Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(kami_ @ 2015 02 11, 23:05)
Чего хотят мужчины

b]Княжна из хрущёвки[/b]

šį mačiau, ale jis man tame filme neužkliuvo biggrin.gif lotuliukas.gif

pažiūrėsiu šį biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visos aprime. Taip jau seniai buvo. Badaujat? As labai. - Suryciau koki gera, itempta filmuka. Galit siulyti ir karinius.
Melodramu ne-ju turiu, bet nenusiteikus. nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 12 vasario 2015 - 20:22
Labas, pritariu spoorgai, tikrai cia tylu. O as pabaigiau japoncika, labai patiko, dusia atsigavo, dabar nekrenta is lupu fraze: shykarnyj vid smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 02 12, 20:21)
Sveikos  4u.gif
Visos aprime. Taip jau seniai buvo. Badaujat? As labai. - Suryciau koki gera, itempta filmuka. Galit siulyti ir karinius.
Melodramu ne-ju turiu, bet nenusiteikus.  nail.gif

O Jūs Похищение богини mačiusi? (Su Lomonosova).
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2015 02 12, 21:14)
O Jūs Похищение богини mačiusi? (Su Lomonosova).

Taip.
Labai patiko... ("tu" i mane, gerai 4u.gif )
Atsakyti
Laba smile.gif Na bet tikrai, vos letargo miegas temoje, kaip kokia apleista giraitė smile.gif
Ne, aš tai pėvėzė pavyzdinga mergaitė. Pažiūrėjau pusę pirmos serijos Internų.
Pažiūrėjau pirmą seriją su Юрий Чурсин, Владимир Епифанцев, Екатерина Климова Побег 2010.
Labai dabar džiaugiuosi, kad man tada iki galo nepavyko pažiūrėti amerikietiško Kalėjimo bėgliai,
tai dabar žiūrėsiu atsipūtus be jokių palyginimų, nes man dabar tas jau nei aktualu nei įdomu.
Tik reik sulaukt savaitgalio tolimesniam žiūrėjimui, viso labo tik tiek.
Побег 1 сезон Трейлер
Tada laukia antras sezonas
Побег 2 сезон Трейлер
Ojeiii kiek visko laukia... net baisu pagalvoti.
Kaži tik ar iš karto viską pavyks sužiūrėti. Ryškiai abejoju. O gal? Kas ten žino.
Atsakyti
Man irgi kokio detektyvo ar kriminalo norisi, tai bandysiu Икорный барон, nes pasirodo nemačiau.
Atsakyti
labas. aš nebadauju. žiūriu toskaną, internus ir per tv vakarais VML biggrin.gif pirmą kartą taip vos vos ištempiau, o antrą kartą visai kitaip ir įdomiai žiūris. pati stebiuosi. ir dar vyras akį užmesdavo ir klausdavo kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2015 02 12, 22:35)
Man irgi kokio detektyvo ar kriminalo norisi, tai bandysiu Икорный барон, nes pasirodo nemačiau.
Geras pasirinkimas. Aš mačiau. Man patiko.

Papildyta:
QUOTE(arden @ 2015 02 12, 22:37)
žiūriu toskaną, internus ir per tv vakarais VML biggrin.gif
Vajeeeetau, vienu sykiu trys? O čia tai tempai biggrin.gif Aš galiu du žiūrėt vienu kartu, tryjų dar neteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 12, 21:42)
Vajeeeetau, vienu sykiu trys? O čia tai tempai biggrin.gif Aš galiu du žiūrėt vienu kartu, tryjų dar neteko biggrin.gif

vienu sykiu du biggrin.gif toskanos serija arba dvi vakare, o tuo metu per tv eina VML, o inernai prieš miegą gerų emocijų įkrova smile.gif

darbe pora dienų dariau generalinę tvarką, buvo mintis per multimediją pasileist kokį serialą, bet susilaikiau, kad kolegės serialų maniake nepalaikytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 02 12, 22:47)
darbe pora dienų dariau generalinę tvarką, buvo mintis per multimediją pasileist kokį serialą, bet susilaikiau, kad kolegės serialų maniake nepalaikytų biggrin.gif
Jei jau darbe kirba mintyse toks planas chuliganas, tai jau čia ryšku ryškiausias simptomas biggrin.gif Imk baliončiką 4u.gif
Atsakyti
Sorry merginos, kažką praskaičiau matyt, nes nesuprantu kas tas "japoncikas"? blush2.gif
Atsakyti