mastem mastem, kur nuvaziuot papietauti, bet oras, dangus su zeme maisosi, tai pazadejau kazka skanaus namie pagaminti, vyra issiunciau (begede, tokiu oru net suns neisginsi) juru gerybiu nupirkti, gaminsiu paelja
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 15:38)
mastem mastem, kur nuvaziuot papietauti, bet oras, dangus su zeme maisosi, tai pazadejau kazka skanaus namie pagaminti, vyra issiunciau (begede, tokiu oru net suns neisginsi) juru gerybiu nupirkti, gaminsiu paelja
Prabangiai
Nedarau su juros gerybemis,nemegstu.O va vyra kada palepinsiu.Prasysiu recepta.
QUOTE(Nanita @ 2015 02 08, 15:07)
Prabangiai
neturiu tikslaus recepto, pati ilendu i interneta ir issirenku is keliu receptu kas man labiausia patinka, nemegstu gramu, viska dedu is akies, galesiu aprasyti ka dejau ir mazdaug kiek
QUOTE(kami_ @ 2015 02 08, 14:44)
O pas mane Ratatouille ir makaronu troskinys.
intriguojančiai skamba patiekalo pavadinimas
galima receptą?
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 15:38)
juru gerybiu nupirkti, gaminsiu paelja
niekad negaminu, nes ne mėgėjai šių delikatesų
----
pasnaudžiau ir pažiūrėjau - Подозрение (1-4 серии из 4) (Арменак Назикян) / [2015, детектив, боевик, криминал - nieko toks, bet žiūrėkite su antrom pusėm - nes yra praeities, kur šaudo, gaudo, bet dažnai gryžta ir mūsų dienas - šeima, gyvenimas.
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 16:35)
neturiu tikslaus recepto, pati ilendu i interneta ir issirenku is keliu receptu kas man labiausia patinka, nemegstu gramu, viska dedu is akies, galesiu aprasyti ka dejau ir mazdaug kiek
Kada nors,kai netingesi,parasyk ir kuo smulkiau,pirma karta gaminsiu,tai rupi kiekviena smulkmena
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 08, 15:36)
intriguojančiai skamba patiekalo pavadinimas
Tikiuosi matosi http://www.part.lt/i...186a2ec724.jpeg
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 07, 17:26)
Whagati, kaip patinka Гречанка _?
zinok paziurejau tik 3 serijas, truputi atsibodo i ta nuskriausta mergaite ziureti, ir galvoju ar datempsiu iki 60 serijos
QUOTE(kami_ @ 2015 02 08, 16:53)
Tikiuosi matosi
matos. nusikopinau.
QUOTE(Whagati @ 2015 02 08, 17:21)
zinok paziurejau tik 3 serijas, truputi atsibodo i ta nuskriausta mergaite ziureti, ir galvoju ar datempsiu iki 60 serijos
gaila žiūrėti, bet man tai žiūrisi, nes kuo toliau, tuo įdomiau
---
atėjo eilė žiūrėti filmą su dėde Gaurium
lauke pūga - priešais stovinčių namų nesimato - tai visa laimė, kad internetas dar nedingsta
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 08, 16:23)
matos. nusikopinau.
na ryt manau ziuresiu ta seriala, siandien kazko norisi kitko....linksmesnio...iskuopiau namus visus, nusipelniau gero serialo
Sim, musu skoniai labai sutampa, kiek pastebejau, jei veliau bus idomiau, tai pasitikiu tavimi
QUOTE(Whagati @ 2015 02 08, 17:30)
Sim, musu skoniai labai sutampa, kiek pastebejau, jei veliau bus idomiau, tai pasitikiu tavimi
malonu skaityt gal kada ir realiai kavos išgersime:)
----
man tai nervina tas ilgaplaukis aktorius, kuris "vaidina" idealų - ištikimą vyrą
Ir taip: 2 svogūnus ir 4 skilteles česnako pakepiname ant aliejaus. Išimame į lėkštę. Į tą patį aliejų dedame kepti 4 išdarinėtas vištienos šlauneles, supjaustytas kubeliais, 1 raudoną papriką supjaustytą stambiais kubeliais, kai apkepa sudedame 2 nuluptus smulkiai supjaustytus pomidorus. Iš prieskonių dedu maltus juodus pipirus, rūkytos paprikos miltelių, ciberžolės miltelių ir vietoje druskos pilu sojos padažo. Kai gerai apkepa sudedame jau iškeptus svogūnus ir česnakus.
Maždaug 0,5 L vištienos sultinio (aš dariau iš kubelio) užverdame ir į jį sudedame 3 min. pavirti jūros gėrybes (3 file kalmaro, 1 pokelis šaldytų midijų ir 1 pokelis mišinio midijos ir krevetes). Maždaug 1 puodelį basmati ryžių nuplaunu ir dedu ant viso kepamo turinio, užpilu nukoštu sultiniu ir troškinu po dangčiu, kai sultinys susigeria į ryžius vis jo užpilu. Kai ryžiai jau beveik išvirę, sudedu nukoštas jūros gėrybes ir viską permaišau.
Skanaus
Maždaug 0,5 L vištienos sultinio (aš dariau iš kubelio) užverdame ir į jį sudedame 3 min. pavirti jūros gėrybes (3 file kalmaro, 1 pokelis šaldytų midijų ir 1 pokelis mišinio midijos ir krevetes). Maždaug 1 puodelį basmati ryžių nuplaunu ir dedu ant viso kepamo turinio, užpilu nukoštu sultiniu ir troškinu po dangčiu, kai sultinys susigeria į ryžius vis jo užpilu. Kai ryžiai jau beveik išvirę, sudedu nukoštas jūros gėrybes ir viską permaišau.
Skanaus
Ne,nu sazines visai neturi,tokius skanestus deti Jezus Marija,kaip apetitnai atrodo,neatsisakyciau porcijos,nors ir nemegstu juros gerybiu.Aciu uz recepta,issaugojau