų suvalgiau ir koma, persivalgiau matyt doh.gif
Gamint nieko negaminau, tinginiauju šioje sferoje, bet užtai prie tvarkosi kabinėjuos, kažkokia šiandien tvarkymosi manija,
taip lakstau, kad net pridusau, prisėdau va atsipūst. Ir štai staiga supratau, kad šaltibarsčių užsimaniau.
Nėr teisybės ant svieto, teks vis tik gaminti biggrin.gif

Kai toks gražus oras, tai su filmais kažkaip nesižiūri man. Ilgos pertraukos, intervalai man gaunasi.
Bet mano žiūrėtini yra du serialai: Побег 2010 1сезон ir Год в Тоскане 2015, pastarojo baigiau 6-tą seriją.
Ačiu, kad geltoninat jau pažiūrėtas detales 4u.gif
Aš jas sąmoningai praleidžiu, neskaitau. Koks bebūtų serialas, bet lai lieka man intriga.

Любовь в большом городе esu kino teatre žiūrėjusi visus sezonus,
tai toks pastiprintas efektas gavosi, tai labai smagiai visi trys sezonai susižiūrėjo, labai.

Vakare noriu į koncertą "Geltona. Žalia. Raudona"

Beje, ką mielai pažiūrėjau čia kada (seniai seniai esu mačiusi, ir jūs matę)
tai ''Когда на юг улетят журавли'' /2010/ HD
Gaila, kad Дмитрий Миллер dabar retai rodosi filmuose, man jis visada simpatiškas buvo ir yra flirt.gif

Vsio, išgėriau kavos, ir varau, nežinau kur, bet varau, gal kur į miestą ar prie upės, į parką.
Nes baigia jau sąžinė užgraužti, kad pusę tokios tobulai saulėtos ir gražios dienos namie prasitvarkiau.

user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif
O aš į Čili picą užėjau salotų ir deserto pavalgyti bei kavos išgerti ax.gif Ech, kaip skanu biggrin.gif Vakare gal koki omletą iškepsiu ax.gif
Kaip šilta lauke thumbup.gif
Reikės ir man šunį pasiimt ir pasivaikščioti išeit kur nors ax.gif
Savo pažado dar laikausi ir žiūriu tik serialus ir filmus su Bondarenko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 16 vasario 2015 - 16:38