Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Tekšė @ 2015 02 10, 21:16)
Kažin, po kiek serijų  Internų kasdien įdeda? Šiandien abi atsirado Kinozale, ar vakar viena, šiandien antra? Nes man po vieną saldainį per maža biggrin.gif

Po serija kasdien drinks_cheers.gif
O as isdavike, persimeciau ant vieno amerikietisko serialo, na ziauriai gerietisko, net saldu blush2.gif Bet buvau pasiilgusi geru emociju. Tai jei leisit pareklamuoti:
http://www.seasonvar...muzhchiny_.html
Kam kazkada patiko "Namelis prerijose" ir "Daktare Kvin", sitas irgi turetu patiktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2015 02 10, 20:11)
Pasirodo jau buvo pries pora metu  isleide sio dueto detektyva "Танцы марионеток"

o prieš tai dar du filmai iš šios serijos buvo
„Знак истинного пути“
„Водоворот чужих желаний“

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 08, 16:38)
malonu skaityt 4u.gif gal kada ir realiai kavos išgersime:)
----
man tai nervina tas ilgaplaukis aktorius, kuris "vaidina" idealų - ištikimą vyrą ax.gif  ax.gif  blink.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

perziurejau 6 serijas, uzkabino biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

Peržiūrėjau Верни мою любовь (nors tiksliau būtų sakyti ryte surijau, dažniausiai aukodama ir taip vis dar trumpos mano nakties valandas).

Patiko: pati meilės istorija. Kaži, ar realiame gyvenime būna tokia meilė, kad atrodo net kvėpuoja vienas kitu. Patiko įtikinanti vaidyba. Net aš patikėjau, kad jie įsimylėję, kaži kaip jiems patiems smile.gif Daug gerų aktorių, nors nemaža dalis jų man nepažįstami, puikiai vaidino Antonas, Valiusia su dėde Vasia, Vladas su Vera. Tarp kitko, Verą vaidinusi aktorė puikiai susidorojo su vaidmeniu, bet nesu tikra, ar ji tikrai buvo geriausias pasirinkimas šiam vaidmeniui.

Rašau geltonai, nes turbūt dar bus žiūrinčių 4u.gif

Patiko, kad paverkiau doh.gif Vadinasi sužadino emocijas. Jau nepamenu, kad būčiau per filmą verkusi - kai jis prasėdėjo prie uždarų jos durų iki ryto, per jų paskutinį pasimatymą. Net vyras klausė, ar "ten tikrai taip viskas blogai". Aš šiaip nesu didelė "plaksa", ne taip kaip filmo Vera.

Nepatiko: gal ne tiek nepatiko, kiek keistas tas nuolatinis Veros bėgimas. Ar tikrai mylimojo sesers neapykanta pakankama priežastis atsisakyti tokios meilės. Ir dar tas "vstrečiajemsia što by rastatsa". Niekaip nesuprantu, kaip dar daugiau gražių, kartu praleistų akimirkų gali padėti mažiau kentėti dėl išsiskyrimo....juk tik dar sunkiau paleisti...
Labai gaila Antono verysad.gif , gaila kad lemtis jo nepagailėjo. Gaila ir Ilonos, na tokia nelaiminga ji moteris.

Na bet gerai viskas, kas gerai baigiasi. Graži labai, velniukiška tokia ta Bondarenko šypsena wub.gif

Net neabejoju, kad po kiek laiko dar būtinai pasižiūrėsiu šitą filmą. Jis tikrai bus iš tų, kuriuos prisiminsiu. Iš tikrųjų niekad nežiūriu filmų antrąkart, bet bus mažytė išimtis, kaip ir senasis Не родись красивой.

Einu į praeitą temą paskaityti Jūsų įspūdžių apie šitą filmą, ir tada jau griebsiu kokį "šaudo gaudo", nes meilės Veros ir Vlado dar ilgam pakaks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azul: 11 vasario 2015 - 11:32
''Слава (Фетисов)'' /2015/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1308502

user posted image
Atsakyti
Žiūriu toliau Toskana... jau kaip jaučiu, kad ta jų mama yra gyva, bus kur nors kalnuose amnezijoj be atminties...pažiūrėsiu, ar spėjimas pasitvirtins smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Baigė mama žiūrėt VML, tiksliau baigėm, nes ir aš kartu žiūrėdavau, nors jau buvau mačius ax.gif Mamai ašara kartais žiūrint irgi ištrykšdavo, nors žiūrint kitus filmus ir serialus to nebūdavo smile.gif Teko skaityti, kad aktorei, kuri atliko Veros vaidmenį nepatiko dažnas jos herohės ašarojimas ax.gif
O dabar užsibrėžau tikslą pažiūrėti filmus ir serialus su Bondarenko, kuriuose jis atlieka pagrindinius vaidmenis ax.gif Vienas filmas ir serialas jau pažiūrėtas ax.gif
Toskanai taip ir neateina eilė ax.gif
Atsakyti
Звезда сериала «Интерны» больше не хочет скрывать свою ориентацию

Узнав об ориентации Байрона, Охлобыстин «бился об стену и клял судьбу»
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 11 vasario 2015 - 21:21
QUOTE(amirrr @ 2015 02 11, 21:02)
Žiūriu toliau Toskana... jau kaip jaučiu, kad ta jų mama yra gyva, bus kur nors kalnuose amnezijoj be atminties...pažiūrėsiu, ar spėjimas pasitvirtins smile.gif

aš irgi manau kad ji gyva, tik gal kur tame rusyje yra g.gif
QUOTE(kami_ @ 2015 02 11, 21:16)

O dabar užsibrėžau tikslą pažiūrėti filmus ir serialus su Bondarenko, kuriuose jis atlieka pagrindinius vaidmenis ax.gif Vienas filmas ir serialas jau pažiūrėtas ax.gif
Toskanai taip ir neateina eilė ax.gif

imesk ir man kai ka žiūrėsi su juo, man jo šypsena žavinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 11, 21:42)
imesk ir man kai ka žiūrėsi su juo, man jo šypsena žavinga wub.gif

Man irgi jo šypsena patinka wub.gif
Dabar žiūriu Иллюзия счастья, prieš tai žiūrėjau Чего хотят мужчины ir Княжна из хрущёвки. Pirmasis(filmas) labai saldus, banalus toks, o antrasis (serialas) neblogas sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 11, 18:25)
''Слава (Фетисов)'' /2015/

jau žiūrim serialą apie biatloną,
dabar naujiena apie ledo ritulį,
kažin kokia sekanti sporto šaka
susilauks kino prodiuserių dėmesio g.gif
Atsakyti
Jei baisiai aktualu, tai sekančios sporto šakos kurios sulaukė prodiuserių dėmesio yra:
lengvoji atletika ''За финишной чертой'' /2015/
futbolas ''Коробка'' /2015/
kalnų slidinėjimas ''Спорт без границ'' /2015/
ledo ritulys ''Хоккей'' /2015/
plaukimas ''20 жизней'' /2016/
ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 12 vasario 2015 - 01:33