Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(amirrr @ 2015 02 14, 19:09)
Kur jūs tą gražų orą radote/ Šalta, drėgna brrrr sad.gif
bigsmile.gif  na lauksiu rezultatų iš paeljos gamybos ir ragavimo smile.gif

Kad dregna,tai taip,bet sauleta ir saulute taip.pavasariskai sildo wub.gif
Butinai smile.gif tik nzn ar si patiekala galima pavadindi paella?Midiju neradome,nei atsaldytu nei saldytu.Tik krevetes ir kalmaru file.Bet kvepia skaniai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 14, 17:10)
pasizadejai Valentinkej atskleisti wink.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 02 14, 18:41)
Visgi,laukiame pasakojimo smile.gif
Viską aš pamenu, aš žodžio žmogus, ištęsėsiu, tik ne dabar. Neturiu laiko dabar.
Aš šiandien savuos namuos kaip svečias, trumpam tik doh.gif
Ryt taip pat. Esam į kavinę pakviesti, mano brolio gimtadienis. Gimęs per valentinkę, tai savaime suprantama šiandien kas kur belekur, o ryt jau rimčiau. Tai man taip amžiais, kai tik daugiau išeiginių, aš jų nepajaučiu, vis atsiranda kur jas dėt.
QUOTE(amirrr @ 2015 02 14, 19:09)
Kur jūs tą gražų orą radote/ Šalta, drėgna brrrr sad.gif
Na laba diena Nauji metai bigsmile.gif Kur kur, pas mumis, čia. Visą dieną saulė, jokio vėjo, jokio speigo, na toč v toč pavasaris, o paukščiai, kad čiulba wub.gif Aš po striuke buvau tik trumpom rankovėm, ir tai per šilta buvo. Vienu žodžiu šiandien po žiemos buvo ta pirma pirmoji diena, kur galėjau pasakyti- saulė šildo.

Aš mėgstu pažiūrėti dainų šou ''Живой звук'' arba "Один в один".
Tai čia Тимур Родригез turėjo pramokt vaikščiot ant kablų. DieveTuMano kokia vargo vakarienė biggrin.gif

Pamenu, kad kažkuri rašė jog patiko Сати Казанова feat. Arsenium - До рассвета
Mums taip pat labai patiko, mūsų atostogų hitu tapus buvo ax.gif
Beje, ten filmuota buvo Armėnijoe, Baku.
O čia kitoks jos variantas, ispaniškais motyvais

Kadangi šiandien valentinkė, tai šiek tiek nuklydau į lankas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 14, 21:17)

Viską aš pamenu, aš žodžio žmogus, ištęsėsiu, tik ne dabar. Neturiu laiko dabar.

Na laba diena Nauji metai bigsmile.gif Kur kur, pas mumis, čia.

Beje, ten filmuota buvo Armėnijoe, Baku.

Na tai lauksim... prie progos kaitau bus rasymo diena smile.gif
Agaaa, tai nesazininga, Vilniuje saule, Kaliningrade brolis irgi sako saule, o Klaipeda "eziukas ruke" dregna, nei vieno saules spindulelio siandien sad.gif
Baku, lyg Azerbaidzanas? smile.gif ar filmuota ir ten ir ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 14 vasario 2015 - 21:35
QUOTE(amirrr @ 2015 02 14, 22:33)
Agaaa, tai nesazininga, Vilniuje saule, Kaliningrade brolis irgi sako saule, o Klaipeda "eziukas ruke" dregna, nei vieno saules spindulelio siandien sad.gif Baku, lyg Azerbaidzanas? smile.gif ar filmuota ir ten ir ten?
Jo, ten. Supainiojau.
Nieko, mažum ryt saulė bus pas jumis bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jau po spektaklio ax.gif Spektaklis: "Gerbiami piliečiai". Senai jau nesijuokiau iki ašarų ir tiek daug:) Patiko A. Giniočio, A. Vilutytės, J. Urnikytės ir kitų aktorių vaidyba ax.gif
O dabar einu pabaigt žiūrėt minėtą mini serialą ax.gif
Atsakyti
Visgi, tu ne tik idomiu filmu nuorodas ikeli, bet uzrodei toki faina show Точь-в-точь, ziuriu neatsiplesdama visa vakara, nerealiai talentinga rusu estrada tiek balso, tiek aktoriniu meistriskumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 15, 02:55)
Visgi, tu ne tik idomiu filmu nuorodas ikeli, bet uzrodei toki faina show Точь-в-точь, ziuriu neatsiplesdama visa vakara, nerealiai talentinga rusu estrada tiek balso, tiek aktoriniu meistriskumu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif , ziuredavau ir kaifuodavau, superine laida thumbup.gif
Sveikos 4u.gif
Vakar paziurejau Ekskursante, labai patiko, sauniai suvaidino mergaite, tikra saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 14, 21:17)
Pamenu, kad kažkuri rašė jog patiko Сати Казанова feat. Arsenium - До рассвета
O čia kitoks jos variantas, ispaniškais motyvais

man patinka thumbup.gif einu paklausysiu ir ispaniško varianto smile.gif

QUOTE(ErikaN @ 2015 02 15, 09:59)
Vakar paziurejau Ekskursante, labai patiko, sauniai suvaidino mergaite, tikra saunuole  smile.gif

ilgai ieškojau šio filmo ir pagaliau radau, eisiu žiūrėt drinks_cheers.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu Zolotoj gramofon. Valerijos sukuosena, tiksliau grifka, grynai kaip pas Vera is VML, tik nepriklijuota biggrin.gif
Atsakyti
Baigiau 'Toskana" žiūrėti, lengvas serialiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 15, 20:12)
Baigiau 'Toskana" žiūrėti, lengvas serialiukas ax.gif

as septinta serija ziuriu, tiek, kad ziuriu, kol nieko geresnio nerasiu. Lengvas, neipareigojantis.....ne is tu, del kuriu nakties miega reiktu aukot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 02 15, 19:45)
as septinta serija ziuriu, tiek, kad ziuriu, kol nieko geresnio nerasiu. Lengvas, neipareigojantis.....ne is tu, del kuriu nakties miega reiktu aukot ax.gif

tep tep drinks_cheers.gif
na kas pasiūlys ką nors gero?
Atsakyti