Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

Labas 4u.gif
Pas mus pūga, saulė šviečia ir vėl pūga doh.gif
Vakar žiūrėjau Чего хотят, nuspėjamas ir banalus, bet prieš miegą tiko ax.gif
Atsakyti
Karinių mėgėjoms
До свидания, мальчики (Подольские курсанты)
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 04:30)
Ka tik baigiau "Test na beremenost" labai skaniai susivalge paskutines serijos smile.gif
Šitą laikau rezervui, puse pažiūrėjau tik. Mažum kada neturėsiu ką žiūrėti tai grįšiu prie jo ax.gif
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 12:22)
Klaipdoje didelis vejas ir krusos kartais duoda, bet saulyte sviecia, tai smagiau ant dusios wub.gif
QUOTE(kami_ @ 2015 02 08, 12:55)
Pas mus pūga, saulė šviečia ir vėl pūga doh.gif
Vilniuj kol kas nieko- nei krūšos, nei pūgos. Saulė retsykiais pažybsi. Jaučiu kai dės į vakarą snygis, maža nepasirodys mastau.gif
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 12:52)
''Отпуск летом'', eisiu ir as aki uzmest smile.gif
zatormozenaia ia lotuliukas.gif matau, kad tik vakare bus smile.gif
Per TV lauksi? Aš tai dabar žiūriu. Čia
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 08, 12:10)
Per TV lauksi? Aš tai dabar žiūriu. Čia

bigsmile.gif geeeras, Visgi, tu tiek privalumų žinai, aš maniau, jei per tv dar nerodė, tai online neverta net ieškoti... ačiū už nuorodą, aišku žiūrėsiu anksčiau drinks_cheers.gif čia tau, sekmadienio "raslabuxai" vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 08 vasario 2015 - 12:25
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 13:25)
aš maniau, jei per tv dar nerodė, tai online neverta net ieškoti... ačiū už nuorodą, aišku žiūrėsiu anksčiau drinks_cheers.gif čia tau, sekmadienio "raslabuxai" vacation4.gif
Geras bigsmile.gif Nežinojau, kad tu nežinai. O cirkai, kūkuotum iki vakaro biggrin.gif Tarkim su rusiškais filmais visad atvirkščiai. Pirma online atsiranda, o tada vakare per TV. O va su ukrainietiškais atvirkščiai- pirma pradeda transliuoti per tv, o tada tik šiek tiek vėliau atsiranda online.
raslabuchą dėkuj aciuks.gif
Atsakyti
Einu ir as ziureti smile.gif pridariau skaniu sumustiniu,kaifuosiu. rolleyes.gif
sumustiniu receptas biggrin.gif
avokadas,cesnako(kas kiek megsta)citrinu sultys,bazilikas,viska su blenderiu bruuum,ant baltos ciabatos,virsuje skiltele pomidoro.

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 08, 13:41)
Einu ir as ziureti smile.gif pridariau skaniu sumustiniu,kaifuosiu. rolleyes.gif sumustiniu receptas biggrin.gif avokadas,cesnako (kas kiek megsta) citrinu sultys,bazilikas,viska su blenderiu bruuum,ant baltos ciabatos,virsuje skiltele pomidoro.
Turėtų būti gardu essen.gif Gerai, tada tavo sumuštiniai, o mano desertas. Kepiau šiandien datulių pyragą ir padariau kukurūzus su irisais. Visai neblogos suneštinės sekmadienio vaišės prie visai neblogo filmo su Djačenko. Taip ar taip aš namuose viena. Vienas sūnus dar miega, kitas sūnus išlėkęs į drifto treniruotę, vyras komandiruotėj. Tai kas belieka man nabagei biggrin.gif
Reikia dar nulėkt į PC, ir dar nuvažiuot į 'Senukus', o taip tyyyngiu, kad negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 08, 14:12)
Turėtų būti gardu essen.gif Gerai, tada tavo sumuštiniai, o mano desertas. Kepiau šiandien datulių pyragą ir padariau kukurūzus su irisais. Visai neblogos suneštinės sekmadienio vaišės prie visai neblogo filmo su Djačenko. Taip ar taip aš namuose viena. Vienas sūnus dar miega, kitas sūnus išlėkęs į drifto treniruotę, vyras komandiruotėj. Tai kas belieka man nabagei biggrin.gif
Reikia dar nulėkt į PC, ir dar nuvažiuot į 'Senukus', o taip tyyyngiu, kad negaliu doh.gif

Kokie skaniestai bigsmile.gif ypac antrasis desertas,iskart vaikyste primena smile.gif Uzsimaniau ir as,bet taip pat tingiu is namu koja kelt.Dar ir sninga.
Ekstremalus sportas sunaus,jauciu jei mano eitu,prazilciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 08, 13:41)
pridariau skaniu sumustiniu,kaifuosiu. rolleyes.gif

thumbup.gif
o aš pagaminau apsivalgymo mišrainę - morkos, kepta duona, daug česnako, majonezas (dar įdėjau konserv.žirnelių) - tai tik į lovą su kokiu filmu cool.gif
Atsakyti
O pas mane Ratatouille ir makaronu troskinys. Tok sveciu is Vilniaus yra tai filmus vakarui atidejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 08, 14:33)
thumbup.gif
o aš pagaminau apsivalgymo mišrainę - morkos, kepta duona, daug česnako, majonezas (dar įdėjau konserv.žirnelių) - tai tik į lovą su kokiu filmu cool.gif

Na va,kokios mes saunuoles,kaip teisingai leidziame,sekmadienio,laika. smile.gif
Atsakyti
Svečiai išvažiavo, dabar su torto gabaliuku ir žalios arbatos puodeliu relaksuoju ir žiūriu mini serialą Княжна из хрущевки ax.gif
Atsakyti