Labas
Pas mus pūga, saulė šviečia ir vėl pūga
Vakar žiūrėjau Чего хотят, nuspėjamas ir banalus, bet prieš miegą tiko
Karinių mėgėjoms
До свидания, мальчики (Подольские курсанты)
До свидания, мальчики (Подольские курсанты)
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 04:30)
Ka tik baigiau "Test na beremenost" labai skaniai susivalge paskutines serijos
Šitą laikau rezervui, puse pažiūrėjau tik. Mažum kada neturėsiu ką žiūrėti tai grįšiu prie jo QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 12:22)
Klaipdoje didelis vejas ir krusos kartais duoda, bet saulyte sviecia, tai smagiau ant dusios
Vilniuj kol kas nieko- nei krūšos, nei pūgos. Saulė retsykiais pažybsi. Jaučiu kai dės į vakarą snygis, maža nepasirodys QUOTE(kami_ @ 2015 02 08, 12:55)
Pas mus pūga, saulė šviečia ir vėl pūga
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 12:52)
''Отпуск летом'', eisiu ir as aki uzmest
zatormozenaia ia matau, kad tik vakare bus
Per TV lauksi? Aš tai dabar žiūriu. Čia
zatormozenaia ia matau, kad tik vakare bus
QUOTE(Visgi @ 2015 02 08, 12:10)
geeeras, Visgi, tu tiek privalumų žinai, aš maniau, jei per tv dar nerodė, tai online neverta net ieškoti... ačiū už nuorodą, aišku žiūrėsiu anksčiau čia tau, sekmadienio "raslabuxai"
QUOTE(amirrr @ 2015 02 08, 13:25)
aš maniau, jei per tv dar nerodė, tai online neverta net ieškoti... ačiū už nuorodą, aišku žiūrėsiu anksčiau čia tau, sekmadienio "raslabuxai"
Geras Nežinojau, kad tu nežinai. O cirkai, kūkuotum iki vakaro Tarkim su rusiškais filmais visad atvirkščiai. Pirma online atsiranda, o tada vakare per TV. O va su ukrainietiškais atvirkščiai- pirma pradeda transliuoti per tv, o tada tik šiek tiek vėliau atsiranda online.Už raslabuchą dėkuj
Einu ir as ziureti pridariau skaniu sumustiniu,kaifuosiu.
sumustiniu receptas
avokadas,cesnako(kas kiek megsta)citrinu sultys,bazilikas,viska su blenderiu bruuum,ant baltos ciabatos,virsuje skiltele pomidoro.
sumustiniu receptas
avokadas,cesnako(kas kiek megsta)citrinu sultys,bazilikas,viska su blenderiu bruuum,ant baltos ciabatos,virsuje skiltele pomidoro.
QUOTE(Nanita @ 2015 02 08, 13:41)
Einu ir as ziureti pridariau skaniu sumustiniu,kaifuosiu. sumustiniu receptas avokadas,cesnako (kas kiek megsta) citrinu sultys,bazilikas,viska su blenderiu bruuum,ant baltos ciabatos,virsuje skiltele pomidoro.
Turėtų būti gardu Gerai, tada tavo sumuštiniai, o mano desertas. Kepiau šiandien datulių pyragą ir padariau kukurūzus su irisais. Visai neblogos suneštinės sekmadienio vaišės prie visai neblogo filmo su Djačenko. Taip ar taip aš namuose viena. Vienas sūnus dar miega, kitas sūnus išlėkęs į drifto treniruotę, vyras komandiruotėj. Tai kas belieka man nabagei Reikia dar nulėkt į PC, ir dar nuvažiuot į 'Senukus', o taip tyyyngiu, kad negaliu
QUOTE(Visgi @ 2015 02 08, 14:12)
Turėtų būti gardu Gerai, tada tavo sumuštiniai, o mano desertas. Kepiau šiandien datulių pyragą ir padariau kukurūzus su irisais. Visai neblogos suneštinės sekmadienio vaišės prie visai neblogo filmo su Djačenko. Taip ar taip aš namuose viena. Vienas sūnus dar miega, kitas sūnus išlėkęs į drifto treniruotę, vyras komandiruotėj. Tai kas belieka man nabagei
Reikia dar nulėkt į PC, ir dar nuvažiuot į 'Senukus', o taip tyyyngiu, kad negaliu
Reikia dar nulėkt į PC, ir dar nuvažiuot į 'Senukus', o taip tyyyngiu, kad negaliu
Kokie skaniestai ypac antrasis desertas,iskart vaikyste primena Uzsimaniau ir as,bet taip pat tingiu is namu koja kelt.Dar ir sninga.
Ekstremalus sportas sunaus,jauciu jei mano eitu,prazilciau
QUOTE(Nanita @ 2015 02 08, 13:41)
pridariau skaniu sumustiniu,kaifuosiu.
o aš pagaminau apsivalgymo mišrainę - morkos, kepta duona, daug česnako, majonezas (dar įdėjau konserv.žirnelių) - tai tik į lovą su kokiu filmu
O pas mane Ratatouille ir makaronu troskinys. Tok sveciu is Vilniaus yra tai filmus vakarui atidejau
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 08, 14:33)
o aš pagaminau apsivalgymo mišrainę - morkos, kepta duona, daug česnako, majonezas (dar įdėjau konserv.žirnelių) - tai tik į lovą su kokiu filmu
Na va,kokios mes saunuoles,kaip teisingai leidziame,sekmadienio,laika.
Svečiai išvažiavo, dabar su torto gabaliuku ir žalios arbatos puodeliu relaksuoju ir žiūriu mini serialą Княжна из хрущевки