Sveikos.
Peržiūrėjau
Верни мою любовь (nors tiksliau būtų sakyti ryte surijau, dažniausiai aukodama ir taip vis dar trumpos mano nakties valandas).
Patiko: pati meilės istorija. Kaži, ar realiame gyvenime būna tokia meilė, kad atrodo net kvėpuoja vienas kitu. Patiko įtikinanti vaidyba. Net aš patikėjau, kad jie įsimylėję, kaži kaip jiems patiems
Daug gerų aktorių, nors nemaža dalis jų man nepažįstami, puikiai vaidino Antonas, Valiusia su dėde Vasia, Vladas su Vera. Tarp kitko, Verą vaidinusi aktorė puikiai susidorojo su vaidmeniu, bet nesu tikra, ar ji tikrai buvo geriausias pasirinkimas šiam vaidmeniui.
Rašau geltonai, nes turbūt dar bus žiūrinčių
Patiko, kad paverkiau Vadinasi sužadino emocijas. Jau nepamenu, kad būčiau per filmą verkusi - kai jis prasėdėjo prie uždarų jos durų iki ryto, per jų paskutinį pasimatymą. Net vyras klausė, ar "ten tikrai taip viskas blogai". Aš šiaip nesu didelė "plaksa", ne taip kaip filmo Vera.Nepatiko: gal ne tiek nepatiko, kiek keistas tas nuolatinis Veros bėgimas. Ar tikrai mylimojo sesers neapykanta pakankama priežastis atsisakyti tokios meilės. Ir dar tas "vstrečiajemsia što by rastatsa". Niekaip nesuprantu, kaip dar daugiau gražių, kartu praleistų akimirkų gali padėti mažiau kentėti dėl išsiskyrimo....juk tik dar sunkiau paleisti...
Labai gaila Antono , gaila kad lemtis jo nepagailėjo. Gaila ir Ilonos, na tokia nelaiminga ji moteris.Na bet gerai viskas, kas gerai baigiasi. Graži labai, velniukiška tokia ta Bondarenko šypsena
Net neabejoju, kad po kiek laiko dar būtinai pasižiūrėsiu šitą filmą. Jis tikrai bus iš tų, kuriuos prisiminsiu. Iš tikrųjų niekad nežiūriu filmų antrąkart, bet bus mažytė išimtis, kaip ir senasis Не родись красивой.
Einu į praeitą temą paskaityti Jūsų įspūdžių apie šitą filmą, ir tada jau griebsiu kokį "šaudo gaudo", nes meilės Veros ir Vlado dar ilgam pakaks