Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

mastem mastem, kur nuvaziuot papietauti, bet oras, dangus su zeme maisosi, tai pazadejau kazka skanaus namie pagaminti, vyra issiunciau (begede, tokiu oru net suns neisginsi) biggrin.gif juru gerybiu nupirkti, gaminsiu paelja essen.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 15:38)
mastem mastem, kur nuvaziuot papietauti, bet oras, dangus su zeme maisosi, tai pazadejau kazka skanaus namie pagaminti, vyra issiunciau (begede, tokiu oru net suns neisginsi) biggrin.gif juru gerybiu nupirkti, gaminsiu paelja  essen.gif

Prabangiai smile.gif
Nedarau su juros gerybemis,nemegstu.O va vyra kada palepinsiu.Prasysiu recepta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 08, 15:07)
Prabangiai  smile.gif
Nedarau su juros gerybemis,nemegstu.O va vyra kada palepinsiu.Prasysiu recepta. smile.gif

neturiu tikslaus recepto, pati ilendu i interneta ir issirenku is keliu receptu kas man labiausia patinka, nemegstu gramu, viska dedu is akies, galesiu aprasyti ka dejau ir mazdaug kiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 02 08, 14:44)
O pas mane Ratatouille ir makaronu troskinys.

intriguojančiai skamba patiekalo pavadinimas thumbup.gif thumbup.gif
galima receptą?

QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 15:38)
juru gerybiu nupirkti, gaminsiu paelja  essen.gif

niekad negaminu, nes ne mėgėjai šių delikatesųsad.gif
----
pasnaudžiau ir pažiūrėjau - Подозрение (1-4 серии из 4) (Арменак Назикян) / [2015, детектив, боевик, криминал - nieko toks, bet žiūrėkite su antrom pusėm - nes yra praeities, kur šaudo, gaudo, bet dažnai gryžta ir mūsų dienas - šeima, gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 16:35)
neturiu tikslaus recepto, pati ilendu i interneta ir issirenku is keliu receptu kas man labiausia patinka, nemegstu gramu, viska dedu is akies, galesiu aprasyti ka dejau ir mazdaug kiek smile.gif

Kada nors,kai netingesi,parasyk 4u.gif ir kuo smulkiau,pirma karta gaminsiu,tai rupi kiekviena smulkmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 08, 15:36)
intriguojančiai skamba patiekalo pavadinimas thumbup.gif  thumbup.gif

Tikiuosi matosi ax.gif http://www.part.lt/i...186a2ec724.jpeg
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 07, 17:26)
Whagati, kaip patinka Гречанка _? g.gif

zinok paziurejau tik 3 serijas, truputi atsibodo i ta nuskriausta mergaite ziureti, ir galvoju ar datempsiu iki 60 serijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 02 08, 16:53)
Tikiuosi matosi  ax.gif

matos. nusikopinau. 4u.gif

QUOTE(Whagati @ 2015 02 08, 17:21)
zinok paziurejau tik 3 serijas, truputi atsibodo i ta nuskriausta mergaite ziureti, ir galvoju ar datempsiu iki 60 serijos  g.gif

gaila žiūrėti, bet man tai žiūrisi, nes kuo toliau, tuo įdomiau
---
atėjo eilė žiūrėti filmą su dėde Gaurium 4u.gif
lauke pūga - priešais stovinčių namų nesimato - tai visa laimė, kad internetas dar nedingsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 08, 16:23)
matos. nusikopinau. 4u.gif
gaila žiūrėti, bet man tai žiūrisi, nes kuo toliau, tuo įdomiau

na ryt manau ziuresiu ta seriala, siandien kazko norisi kitko....linksmesnio...iskuopiau namus visus, nusipelniau gero serialo wub.gif
Sim, musu skoniai labai sutampa, kiek pastebejau, jei veliau bus idomiau, tai pasitikiu tavimi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 02 08, 17:30)
Sim, musu skoniai labai sutampa, kiek pastebejau, jei veliau bus idomiau, tai pasitikiu tavimi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

malonu skaityt 4u.gif gal kada ir realiai kavos išgersime:)
----
man tai nervina tas ilgaplaukis aktorius, kuris "vaidina" idealų - ištikimą vyrą ax.gif ax.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Ir taip: 2 svogūnus ir 4 skilteles česnako pakepiname ant aliejaus. Išimame į lėkštę. Į tą patį aliejų dedame kepti 4 išdarinėtas vištienos šlauneles, supjaustytas kubeliais, 1 raudoną papriką supjaustytą stambiais kubeliais, kai apkepa sudedame 2 nuluptus smulkiai supjaustytus pomidorus. Iš prieskonių dedu maltus juodus pipirus, rūkytos paprikos miltelių, ciberžolės miltelių ir vietoje druskos pilu sojos padažo. Kai gerai apkepa sudedame jau iškeptus svogūnus ir česnakus.
Maždaug 0,5 L vištienos sultinio (aš dariau iš kubelio) užverdame ir į jį sudedame 3 min. pavirti jūros gėrybes (3 file kalmaro, 1 pokelis šaldytų midijų ir 1 pokelis mišinio midijos ir krevetes). Maždaug 1 puodelį basmati ryžių nuplaunu ir dedu ant viso kepamo turinio, užpilu nukoštu sultiniu ir troškinu po dangčiu, kai sultinys susigeria į ryžius vis jo užpilu. Kai ryžiai jau beveik išvirę, sudedu nukoštas jūros gėrybes ir viską permaišau.
Skanaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 08 vasario 2015 - 17:12
Ne,nu sazines visai neturi,tokius skanestus deti smile.gif Jezus Marija,kaip apetitnai atrodo,neatsisakyciau porcijos,nors ir nemegstu juros gerybiu.Aciu uz recepta,issaugojau 4u.gif
Atsakyti