Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Sofija7 @ 2015 02 12, 22:52)
Sorry  merginos, kažką praskaičiau matyt, nes nesuprantu kas tas "japoncikas"? blush2.gif
Sofija7 Va šitas smile.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 02 04, 12:18)

Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 02 12, 21:52)
Sorry  merginos, kažką praskaičiau matyt, nes nesuprantu kas tas "japoncikas"? blush2.gif

Muset kalba eina apie sita - Жизнь и приключения Мишки Япончика 2011
http://kinozal.tv/de....php?id=1262002
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Beje is test na beremenost muzikele pradzios virpuli kelia wub.gif O pats filmas vel kazkaip is 10/6 man doh.gif
Reiks japoncika griept turbut:)
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 02 12, 23:26)
Beje is test na beremenost muzikele pradzios virpuli kelia wub.gif O pats filmas vel kazkaip is 10/6 man doh.gif
Man ten vienas garso takelis labai patiko. Ta prasme į pabaigą nuvilnyjo į 10/6? Na aš jį tikrai dabaigsiu, bet tik ne dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 13, 00:33)
Man ten vienas garso takelis labai patiko. Ta prasme į pabaigą nuvilnyjo į 10/6? Na aš jį tikrai dabaigsiu, bet tik ne dabar smile.gif

Na man ir pradzioj nebuvo taip, kad laaabai noris ziuret vis dar viena serija ir dar viena:)
Va idomu buvo kaip ten operuoja, pjauna bigsmile.gif Galejo daugiaubtokiu realistisku vaizdu cool.gif
O garso takeli reiktu is kazkur atsisiust, nes tikrai labai vykes - taip sakant man geriausia vieta serijalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 12, 22:28)

Labai dabar džiaugiuosi, kad man tada iki galo nepavyko pažiūrėti amerikietiško Kalėjimo bėgliai,

reiks paziureti, nes beglius macius, bus ka palyginti biggrin.gif

QUOTE(Sofija7 @ 2015 02 12, 23:26)
Aciu 4u.gif
Beje is test na beremenost muzikele pradzios virpuli kelia wub.gif  O pats filmas vel kazkaip is 10/6 man doh.gif

laukia eileje, bet kuo toliau tuo labiau galvoju kad kazi ar verta ziureti g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Badas ir pas mane sad.gif Noriu melodramos, bet kol kas nieko gero neradau arba komedijos, kad tiktu ir vyrui biggrin.gif

Perziurejau tik su Zelenskiu dvi komedijas "8 новых свиданий" ir "Служебный роман наше время"

QUOTE(Visgi @ 2015 02 12, 21:28)
Pažiūrėjau pirmą seriją su Юрий Чурсин, Владимир Епифанцев, Екатерина Климова Побег 2010.

Man jis labia labia patiko 4u.gif Ir aktoriai wub.gif Dar dabar vos ne iki smulkmenu prisimenu, o ziurejau, kai tik I eteri isejo....
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 12, 21:28)

Pažiūrėjau pirmą seriją su Юрий Чурсин, Владимир Епифанцев, Екатерина Климова Побег 2010.
Labai dabar džiaugiuosi, kad man tada iki galo nepavyko pažiūrėti amerikietiško Kalėjimo bėgliai,
tai dabar žiūrėsiu atsipūtus be jokių palyginimų, nes man dabar tas jau nei aktualu nei įdomu.

ziurejau abu sezonus jau seniai (amerikietisko nemacius esu),patiko drinks_cheers.gif pirmas labiau patiko.

Labas rytas 4u.gif
As ziureau Semejnyj biznes,visai nieko,smagiai paziurejau smile.gif
O dabar vel badas doh.gif siunciu Ekaterina cool.gif
Atsakyti
Sveiki!
darbinga savaite,vakarais nusikalus pareinu namo,bet что что ale filmas randu laiko.Nerealus man sis Выстрел,vakaro laukiu kaip zbawienia biggrin.gif Kiekviena velu vakara,parsisiunciu dvi serijas,ir seiminai uzmigus,ziuriu rolleyes.gif Badaujancioms tikrai rekomenduoju smile.gif nera jis,kaip minejau,vien apie sporta,labiau apie santykius,draugyste,meile.Apie sporto"uzkulisus".O jau,pagrindinio aktoriaus,vaidyba,mano akimis,tobula!Labai talentingas jaunuolis,taip itikinamai vaidina, thumbup.gif
Dar po "Vystrel" paziuriu,viena,serija Toskanos irgi fainas,atsipalaidavimui pries miega,labai tinka smile.gif
Zodziu,vien geri,filmai,net pati sau pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 13 vasario 2015 - 09:54
QUOTE(arden @ 2015 02 12, 21:47)
vienu sykiu du biggrin.gif toskanos serija arba dvi vakare, o tuo metu per tv eina VML, o inernai prieš miegą gerų emocijų įkrova smile.gif

darbe pora dienų dariau generalinę tvarką, buvo mintis per multimediją pasileist kokį serialą, bet susilaikiau, kad kolegės serialų maniake nepalaikytų  biggrin.gif

tik kaži ar pavyks tą ylą maiše paslėpt lotuliukas.gif
Atsakyti
Su idomumu perziurejau 16 Grechanka seriju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 02 12, 22:26)
Aciu 4u.gif
Beje is test na beremenost muzikele pradzios virpuli kelia wub.gif  O pats filmas vel kazkaip is 10/6 man doh.gif

Aš Test na beremenost jau peržiūrėjau 3 serijas. Nu man tai thumbup.gif Po jau žiūrėjusių atsiliepimų buvau nusiteikus 5-6 serijas prakentės dantis sukandus,bet nieko tokio nereikia. Man tinka,patinka,o jei toliau dar geriau bus,tai visai thumbup.gif
Atsakyti